2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris:www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7KrITCjGZ2Q#!
hai ca au plimbat cana aia de cafea
pare ca se impaca,sau asta o fi mai nou modul indian de a iti cere scuze ca esti mitocan(asad)
Din ce am inteles eu, nu e vorba de o impacare. Ci doar ca Zoya este trista, se gandeste la trecutul ei, sau la niste secvente triste, iar Asad vazand-o atat de suparata, se duce sa ii duca o cana de cafea, asa cum vrea ea, cu zahar
Pare interesanta scena
mii de multumiri eu doar mi-am dat cu presupusul,neintelegand nimic din ce-si vorbeau. felicitari ca ai reusit sa intelegi aceasta limba,atat de grea,si,mai mult ,ne luminezi si pe noi,ceilaltiAlexa20 a scris:
Din ce am inteles eu, nu e vorba de o impacare. Ci doar ca Zoya este trista, se gandeste la trecutul ei, sau la niste secvente triste, iar Asad vazand-o atat de suparata, se duce sa ii duca o cana de cafea, asa cum vrea ea, cu zahar
Pare interesanta scena
asteptam sa vedem cat mai fac pe suparatii,cand unul ,cand celalalt, si poate ,pana la vara sinucide cineva baba-cloanta si se transforma filmul in romance nu in horror ca acum
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Zee TV's Qubool Hai to have a new lead girl coming in between Asad and Zoya
Zee TV’s Qubool Hai (4 Lions Films) recently saw some breezy romance between Asad (Karan Singh Grover) and Zoya (Surbhi Jyoti). And when the viewers are geared up to see more sparks flying, there is a huge shocker coming their way.
Well, the channel and makers are planning to introduce another lead girl opposite Karan Singh Grover to complicate the love story. We hear that the character will be that of Tanveer, a girl who was Asad’s neighbour as a child. The girl now gets back to town and this really will set the love triangle on fire.
The casting for the lead face is still on and the makers want to rope in a charismatic actress opposite Karan Singh Grover.
We tried calling Producer Gul Khan for a confirmation on the same, but could not reach through to her.
Let’s see who the lucky girl is who gets to bag this prized role…
uite ca aveau dreptate cei de pe site-ul oficial ,se marita zoya cu ayan si asad cu altcineva,femeie de casa ,nepurtatoare de jeansi si profund religioasa,cum isi dorea
Zee TV’s Qubool Hai (4 Lions Films) recently saw some breezy romance between Asad (Karan Singh Grover) and Zoya (Surbhi Jyoti). And when the viewers are geared up to see more sparks flying, there is a huge shocker coming their way.
Well, the channel and makers are planning to introduce another lead girl opposite Karan Singh Grover to complicate the love story. We hear that the character will be that of Tanveer, a girl who was Asad’s neighbour as a child. The girl now gets back to town and this really will set the love triangle on fire.
The casting for the lead face is still on and the makers want to rope in a charismatic actress opposite Karan Singh Grover.
We tried calling Producer Gul Khan for a confirmation on the same, but could not reach through to her.
Let’s see who the lucky girl is who gets to bag this prized role…
uite ca aveau dreptate cei de pe site-ul oficial ,se marita zoya cu ayan si asad cu altcineva,femeie de casa ,nepurtatoare de jeansi si profund religioasa,cum isi dorea
mita baston- vip
https://www.youtube.com/watch?v=X5L7VX_cS8g&feature=player_embedded
unde se mai duc acum,de-i asteapta nenea cu pusca la umar?
sau or fi imagini vechi,de la episodul cu vizitarea fabricii,dar parca nu este acelasi nene paznic?!
unde se mai duc acum,de-i asteapta nenea cu pusca la umar?
sau or fi imagini vechi,de la episodul cu vizitarea fabricii,dar parca nu este acelasi nene paznic?!
mita baston- vip
Se complica itele si mai tare nu ca nu duceam lipsa de complicatii.Mi-ar fi placut sa o bage pe Sanaya daca tot intra cineva dar se pare ca Sanaya a luat un rol pe sony tv.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Se complica itele si mai tare nu ca nu duceam lipsa de complicatii.Mi-ar fi placut sa o bage pe Sanaya daca tot intra cineva dar se pare ca Sanaya a luat un rol pe sony tv.
