1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
Multe lucruri nu prea stiu despre KSG dar ce-am vazut despre el mi-a placut, iar Asad m-a curerit....
N-am vazut filmul cu el, Darsthi si Jennifer doar videoclipurile, interviurile date, etc ..... iar spectacolul/concurs din 2009 in care danseaza a fost super......
Am vazut un interviu dat de el si Jennifer dupa nunta lor....erau cat se poate de naturali, veseli, spontani, se completau unul pe celalalt.... etc. Imi place de el ca om si felul cum interpreteaza rolul.
N-am vazut filmul cu el, Darsthi si Jennifer doar videoclipurile, interviurile date, etc ..... iar spectacolul/concurs din 2009 in care danseaza a fost super......
Am vazut un interviu dat de el si Jennifer dupa nunta lor....erau cat se poate de naturali, veseli, spontani, se completau unul pe celalalt.... etc. Imi place de el ca om si felul cum interpreteaza rolul.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Alexa20 a scris:
Nu o zic nici eu in nume de rau, doar ca mie imi plac povestile mai concentrate, cu actiune, ura, dragoste. Lupta cu supranaturalul chestii de genul asta. Exact asa cum a fost episodul de ieri din Madhu. A sarit RK in aer, si tot a supravietuit. Si-a luat bataie cat cuprinde si tot s-a ridicat. L-a un moment dat, imi imaginam un joc foarte vechi pe calculator, la care primeai 3 vieti la inceputul jocului, mureai odata, iti reveneai, mai mureai odata mai iti reveneai. Ce tare ar fi sa fie si in viata reala asa. Sa cazi in prapastie sa iti revii, cazi in fantana iti revii.
Alex vezi ca a venit posta rapida la tine dar nu sa te trimita in rai ca Ballu pe RK.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Nici eu n-am inteles mare lucru in afara de povestea lui Ansh dar da intr-adevar Kratika este simpatica dar nu vad nimic special la Punar.Si nu o zic cu gura rea sa ma iertati daca este cineva fan Punar dar eu nu vad nimic special nici la poveste si nici la actori totul este ceva obisnuit.
Dragilor!Povestea din Punar vor sa schimbe mentalitatea oamenilor referitor la divort...ca daca o duci rau in casnicie sa nu stai sa suferi...iar recasatoria sa fie privita cu ochi buni cei doi parteneri sa se accepte sa se iubeasca la fel ca si in prima casatorie sa-si iubeasca copii sa nu faca diferenta intre ei...Si cat de multe greutati si probleme vor avea daca vor fi trup si suflet unul pentru celalat vor invinge orice...si cum sa-r spune dragostea invinge..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Dragilor!Povestea din Punar vor sa schimbe mentalitatea oamenilor referitor la divort...ca daca o duci rau in casnicie sa nu stai sa suferi...iar recasatoria sa fie privita cu ochi buni cei doi parteneri sa se accepte sa se iubeasca la fel ca si in prima casatorie sa-si iubeasca copii sa nu faca diferenta intre ei...Si cat de multe greutati si probleme vor avea daca vor fi trup si suflet unul pentru celalat vor invinge orice...si cum sa-r spune dragostea invinge..
Stiu asta Dadi ca chiar tumi-ai dat un rep sa-l traduc cu Guru si el asta spunea inteleg poate la ei inca mai are efect aceste situatii dar la noi nu mai sunt asa iesite din comun si sincer cred ca nici la ei serialul nu a avut efectul dorit ca si ei s-ai mai dat cu cei din vest.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Alex vezi ca a venit posta rapida la tine dar nu sa te trimita in rai ca Ballu pe RK.
Bine ca ma anunti si pe mine cand vine posta, ca eu niciodata nu sunt atenta cand primesc mesaje private.
[quote="iulianagl"
Stiu asta Dadi ca chiar tumi-ai dat un rep sa-l traduc cu Guru si el asta spunea inteleg poate la ei inca mai are efect aceste situatii dar la noi nu mai sunt asa iesite din comun si sincer cred ca nici la ei serialul nu a avut efectul dorit ca si ei s-ai mai dat cu cei din vest.[/quote]
Da dar cred ca cei din rangul de sus considera ca asta nu este ceva esit din comun dar clasa de jos care sunt marea majoritate si sunt traditionalist tin cu dintii de traditi s-ar putea sa nu priveasca cu ochi buni asa ceva...si cred ca de aceia nici nu urmaresc serialu sil considera ca nu e de bun augur...
Stiu asta Dadi ca chiar tumi-ai dat un rep sa-l traduc cu Guru si el asta spunea inteleg poate la ei inca mai are efect aceste situatii dar la noi nu mai sunt asa iesite din comun si sincer cred ca nici la ei serialul nu a avut efectul dorit ca si ei s-ai mai dat cu cei din vest.[/quote]
Da dar cred ca cei din rangul de sus considera ca asta nu este ceva esit din comun dar clasa de jos care sunt marea majoritate si sunt traditionalist tin cu dintii de traditi s-ar putea sa nu priveasca cu ochi buni asa ceva...si cred ca de aceia nici nu urmaresc serialu sil considera ca nu e de bun augur...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Alexa20 a scris:
Bine ca ma anunti si pe mine cand vine posta, ca eu niciodata nu sunt atenta cand primesc mesaje private.
Pai daca nu te stim noi atunci cine?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai daca nu te stim noi atunci cine?
Wow ce raspuns pe masura. Very good ! Very good ! Unde o fi Zoya sa iti recite si tie ceva acum, ca meriti.
Alexa20 a scris:
Wow ce raspuns pe masura. Very good ! Very good ! Unde o fi Zoya sa iti recite si tie ceva acum, ca meriti.
Ma da pe spate Zoya cu poemele ei, mai aveam eu un unchi care tot la fel facea exact ca ea cu poemele.
iulianagl- moderator
Buna !
Si uite-asa iar ne adunam la alt serial indian... si Alexa cum ai spus tu, parca mi-era dor iar de discutii...
Superb video pus de tine Iuli !
Si uite-asa iar ne adunam la alt serial indian... si Alexa cum ai spus tu, parca mi-era dor iar de discutii...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna !
Si eu ma gandeam dupa Ipkknd, ca nu o sa mai avem ce discuta pe forum. Si pac a aparut altceva.
petronela a scris:Buna !
Buna.Pe unde umbli conita? Deja au inceput sa se faca poze, gifuri si clipuri cu cei doi deci serialul lui madam Gul este menit sa fie un succes.Hai ca am inceput sa zic din dialogurile lui RK.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ma da pe spate Zoya cu poemele ei, mai aveam eu un unchi care tot la fel facea exact ca ea cu poemele.
Zoya si Ayan cu poemele lor. Mi-a placut poemul cu sharuk khan si salman khan
Bine ca a aparut ...simteam ca-mi lipseste ceva...Alexa20 a scris:
Si eu ma gandeam dupa Ipkknd, ca nu o sa mai avem ce discuta pe forum. Si pac a aparut altceva.
petronela- vip
Am vazut ca au aparut de toate...dar si eu am avut de recuperat si ...am ajuns la zi...iulianagl a scris:
Buna.Pe unde umbli conita? Deja au inceput sa se faca poze, gifuri si clipuri cu cei doi deci serialul lui madam Gul este menit sa fie un succes.Hai ca am inceput sa zic din dialogurile lui RK.
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Zoya si Ayan cu poemele lor. Mi-a placut poemul cu sharuk khan si salman khan
iulianagl- moderator
"Saracul" KSG
Aveti idee unde pot vedea si eu filmul DMG.......??
tiberici- vip
tiberici a scris:"Saracul" KSG
Eu am vazut episodul asta.
iulianagl- moderator
Ce avem noi aici??? Impaca Zoya familiile???
tiberici- vip
tiberici a scris:Ce avem noi aici??? Impaca Zoya familiile???
A incercat dar nu s-a putut.
iulianagl- moderator
Sper sa nu o schimbe si pe ea.... adica sa nu o faca prea cuminte...
petronela- vip
petronela a scris:Sper sa nu o schimbe si pe ea....
Nu cred ca o sa se intample asta.
iulianagl- moderator
Nici el nu e departe....
petronela- vip
Sper sa fie asa...ca nu mai rezist la inca o transformare....iulianagl a scris:
Nu cred ca o sa se intample asta.
petronela- vip
Va rog....
Pot vedea si eu DMG sezonul1 sau 2 tradus....? Exista?
Unde gasesc inceputul.... ep1 (cum o fi tradus, netradus) daca sunteti bune si dragute....
Multumesc anticipat!
Pot vedea si eu DMG sezonul1 sau 2 tradus....? Exista?
Unde gasesc inceputul.... ep1 (cum o fi tradus, netradus) daca sunteti bune si dragute....
Multumesc anticipat!
tiberici- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!