Serialesitelenovelet
 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+8
victorelalove
DENISA
gix
Admin_dea05
michiper68
dubaisport
Marieta57
gabriela
12 participanți

Pagina 23 din 43 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43  Urmatorul

In jos

54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 25 Ian 2013, 11:02 pm

victorelalove a scris:
Da . Turba de suparare . Si asha nu s-a simtit prea bine ca iar a presat-o cu intrebarile , cu dragostea . S-a dus sa se plimbe , cand turna cu galeata afar' . Era suparat ... l-a udat pan la piele .
Fuse . Ca-l si schimba Abla de haine . Era Gullia sa intre in usha, cand il vazu naked . Smile

gulli s-a speriat de patratelele lui kerim de pe piept Smile ; s-a asteptat fata la ceva muschi dar cand a vazut minunea s-a lovit de usha
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Ian 2013, 11:04 pm

dubaisport a scris:

gulli s-a speriat de patratelele lui kerim de pe piept Smile ; s-a asteptat fata la ceva muschi dar cand a vazut minunea s-a lovit de usha

Smile Smile Smile Smile Smile
Si a vazut si stele verzi dupa patratele .
Nu stia ea ce sa faca . Incepe sa se gandeasca ca se va ajunge la mai mult ...si la mai mult . Pana blocheaza baiatul . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 25 Ian 2013, 11:06 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile Smile Smile
Si a vazut si stele verzi dupa patratele .
Nu stia ea ce sa faca . Incepe sa se gandeasca ca se va ajunge la mai mult ...si la mai mult . Pana blocheaza baiatul . Smile
daca ar fi stiut ea atunci ca baiatul e blocat nu s-ar fi speriat,ar fi fost mai indrajneata, il schimba ea de haine pe kerim Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Ian 2013, 11:10 pm

dubaisport a scris:
daca ar fi stiut ea atunci ca baiatul e blocat nu s-ar fi speriat,ar fi fost mai indrajneata, il schimba ea de haine pe kerim Smile
Smile Nu cred . S-a speriat . Bine ca nu era si Mukka pe acolo ... ca o arunca pe Abla pe geam ... ca sa-l schimbe ea .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 25 Ian 2013, 11:13 pm

victorelalove a scris:
Bine ca nu era si Mukka pe acolo ... ca o arunca pe Abla pe geam ... ca sa-l schimbe ea .
Smile Smile Smile
nu s-ar fi gandit nici la sarcina mukko,facea pe eroina
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Ian 2013, 11:13 pm

dubaisport a scris:
Smile Smile Smile
nu s-ar fi gandit nici la sarcina mukko,facea pe eroina

Avea pofte femeia . Dar nu stiu de ce nu la Rahmi ... stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 25 Ian 2013, 11:16 pm

victorelalove a scris:

Avea pofte femeia . Dar nu stiu de ce nu la Rahmi ... stupid

pana venea rahmi din anexa ai trecea pofta femeii,asa kerim e aproape de ea acum ,doar 2 usi o desparte de el ,poate are intr-o noapte cosmar si ajunge-n pat langa kerim Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Ian 2013, 11:28 pm

dubaisport a scris:

pana venea rahmi din anexa ai trecea pofta femeii,asa kerim e aproape de ea acum ,doar 2 usi o desparte de el ,poate are intr-o noapte cosmar si ajunge-n pat langa kerim Smile

Smile Smile Smile
Stim ca nu-i asha ....

54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656 , Dubai !! Vorbim maine . Ma bag la un film . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 25 Ian 2013, 11:38 pm

noapte buna Vic ..si eu la fel  54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 26 Ian 2013, 12:35 pm

Bună fetelor !! 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Fireplace 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 1oysxcmu

54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 1u2tsarm9nj 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Kerim170skl7ga2fbc 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 607vdpfmt31qs 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Jbpy1 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Engnmmmmmmfs54ivhku3

54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Balkszpc1sf2zkvxi 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Balkszku4ro3d6kmv 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 54be9c13ad68e28kw9q20sf3c 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Anigifpxg24ofl1w 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Jb7ju 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 2945aesnrz578b 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Jb447 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Anigi6t0pza4h3i 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Anigifp367ea5wyb
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 6:54 pm

Buna seara !!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 7:35 pm

buna seara !!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 7:40 pm

Buna , Dubai !!! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 7:40 pm

ce faci Vic ,ai vazut finala fetelor ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 7:42 pm

ai vazut finala la fete ?

Imi pare rau de chinezoaica . Parca era totushi mai buna astazi . Dar asta este cand ai ghinion .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 7:44 pm

victorelalove a scris:ai vazut finala la fete ?

