1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
Bafta !Alexa20 a scris:Ce conversatie animata, si eu trebuie sa plec Ce urat. In fine, good night fetelor, ne auzim maine dupa examen. Pupicei
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:Ce conversatie animata, si eu trebuie sa plec Ce urat. In fine, good night fetelor, ne auzim maine dupa examen. Pupicei
OK noapte buna si bafta maine.Maine seara ne auzim iar.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Andreea_Miha a scris:
pe mine m-a rugat ieri cineva si azi sa pun mesaj pe pag celor de la sbs ca vreau interviu cu Sanaya Barun..ok ...am facut cum a zis dar am adaugat si Kritika Karan .
Haaaa, vrabia malai viseaza.Cred ca n-o sa vedem de nicio culoare.Mai ales Karan cu Kritika poate Kritika da dar Karan, never la cat de tafa de draci este... Ia la bataie si pe reporteri si pe fani si pe cei nevinovati care trec pe strada.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Eu nu cred ca ma mai atasez de vreun actor indian (masculin), toti ma dezamagesc. Gurmeet a iesit din Geet a intrat in Punar Vivah, cu un rol de caca maca, si ca sa prosteasca oamenii spune ca e un rol maturr bla bla bla. Si cand il vad Debina in sus, Debina in jos, si cand aude de Drashti parca aude de teroristi. Iar Barun a fost bomboana de pe coliva. Intr-un interviu spune, nu ca nu voi pleca din ipknd pana al final, si in realitate a stricat totul. Dar macar, spre diferenta de Barun, Gurmeet nu sia- folosit dublura, atat de mult ca Barun. Deja puteai sa faci diferenta ca buan ziua, cand era Barunsi cand dublura. Pana acum, constant a ramas KSG, serios, carismatic, haios, si devotat rolului sau. Sa speram ca nu ne dezamageste si el.
Mie nu imi place nici un actor asa mult... Gurmeet mi-a placut ca Maan si atat...Barun ca Arnav,imi place si in afara camerelor haios etc..dar la un moment dat s-a schimbat ..iar KaSG e simpatic dar nu pot spune ca sunt inebunita dupa el..dar adevarat ce spui pana acum a respecat fiecare rol primit..
dar ca actor barbat asa mult nu imi place nici unul ...imi e simpatic KSG de asemena si Karan Kundra,la fel si-a respectat angajamentul de munca pana la final iar ca prezentator imi place de asemnea...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Andreea_Miha a scris:
Mie nu imi place nici un actor asa mult... Gurmeet mi-a placut ca Maan si atat...Barun ca Arnav,imi place si in afara camerelor haios etc..dar la un moment dat s-a schimbat ..iar KaSG e simpatic dar nu pot spune ca sunt inebunita dupa el..dar adevarat ce spui pana acum a respecat fiecare rol primit..
dar ca actor barbat asa mult nu imi place nici unul ...imi e simpatic KSG de asemena si Karan Kundra,la fel si-a respectat angajamentul de munca pana la final iar ca prezentator imi place de asemnea...
E mult mai natural si vorbaret decat Barun.Stii cand au prezentat ei amandoi acel spectacol de Diwalli parca, stateam si ma uitam la Barun imbracat in kurta aia verde care credca daca o puneai pe o scandura se aseza mai bine si ma intrebam cum de naiba a ajuns asta actor?Deci el atat stie sa se poarte decat in fata camerelor de la filmarea din seriale dar in rest este varza.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Haaaa, vrabia malai viseaza.Cred ca n-o sa vedem de nicio culoare.Mai ales Karan cu Kritika poate Kritika da dar Karan, never la cat de tafa de draci este... Ia la bataie si pe reporteri si pe fani si pe cei nevinovati care trec pe strada.
asta e posibil...el iar nu mai vb cu ea pe net..e suparat ..probabil ca din cauza acelui mesaj la care am dat eu like si am vazut ca ai dat si tu...mi-a placut tare mult cum a puncat acolo direct si cinstit...ca ea nu participa la serialul lui ca povestea ei nu este doar o poevste etc..
si la o sapt dupa nu a mai vb deloc cu ea....pe net..desi se pare ca de revelion au plecat impreuna cu gasca lor ...inclusiv producatorul KMH ...
mi-as dori sa o vad pe ea...si sa aud ca e cu cinneva un baiat bun ca merita...
Andreea_Miha- vip
Hai la nani fetelor ....va pupic de noapte buna !
petronela- vip
petronela a scris:Hai la nani fetelor ....va pupic de noapte buna !
Nb
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
asta e posibil...el iar nu mai vb cu ea pe net..e suparat ..probabil ca din cauza acelui mesaj la care am dat eu like si am vazut ca ai dat si tu...mi-a placut tare mult cum a puncat acolo direct si cinstit...ca ea nu participa la serialul lui ca povestea ei nu este doar o poevste etc..
si la o sapt dupa nu a mai vb deloc cu ea....pe net..desi se pare ca de revelion au plecat impreuna cu gasca lor ...inclusiv producatorul KMH ...
mi-as dori sa o vad pe ea...si sa aud ca e cu cinneva un baiat bun ca merita...
