Serialesitelenovelet
1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Qubool Hai - Accept!

+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

In jos

1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 Empty Re: 1.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de petronela Sam 02 Feb 2013, 9:54 am

iulianagl a scris:1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 250714_536254603065538_1931173422_n
Cu cine ar arata Sanay bine in urmatorul serial?
Se poate cu..amandoi ..???? 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 1007734117
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 9:55 am

petronela a scris:
Se poate cu..amandoi ..???? 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 1007734117

Pai cred ca da dar unul are rol negativ. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 9:56 am

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 9:58 am

Gata am iesit ca trebuie sa fac actele si fac si eu ca Alex tare mi-e lene.Ne mai auzim pe parcurs. kiss 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 02 Feb 2013, 9:59 am

iulianagl a scris:

Pai cred ca da dar unul are rol negativ. Smile
Karan e prea dulce pentru rol negativ ..deci va fi un cuplu frumos Sanaya- Karan......desi daca ma gandesc bine cred ca s-ar descurca super si intr-un rol negativ... 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 2114215497
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 10:01 am

petronela a scris:
Karan e prea dulce pentru rol negativ ..deci va fi un cuplu frumos Sanaya- Karan......desi daca ma gandesc bine cred ca s-ar descurca super si intr-un rol negativ... 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 2114215497

Nu zic ca nu dar mi-ar placea mai mult in rol pozitiv.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Sam 02 Feb 2013, 3:44 pm

Karan Wahi, cu siguranta, ar iesi un serial minunat cu ei doi. Iuliana il traducem impreuna.
mayya54
mayya54
vip
vip

Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 5:08 pm

mayya54 a scris:Karan Wahi, cu siguranta, ar iesi un serial minunat cu ei doi. Iuliana il traducem impreuna.

Buna.Bineinteles ca asa o sa se intample. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 02 Feb 2013, 5:17 pm

Bună ziua dragelor. Am ajuns la zi cu episoadele subtitrate din QH și mi-am făcut niște păreri despre film. Chiar mă bucur că discuțiile voastre despre film m-au făcut să mă uit pentru că într-adevăr merită să fie văzut. Din punctul meu de vedere nu se compară (nici măcar pe departe) cu Geet și Iss în ceea ce privește chimia dintre actorii principali dar filmul câștigă foarte mult prin acțiune, îmi place că se desfășoară mai multe povești, toate importante, cu multe detalii și aproape toate personajele au deja un rol puternic, sunt personaje principale, fiecare în povestea lui. Îmi place relația dintre Asad și Ayan, n-am văzut multe filme indiene dar cred că e cea mai frumoasă relație dintre frați din tot ce-am văzut până acum.
Cât despre Karan (Iulia știu că ți-e drag deci sper să nu te superi pe mine pentru ce scriu) pare prea delicat pentru un rol de macho man (când îl văd îmi trezește sentimente materne, îmi vine să-l ciupesc de obrăjori și să-l alint), dar i se potrivește mănușă rolul de tipicar. Cu actrița care o interpretează pe Zoya treaba stă tocmai invers (din punctul meu de vedere) e un pic prea dură figura ei pentru un rol poznaș și vocea prea țipătoare (ce bine i s-a potrivit rolul de poznașă Sanayei în Iss) dar noroc că e frumoasă și plăcută la privit.
Ce-i lipsește filmului până acum (ce să fac, am fost obișnuită prost cu Geet și Iss) e apropierea dintre Zoya și Asad. Geet și Maan erau mereu una în brațele celuilalt, mâinile lui Arnav erau mereu pe Khushi iar privirile dintre ei exprimau atâtea sentimente că-mi stătea inima în loc de emoție. Vreau să văd astfel de lucruri și aici și poate am să trec filmul în lista filmelor pe care le vezi de sute de ori fără să te saturi, mereu cu fluturi în stomac.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 02 Feb 2013, 5:21 pm, editata de 1 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 02 Feb 2013, 5:20 pm

Și lucrul cel mai important mii de mulțumiri fetelor care îl traduc și subtitrează și-l postează pentru noi, Mayya 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 57855 și Iuliana 1.Qubool Hai - Accept! - Pagina 31 57855 iar dacă a mai participat cineva și n-am fost eu atentă mii de mulțumiri și acelei persoane.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 5:50 pm

narcisa a scris:Bună ziua dragelor. Am ajuns la zi cu episoadele subtitrate din QH și mi-am făcut niște păreri despre film. Chiar mă bucur că discuțiile voastre despre film m-au făcut să mă uit pentru că într-adevăr merită să fie văzut. Din punctul meu de vedere nu se compară (nici măcar pe departe) cu Geet și Iss în ceea ce privește chimia dintre actorii principali dar filmul câștigă foarte mult prin acțiune, îmi place că se desfășoară mai multe povești, toate importante, cu multe detalii și aproape toate personajele au deja un rol puternic, sunt personaje principale, fiecare în povestea lui. Îmi place relația dintre Asad și Ayan, n-am văzut multe filme indiene dar cred că e cea mai frumoasă relație dintre frați din tot ce-am văzut până acum.
Cât despre Karan (Iulia știu că ți-e drag deci sper să nu te superi pe mine pentru ce scriu) pare prea delicat pentru un rol de macho man (când îl văd îmi trezește sentimente materne, îmi vine să-l ciupesc de obrăjori și să-l alint), dar i se potrivește mănușă rolul de tipicar. Cu actrița care o interpretează pe Zoya treaba stă tocmai invers (din punctul meu de vedere) e un pic prea dură figura ei pentru un rol poznaș și vocea prea țipătoare (ce bine i s-a potrivit rolul de poznașă Sanayei în Iss) dar noroc că e frumoasă și plăcută la privit.
Ce-i lipsește filmului până acum (ce să fac, am fost obișnuită prost cu Geet și Iss) e apropierea dintre Zoya și Asad. Geet și Maan erau mereu una în brațele celuilalt, mâinile lui Arnav erau mereu pe Khushi iar privirile dintre ei exprimau atâtea sentimente că-mi stătea inima în loc de emoție. Vreau să văd astfel de lucruri și aici și poate am să trec filmul în lista filmelor pe care le vezi de sute de ori fără să te saturi, mereu cu fluturi în stomac.