nu e bine! ca tineam cu sanaya si o tradam pe zoya
parca e colega cu shyam in filmul cel nou,ce-ar fi in sfarsit ,sa aiba si el noroc in dragoste
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu e bine! ca tineam cu sanaya si o tradam pe zoya
parca e colega cu shyam in filmul cel nou,ce-ar fi in sfarsit ,sa aiba si el noroc in dragoste
Asa aparuse un zvon dar inca nu s-a ales actorul.
iulianagl- moderator
Dar sincera sa fiu parca nu-mi prea place ideea.
iulianagl- moderator
aia cu shyam,sau fata cea noua din qubool? daca respecta ce au avut in cap cei de la zee ,pe putin batem 6-700 de episoadeiulianagl a scris:Dar sincera sa fiu parca nu-mi prea place ideea.
mita baston- vip
mita baston a scris:
aia cu shyam,sau fata cea noua din qubool? daca respecta ce au avut in cap cei de la zee ,pe putin batem 6-700 de episoade
Dar ce credeai ca o sa scapam asa de usor de ei?
iulianagl- moderator
parca trece mai greu timpul uitandu-ma la Qubool,la Iss vedeam cat cuprindeam din episoade/zi(apropo,multumesc ,tie si Alexei pentru postare si traducere) acum,mai intai citesc rezumatul si apoi,daca ma trage inima,il si vad.si ma enerveaza cum l-au facut pe asad, omul din pestera,cu brutalitatea lui fata de zoyaiulianagl a scris:
Dar ce credeai ca o sa scapam asa de usor de ei?
mita baston- vip
mita baston a scris:
parca trece mai greu timpul uitandu-ma la Qubool,la Iss vedeam cat cuprindeam din episoade/zi(apropo,multumesc ,tie si Alexei pentru postare si traducere) acum,mai intai citesc rezumatul si apoi,daca ma trage inima,il si vad.si ma enerveaza cum l-au facut pe asad, omul din pestera,cu brutalitatea lui fata de zoya
Are madam Gul scopul ei de la facut asa stai linsitita eu doar vreau ca sa termine odata treaba cu fabrica de papusi si Razyia.
iulianagl- moderator
madam Gul isi face planul pentru pensie cu atatea episoade si daca "sfanta"cea noua de fosta prietena din copilarie e mai ceva decat vrajitoareaiulianagl a scris:
Are madam Gul scopul ei de la facut asa stai linsitita eu doar vreau ca sa termine odata treaba cu fabrica de papusi si Razyia.
mita baston- vip
mita baston a scris:
madam Gul isi face planul pentru pensie cu atatea episoade si daca "sfanta"cea noua de fosta prietena din copilarie e mai ceva decat vrajitoarea
No way.Mai bine ma lipsesc.
iulianagl- moderator
ne mutam la Sara........ ,cum il cheama,si ne delectam cu alte fetzeiulianagl a scris:
No way.Mai bine ma lipsesc.
mita baston- vip
mita baston a scris:
ne mutam la Sara........ ,cum il cheama,si ne delectam cu alte fetze
Corect e simpatic tipul iar ea seamana putin cu Vivien Leigh.
iulianagl- moderator
cred ca aici mama vitrega e pe post de razia cum,necum ,nu scapam de malefici nicaieri,nici in filme,nici in viata reala.chestia ca la cei din filme putem folosi telecomanda pe post de bagheta magicaiulianagl a scris:
Corect e simpatic tipul iar ea seamana putin cu Vivien Leigh.
mita baston- vip
vad ca pe asta nou deja l-au tradus,de aia ne mai intarzie cu al nostru
mita baston- vip
mita baston a scris:vad ca pe asta nou deja l-au tradus,de aia ne mai intarzie cu al nostru
Ei lucreaza pe echipe de aceea e asa.
iulianagl- moderator
Wow, ce episod misto a fost in seara asta. In sfarsit, niste detalii si din trecutul lui Zoya
Alexa20 a scris:Wow, ce episod misto a fost in seara asta. In sfarsit, niste detalii si din trecutul lui Zoya
Zicea Maya eu abia astept sa-l traduc.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Zicea Maya eu abia astept sa-l traduc.
Iar eu abia astept sa il vad tradus
Alexa20 a scris:
Iar eu abia astept sa il vad tradus
iulianagl- moderator
Mai da unde sunt postate ep traduse de la 81 in sus ca nu le gasesc...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Mai da unde sunt postate ep traduse de la 81 in sus ca nu le gasesc...
Pai stai asa ca inca nu sunt urcate parca asa am inteles de la Maya ca nu o lasa youtub-ul.
iulianagl- moderator
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!