1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
Mi-ar fi placut ca Rashid si familia lui sa se mute intr-o casa noua.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Chestia este ca de data asta cand o sa afle Asad ce ascunde Zoya sigur numai scapa o strange de gat el insusi fara sa se gandeasca la consecinte.
iulianagl- moderator
Ai vazut ca Ayan ia spus ca nu intelege de ce se lasa tatal lui controlat de Mamu si Razyia.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Chestia este ca de data asta cand o sa afle Asad ce ascunde Zoya sigur numai scapa o strange de gat el insusi fara sa se gandeasca la consecinte.
Eu abia astept o noua confruntare intre ei...! Asa imi place.....!!!
Si momentul cand o sa constientizeze ca o place .....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Eu abia astept o noua confruntare intre ei...! Asa imi place.....!!!
Si momentul cand o sa constientizeze ca o place .....
Cred ca e constient ca o place dar refuza sa creada asta, el crede ca sentimentul asta n-are loc in viata lui.
iulianagl- moderator
Sincer..tot nu m-am obisnuit si nu cred ca reusesc sa inteleg gandirea lor...o asemenea nebunie n-am vazut de mult...parca nu mai au logica...si Zoya o cauta cu lumanarea...iar daca Asad o strange de gat o merita... atat de multa intriga parca ma oboseste...iulianagl a scris:
Dar nu te-ai obisnuit inca cu stilul lui madam Gul?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:
Cred ca e constient ca o place dar refuza sa creada asta, el crede ca sentimentul asta n-are loc in viata lui.
Nu stiu de ce dar parca am intalnit fenomenul asta...... Unde?????
tiberici- vip
petronela a scris:
Sincer..tot nu m-am obisnuit si nu cred ca reusesc sa inteleg gandirea lor...o asemenea nebunie n-am vazut de mult...parca nu mai au logica...si Zoya o cauta cu lumanarea...iar daca Asad o strange de gat o merita... atat de multa intriga parca ma oboseste...
Zoya, Zoya!!
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Nu stiu de ce dar parca am intalnit fenomenul asta...... Unde?????
Unde???
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Sincer..tot nu m-am obisnuit si nu cred ca reusesc sa inteleg gandirea lor...o asemenea nebunie n-am vazut de mult...parca nu mai au logica...si Zoya o cauta cu lumanarea...iar daca Asad o strange de gat o merita... atat de multa intriga parca ma oboseste...
Hai ca este interesanta povestea....cei drept cam incalcita.....precum un scul de lana incurcat atunci cand il faci ghem.......
..... curioasa precum o baba, am tras cu ochil la desitvbox.com azi pe 30 si am vazut ce urmeza .... ep. are rezumatul pus
tiberici- vip
tiberici a scris:
Hai ca este interesanta povestea....cei drept cam incalcita.....precum un scul de lana incurcat atunci cand il faci ghem.......
..... curioasa precum o baba si am tras cu ochil la desitvbox.com azi pe 30 si am vazut ce urmeza .... ep. are rezumatul pus
Da il are ca si e pus si pe fb ca acolo amcitit rezumatul.Este incalcit ca o Poveste incalcita de aia pare si asa obositor ca fiecare are povestea lui mie asta imi place, puteau sa faca si la Iss asa adica fiecare cuplu sa aibe pataniile lor etc dar ei s-au concentrat pe o singura poveste si aia stricata vorba lui Miha.
iulianagl- moderator
Ma bucur ca esti curioasa...eu astept sa se intample...e prea mare incalceala...nu am spus ca nu e interesanta povestea..dar si intriga e prea multa...tiberici a scris:
..... curioasa precum o baba, am tras cu ochil la desitvbox.com azi pe 30 si am vazut ce urmeza .... ep. are rezumatul pus
petronela- vip
iulianagl a scris:
Da il are ca si e pus si pe fb ca acolo amcitit rezumatul.Este incalcit ca o Poveste incalcita de aia pare si asa obositor ca fiecare are povestea lui mie asta imi place, puteau sa faca si la Iss asa adica fiecare cuplu sa aibe pataniile lor etc dar ei s-au concentrat pe o singura poveste si aia stricata vorba lui Miha.
Cred ca serialul este destul de lung, fiecare cu povestea lui.....cu siguranta nu ne vom plictisi si vom avea ce "tricota"....
tiberici- vip
petronela a scris:
Ma bucur ca esti curioasa...eu astept sa se intample...e prea mare incalceala...nu am spus ca nu e interesanta povestea..dar si intriga e prea multa...
Asta nu-i nimic sa te fi uitat la Destine acolo sa vezi intriga.Sau uite chiar Destine de ce a supravietuit atat de mult pentru ca au avut ce desfasura si vreau sa spun ca nu s-a pierdut absolut nimic un scenariu pus atat de bine la punct sincer n-am intalnit in serialele indiene.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Ma bucur ca esti curioasa...eu astept sa se intample...e prea mare incalceala...nu am spus ca nu e interesanta povestea..dar si intriga e prea multa...
Sare, piper, turmeric, ghimbir......de toate....ca la ei
tiberici- vip
tiberici a scris:
Cred ca serialul este destul de lung, fiecare cu povestea lui.....cu siguranta nu ne vom plictisi si vom avea ce "tricota"....
Sper sa nu.Sper ca de data asta sa faca treaba buna.
iulianagl- moderator
Imbratisarea dintre frati a fost super,chiar imi place legatura dintre toti fratii chiar si fetele tin la Asad.
iulianagl- moderator
Chiar, daca tot le-ai pomenit...ai gasit condimente si ai gatit ceva specific indian, din retetele interesante de pe acel site care ni l-ai dat si noua ?tiberici a scris:
Sare, piper, turmeric, ghimbir......de toate....ca la ei
petronela- vip
petronela a scris:
Chiar, daca tot le-ai pomenit...ai gasit condimente si ai gatit ceva specific indian, din retetele interesante de pe acel site care ni l-ai dat si noua ?
Sigur a gasit ca nu se lasa ea cu una cu doua.
iulianagl- moderator
Ti-am mai spus ca imi place de Ayan...iar nebunia din casa de la ei e mai interesanta, momentan, decat povestea inca neinceputa dintre Asad si Zoya...iulianagl a scris:Imbratisarea dintre frati a fost super,chiar imi place legatura dintre toti fratii chiar si fetele tin la Asad.
petronela- vip
petronela a scris:
Ti-am mai spus ca imi place de Ayan...iar nebunia din casa de la ei e mai interesanta, momentan, decat povestea inca neinceputa dintre Asad si Zoya...
Nu vezi ce e acolo.Mi-a placut de Zoya ca sa-i aduca salul lui Mariam si-a calcat pe inima si a luat telefonul pe care la refuzat iar Asad ca ce a facut-o sa-si schimbe parerea dar ea ca e flexibila.
Si nu inteleg de ce tinea Rashid un dosar a lui Asad?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sper sa nu.Sper ca de data asta sa faca treaba buna.
Razyia are niste ochi superbi, dar un suflet.....numai rautate, intriga, venin, santaj.....
E o femeie frumoasa dar cu o frumusete rece, bine machiata, bine selectionata pt rolul pe care il joaca.
Mama lui Asad in schimb e o dulcica se intelege din priviri cu baiatul ei.... Pupi, cum o striga Zoya....
tiberici- vip
iulianagl a scris:
Asta nu-i nimic sa te fi uitat la Destine acolo sa vezi intriga.Sau uite chiar Destine de ce a supravietuit atat de mult pentru ca au avut ce desfasura si vreau sa spun ca nu s-a pierdut absolut nimic un scenariu pus atat de bine la punct sincer n-am intalnit in serialele indiene.
da dar depinde de scenaristi etc...cine e acolo cine e aici..si destine de pe locul 1 e pe 3 acum...
Acolo e alta casa de productie alti scriitori alti scenaristi etc...depinde ...pote fac un lucru bun si aici...vom vedea...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Andreea_Miha a scris:
da dar depinde de scenaristi etc...cine e acolo cine e aici..si destine de pe locul 1 e pe 3 acum...
Am vazut deci de cand a inceput si pana acum a fost pe locul unu e prima data cand sare de pe unu, nu?
iulianagl- moderator
Ayan e ca Khushi cand ia spus sa intre in masina ea se ducea inapoi in portbagaj ca de acolo iesise asa si Ayan acum vroia sa o stearga pe geam dar Asad, usa este acolo.
iulianagl- moderator
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!