Woww tu chiar vrei ca sa-si puna latul de gat? Dar gandind la rece chiar as vrea si eu sa vad asta.Reactia lui cred ca va fi una nepasatoare la inceput dar pe parcurs o sa faca ceva sa-i desparta.El inca nu si-a scos-o din inima si la ranit rau cu acele vorbe dar ii dau dreptate ei pentru ea e asa cum simte.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
E mult mai natural si vorbaret decat Barun.Stii cand au prezentat ei amandoi acel spectacol de Diwalli parca, stateam si ma uitam la Barun imbracat in kurta aia verde care credca daca o puneai pe o scandura se aseza mai bine si ma intrebam cum de naiba a ajuns asta actor?Deci el atat stie sa se poarte decat in fata camerelor de la filmarea din seriale dar in rest este varza.
Bine ai zis...
M-am uitat si eu la acel show si am uitam asa se vedea ca Barun doar citea ceva si atat ...dar la Karan ziceia ca stie replica pe dearost...plus ac parea dezghetat...si era altfel..nu ca imi e simpatic dar se obs diferenta...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Bine ai zis...
M-am uitat si eu la acel show si am uitam asa se vedea ca Barun doar citea ceva si atat ...dar la Karan ziceia ca stie replica pe dearost...plus ac parea dezghetat...si era altfel..nu ca imi e simpatic dar se obs diferenta...
Sincer daca nu stii cum sa te comporti intr-un astfel de show nu te baga taica stai pe margine si vezi-ti de vacantele tale.N-ai vazut el daca nu are pe cineva care sa-l depaseasca la vocabular se blocheaza.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Hai la nani fetelor ....va pupic de noapte buna !
Gata te urmez si eu noapte buna. Noapte buna tuturor.Miha treci la nani.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Woww tu chiar vrei ca sa-si puna latul de gat? Dar gandind la rece chiar as vrea si eu sa vad asta.Reactia lui cred ca va fi una nepasatoare la inceput dar pe parcurs o sa faca ceva sa-i desparta.El inca nu si-a scos-o din inima si la ranit rau cu acele vorbe dar ii dau dreptate ei pentru ea e asa cum simte.
Lasa ca merita ...ca si el a fost cu domnita desi aia la final a zis ca nu poate fi cu cineva care inca se gandeste la fosta...dar ce declarati ii facea cand era cu ea....
iar Kritika e directa si imi place...imi place tare mult ce a scris aici...
https://www.facebook.com/Kritika.Kamra25/posts/451757851525957
si asa cum spune ea ...
"I'm clarifying yet again.I'm not a part of "the serial".U r not gonna see anything more than d same 4 shots,my body double and fake voice."
"I don't wanna tell my side of the story because its not just a story for me..it never was!"
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Mier 30 Ian 2013, 12:20 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Sincer daca nu stii cum sa te comporti intr-un astfel de show nu te baga taica stai pe margine si vezi-ti de vacantele tale.N-ai vazut el daca nu are pe cineva care sa-l depaseasca la vocabular se blocheaza.
asa e..
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Gata te urmez si eu noapte buna. Noapte buna tuturor.Miha treci la nani.
Mai stau si eu un pic...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Mai stau si eu un pic...
OK ramai de garda. Noapte buna.
iulianagl- moderator
Buna dimi.
iulianagl- moderator
Buna dimi!!!iulianagl a scris:Buna dimi.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bonjur!La o cafea niciodata nu-i tarziu...o zi minunata
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Bonjur!La o cafea niciodata nu-i tarziu...o zi minunata
Multumesc Dadi era fain daca era si o pastiluta langa ea. O zi minunata si tie.
iulianagl- moderator
11)Qubool Hai 3.3 - 3.1
Andreea_Miha- vip
Buna !
M-au ametit de tot.... ba pleaca..ba nu pleaca..ba afla secretul..ba se ascund...prin magazii, pe unde pot...ba nu-si mai tin promisiunile...deci gata...am pierdut firul....e prea mare incalceala
M-au ametit de tot.... ba pleaca..ba nu pleaca..ba afla secretul..ba se ascund...prin magazii, pe unde pot...ba nu-si mai tin promisiunile...deci gata...am pierdut firul....e prea mare incalceala
petronela- vip
petronela a scris:Buna !
M-au ametit de tot.... ba pleaca..ba nu pleaca..ba afla secretul..ba se ascund...prin magazii, pe unde pot...ba nu-si mai tin promisiunile...deci gata...am pierdut firul....
Maine iti dai seama despre ce este vorba.Ma uit si eu acum.
iulianagl- moderator
Daca nu cumva maine ma ametesc mai mult....iulianagl a scris:
Maine iti dai seama despre ce este vorba.Ma uit si eu acum.
petronela- vip
petronela a scris:
Daca nu cumva maine ma ametesc mai mult....
Dar nu te-ai obisnuit inca cu stilul lui madam Gul?
iulianagl- moderator
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!