Imi pare rau de chinezoaica . Parca era totushi mai buna astazi . Dar asta este cand ai ghinion .
eu vroiam sa castige azarenka ,dar vorba ta ,chinezoiaca a fost impiedicata rau de tot, a cazut 2 de ori
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 7:47 pm

dubaisport a scris:
eu vroiam sa castige azarenka ,dar vorba ta ,chinezoiaca a fost impiedicata rau de tot, a cazut 2 de ori

Da . Oricum este mult mai spectaculos tenisul masculin .
Maine cred ca-l vedem pe Murray castigator . Ce spui ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 7:48 pm

victorelalove a scris:

Da . Oricum este mult mai spectaculos tenisul masculin .
Maine cred ca-l vedem pe Murray castigator . Ce spui ?

asta-i si filingul meu .....e in forma scotianul .
are sanse sa ajunga nr 1 mondial
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 7:52 pm

dubaisport a scris:

asta-i si filingul meu .....e in forma scotianul .
are sanse sa ajunga nr 1 mondial

Si eu cred ca-l vedem in curand numarul 1 . A muncit mult . Se vede ca este antrenat zi si noapte . Nu ii dadeam niciodata shanse pana acum vreo 2 ani ... apoi s-a schimbat . A devenit din ce in ce mai bun . Abia ashtept sa vedem confruntarile de anul asta . cu toti . Nole , Federer , Nadal , Murray .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 7:56 pm

victorelalove a scris:

Si eu cred ca-l vedem in curand numarul 1 . A muncit mult . Se vede ca este antrenat zi si noapte . Nu ii dadeam niciodata shanse pana acum vreo 2 ani ... apoi s-a schimbat . A devenit din ce in ce mai bun . Abia ashtept sa vedem confruntarile de anul asta . cu toti . Nole , Federer , Nadal , Murray .
murray s-a schimbat datorita lui Lendl ........
si eu astept sa vad cum apare Nadal peste 2 sapt ...si sa vad bataliile de pe zgura dintre cei 4
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 7:59 pm

dubaisport a scris:
murray s-a schimbat datorita lui Lendl ........
si eu astept sa vad cum apare Nadal peste 2 sapt ...si sa vad bataliile de pe zgura dintre cei 4
Da . Depinde mult si de cat de refacut este Nadal ... ca daca este ca inainte , pe zgura nu prea are cine sa-l invinga .
Frumos tenisul in zilele noastre . Multi jucatori buni . Daca-l mai punem si pe Tsonga , Ferrer , Del Potro ... si mai sunt
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 8:03 pm

victorelalove a scris:
Da . Depinde mult si de cat de refacut este Nadal ... ca daca este ca inainte , pe zgura nu prea are cine sa-l invinga .
Frumos tenisul in zilele noastre . Multi jucatori buni . Daca-l mai punem si pe Tsonga , Ferrer , Del Potro ... si mai sunt
eu ma uitam si ieri la Federer,ce bine alearga la varsta lui de 31 ani ..se batea de la egal la egal cu murray care era mai tanar decat el cu 6 ani;tenisul lui ROGER e spectaculos pe cand tenisul lui nole ,andy chiar si rafa e mai mult bazat pe forta
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 8:05 pm

dubaisport a scris:
eu ma uitam si ieri la Federer,ce bine alearga la varsta lui de 31 ani ..se batea de la egal la egal cu murray care era mai tanar decat el cu 6 ani;tenisul lui ROGER e spectaculos pe cand tenisul lui nole ,andy chiar si rafa e mai mult bazat pe forta
Corect . Federer este cel mai logic dintre toti . A si lucrat peste puterea lui . Cred ca s-a antrebat teribil . Asha este si Shumacher , in formula 1 . Se antrenau pana la epuizare . Practica , practica si iar practica .
Federer este complet .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 26 Ian 2013, 8:08 pm

victorelalove a scris:
Corect . Federer este cel mai logic dintre toti . A si lucrat peste puterea lui . Cred ca s-a antrebat teribil . Asha este si Shumacher , in formula 1 . Se antrenau pana la epuizare . Practica , practica si iar practica .
Federer este complet .

asa este .....n-ai vazut ca ferer nu i-a facut fatza lui nole? parca era mascarici pe teren ,eu dupa primul set nici nu mai m-am uitat,eram sigura ca-l bate djocovic
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Ian 2013, 8:13 pm

dubaisport a scris:

asa este .....n-ai vazut ca ferer nu i-a facut fatza lui nole? parca era mascarici pe teren ,eu dupa primul set nici nu mai m-am uitat,eram sigura ca-l bate djocovic

Da . Sa vedem ce va fi maine. kiss Cred ca va fi frumos meciul . Pe putin 4 seturi .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 43 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum