1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
petronela a scris:Nici el nu e departe....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
petronela a scris:
Sper sa fie asa...ca nu mai rezist la inca o transformare....
Nu cred.Iti dai seama cu Karan n-o sa se intample asa el e diferit de Barun sau Guru.
iulianagl- moderator
tiberici a scris: Va rog....
Pot vedea si eu DMG sezonul1 sau 2 tradus....? Exista?
Unde gasesc inceputul.... ep1 (cum o fi tradus, netradus) daca sunteti bune si dragute....
Multumesc anticipat!
Stiu ca era pe teava tradus dar pe ytb il gasesti netradus.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stiu ca era pe teava tradus dar pe ytb il gasesti netradus.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
De ce ar fi diferit ??? e tot Gul...cam la fel de interesante serialele..personajele feminine niste luptatoare..deci ?? ce e diferit ??? doar actorii...Barun .... ??iulianagl a scris:
Nu cred.Iti dai seama cu Karan n-o sa se intample asa el e diferit de Barun sau Guru.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
De ce ar fi diferit ??? e tot Gul...cam la fel de interesante serialele..personajele feminine niste luptatoare..deci ?? ce e diferit ??? doar actorii...Barun .... ??
Eu credeam ca te referi la ce a facut Barun.De asta am zis ca Karan n-o sa faca asa si stiu ca ea Gul la inceput a vrut ca el sa joace in rolul lui Arnav dar n-am inteles ce s-a intamplat de a ajuns Barun.
iulianagl- moderator
Am citit si eu ca Gul l-a vrut pe KSG in rolul lui Arnav ...dar a ajuns Barun...asta e ....Iss a fost super, pacat de finalul facut praf ...si de vacanta care cred ca i-a iesit pe ochi lui Barun...in rest, revad cu mare drag Iss...iulianagl a scris:
Eu credeam ca te referi la ce a facut Barun.De asta am zis ca Karan n-o sa faca asa si stiu ca ea Gul la inceput a vrut ca el sa joace in rolul lui Arnav dar n-am inteles ce s-a intamplat de a ajuns Barun.
Eu ma refeream la transformarea lui Khushi ..sper sa nu o transforme si pe Zoya..sa nu devina si ea personaj din cascadorii rasului...
petronela- vip
petronela a scris:
Am citit si eu ca Gul l-a vrut pe KSG in rolul lui Arnav ...dar a ajuns Barun...asta e ....Iss a fost super, pacat de finalul facut praf ...si de vacanta care cred ca i-a iesit pe ochi lui Barun...in rest, revad cu mare drag Iss...
Eu ma refeream la transformarea lui Khushi ..sper sa nu o transforme si pe Zoya..sa nu devina si ea personaj din cascadorii rasului...
Ooo la asta nu bag mana in foc.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Am citit si eu ca Gul l-a vrut pe KSG in rolul lui Arnav ...dar a ajuns Barun...asta e ....Iss a fost super, pacat de finalul facut praf ...si de vacanta care cred ca i-a iesit pe ochi lui Barun...in rest, revad cu mare drag Iss...
da el a fost pt iss prima data dar a refuzat rolul....orice e posibil...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Sper sa nu se intample nimic si sa nu schimbe caracterul personajelor.....Andreea_Miha a scris:
da el a fost pt iss prima data dar a refuzat rolul....orice e posibil...
Miha ce mai faci ?? ai scapat de durerea la ureche ?
petronela- vip
petronela a scris:
Sper sa nu se intample nimic si sa nu schimbe caracterul personajelor.....
Miha ce mai faci ?? ai scapat de durerea la ureche ?
acum e bine..am terminat tratamentul pastilele...mai am de pus de vro 2 ori picaturi si gata...si pare ca sunt rezultate bune..sper sa nu revina...
indieni au idei de seriale bune povesti frumoase,si GK si iss si acesta e un serial bun numai sa nu strice serialul pe parcurs..chestia e ca dupa cateva sute de ep numai stiu ce sa faca si strica...din pacate...
Andreea_Miha- vip
Ma bucur ca esti sanatoasa ...Andreea_Miha a scris:
acum e bine..am terminat tratamentul pastilele...mai am de pus de vro 2 ori picaturi si gata...si pare ca sunt rezultate bune..sper sa nu revina...
indieni au idei de seriale bune povesti frumoase,si GK si iss si acesta e un serial bun numai sa nu strice serialul pe parcurs..chestia e ca dupa cateva sute de ep numai stiu ce sa faca si strica...din pacate...
Doar in Geet n-au transformat personajul, chiar daca la final au avut multe episoade de umplutura...
petronela- vip
petronela a scris:
Ma bucur ca esti sanatoasa ...
Doar in Geet n-au transformat personajul, chiar daca la final au avut multe episoade de umplutura...
da dar Geet a avut putine ep...dar pana de idei..si iss a avut putine desi la ei multe de umplutura,dar si actori ca pleaca sa faca filme apoi ca pleaca de tot etc..si au lipsit mult din serial...iss a fost foarte bun si el pana la casatorie apoi incet incet cu lipsa actorilor de la filmari a inceput si serialul sa ia alta intorsatura...si povestea si prezenta lor...
Andreea_Miha- vip
Ai spus odata de un serial in care isi pierd memoria..nu mai stiu cum se numea .. mai stii ceva de el ?? nu il subtitreaza nimeni in engleza ??Andreea_Miha a scris:
da dar Geet a avut putine ep...dar pana de idei..si iss a avut putine desi la ei multe de umplutura,dar si actori ca pleaca sa faca filme apoi ca pleaca de tot etc..si au lipsit mult din serial...iss a fost foarte bun si el pana la casatorie apoi incet incet cu lipsa actorilor de la filmari a inceput si serialul sa ia alta intorsatura...si povestea si prezenta lor...
petronela- vip
Dragelor va spun noapte buna si un inceput de saptamana cat mai placut.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Ai spus odata de un serial in care isi pierd memoria..nu mai stiu cum se numea .. mai stii ceva de el ?? nu il subtitreaza nimeni in engleza ??
Hongey Judaa Na Hum....nu era in engleza parca..o sa verific..
Andreea_Miha- vip
Te pupic de noapte buna !iulianagl a scris:Dragelor va spun noapte buna si un inceput de saptamana cat mai placut.
petronela- vip
stiu ca nu era in engleza, dar... poate ...mai sper si eu ..mi-au placut mult actorii..Andreea_Miha a scris:
Hongey Judaa Na Hum....nu era in engleza parca..o sa verific..
petronela- vip
iulianagl a scris:Dragelor va spun noapte buna si un inceput de saptamana cat mai placut.
Noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela a scris:
stiu ca nu era in engleza, dar... poate ...mai sper si eu ..mi-au placut mult actorii..
da vad ca nu e..eu inca nu m-am uitat ca mai recent am trecup in tabara telenovelelor spaniole....
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:Dragelor va spun noapte buna si un inceput de saptamana cat mai placut.
La fel si tie ....hmmm...acum fugi tu repede la culcare
Andreea_Miha- vip
Dragalaselor va si eu de noapte buna somn usor vise placute...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Iuli, Alexa sau cine stie.... va rog lamuriti-ma si pe mine despre ce e vorba in randurile scrise de voi la adresa lui KSG......mie mi-a scapat povestea.
Iuli a scris:
."....in viata personala a dat chix dar pana la urma asa ia fost sa fie si recunoaste si el ca era tanar si a gresit si este invatatura de minte pentru el."
Alexa a scris:
"...Karan da, este adevarat ca in viata privata a facut cateva greseli, dar dupa cum ai spus si tu i-a fost invatatura de minte. Iar acum este casatorit cu cea mai buna prietena a lui si sa speram ca va fi intr-un ceas bun. Dar ca actor a dat tot ce a fst mai bun din el. Si cand si-a luat un angajament, s-a dedicat lui pana la capat."
Multumesc anticipat
Iuli a scris:
."....in viata personala a dat chix dar pana la urma asa ia fost sa fie si recunoaste si el ca era tanar si a gresit si este invatatura de minte pentru el."
Alexa a scris:
"...Karan da, este adevarat ca in viata privata a facut cateva greseli, dar dupa cum ai spus si tu i-a fost invatatura de minte. Iar acum este casatorit cu cea mai buna prietena a lui si sa speram ca va fi intr-un ceas bun. Dar ca actor a dat tot ce a fst mai bun din el. Si cand si-a luat un angajament, s-a dedicat lui pana la capat."
Multumesc anticipat
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Spaniole ?????? doamne la alea chiar nu am de gand sa trec... si la ce te uiti ????Andreea_Miha a scris:
da vad ca nu e..eu inca nu m-am uitat ca mai recent am trecup in tabara telenovelelor spaniole....
petronela- vip
lica54 a scris:Dragalaselor va si eu de noapte buna somn usor vise placute...
Nb
Andreea_Miha- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!