Buna Narci, imi place ca ai inceput sa te uiti am zis de la bun inceput ca e diferit de ce stim noi si de aceea uneori pare incurcat ca fiecare are povestea lor de altfel am si spus ca asa as fi preferat sa fie si la Iss ca aveau cu cine sa faca show.Iar de Karan sunt sigura ca madam Gul o sa-l schimbe pe parcurs.Iar Zoya asa mi s-a parut si mie la inceput dar incet incet am vazut cum si-a intrat in rol si acum chiar ma amuza nu zic ca nu de multe ori mi-o inchipui pe Sanaya in locul ei.Dar si Zoya joaca bine rolul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 02 Feb 2013, 6:08 pm

iulianagl a scris:

Buna Narci, imi place ca ai inceput sa te uiti am zis de la bun inceput ca e diferit de ce stim noi si de aceea uneori pare incurcat ca fiecare are povestea lor de altfel am si spus ca asa as fi preferat sa fie si la Iss ca aveau cu cine sa faca show.Iar de Karan sunt sigura ca madam Gul o sa-l schimbe pe parcurs.Iar Zoya asa mi s-a parut si mie la inceput dar incet incet am vazut cum si-a intrat in rol si acum chiar ma amuza nu zic ca nu de multe ori mi-o inchipui pe Sanaya in locul ei.Dar si Zoya joaca bine rolul.
Eu sper ca madam Gul să-l pună pe Asad la treabă cu Zoya, nu mai are inspirație pentru momente romantice? Și poate-i mai dau Zoyei o pereche de blugi că până se termină serialul o roade pe asta.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 6:10 pm

narcisa a scris:Eu sper ca madam Gul să-l pună pe Asad la treabă cu Zoya, nu mai are inspirație pentru momente romantice? Și poate-i mai dau Zoyei o pereche de blugi că până se termină serialul o roade pe asta.

Sta foarte prost la haine mereu au avut aceleasi probleme. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Sam 02 Feb 2013, 6:12 pm

iulianagl a scris:

Bonjur dragalaselor!Mai dupa cum povestiti voi de serial ma faceti sa continui si eu cu vizionatu...eu am vazut pana la ep 23... kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 6:13 pm

lica54 a scris:

Bonjur dragalaselor!Mai dupa cum povestiti voi de serial ma faceti sa continui si eu cu vizionatu...eu am vazut pana la ep 23... kiss

Si de ce te-ai lasat?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Sam 02 Feb 2013, 6:16 pm

iulianagl a scris:

Si de ce te-ai lasat?

Mi sa parut cam complicat...cam aglomerat in personaje...dar din seara asta ma pun pe treaba...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 6:17 pm

lica54 a scris:

Mi sa parut cam complicat...cam aglomerat in personaje...dar din seara asta ma pun pe treaba...

Este si asta e si farmecul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Sam 02 Feb 2013, 6:19 pm

iulianagl a scris:
Este si asta e si farmecul.

Plec sa vad in continuare...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 6:20 pm

lica54 a scris:

Plec sa vad in continuare...

Vizionare placuta. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 02 Feb 2013, 6:24 pm

iulianagl a scris:

Păi atunci să-i lase fără haine. Pentru mine e bine și așa. Că am văzut că și Karan stă bine la capitolul pachețele. Smile Nu știu dacă sunt șase că n-am apucat să număr dar dacă așa zice Zoya o cred. Deși vreau să mă conving singură.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 6:26 pm

narcisa a scris:Păi atunci să-i lase fără haine. Pentru mine e bine și așa. Că am văzut că și Karan stă bine la capitolul pachețele. Smile

Cred ca sta cel mai bine la pachetele.Cum ii spune Zoya, dl Sase Pachetele. Smile Ai vazut ca nu se sfieste de loc sa traga cu ochiul la pachetelele lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 02 Feb 2013, 6:40 pm

iulianagl a scris:

Cred ca sta cel mai bine la pachetele.Cum ii spune Zoya, dl Sase Pachetele. Smile Ai vazut ca nu se sfieste de loc sa traga cu ochiul la pachetelele lui.
E o fată modernă, nu se ascunde în spatele voalului. E păcat, în Geet și Iss au fost foarte multe scene frumoase cu vălul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 6:42 pm

narcisa a scris:E o fată modernă, nu se ascunde în spatele voalului. E păcat, în Geet și Iss au fost foarte multe scene frumoase cu vălul.

Madam Gul e pusa pe schimbari.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 02 Feb 2013, 7:01 pm

iulianagl a scris:

Madam Gul e pusa pe schimbari.
Doar pe ici, pe colo, în părțile esențiale. Smile Eu am văzut doar 66 de episoade. Câte sunt până acum?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Feb 2013, 7:03 pm

narcisa a scris:Doar pe ici, pe colo, în părțile esențiale. Smile Eu am văzut doar 66 de episoade. Câte sunt până acum?

69 sunt dar in engleza le urca foarte greu pana acum erau in urma cu 2 episoade dar cand au fost cele doua maha episoade acum sunt cu 3 episoade in urma in engleza.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum