8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris: Pacat.... pentru noi...La inceput se zvonea ca acela care a fost la inceput in viata ei va ajunge sa-i fie cel mai bun prieten poate ca va intra din nou si din cauza asta astia nu au vorbit de o noua intrare.
Da asa se auzea la inceput chiar mi-ar placea sa intre Mukund si sa-i fie cel mai bun prieten a lui Madhu asta cred ca l-ar enerva la culme pe RK.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Ce am aflat este ca de V'Day Rishbala nu se vor intalni doar isi vor inchipui cum ar fi fost ziua asta romantica intre ei.Deci???Nimeni de pe mapaond nu este fericit cu acest track.
iulianagl- moderator
Iar acum o sa ne arate cat de mult isi simt lipsa unuia altuia si pe Madhu cum isi creeaza o lume a ei fara RK.Iar noi ne asteptam ca dragostea sa infloreasca pe zi ce trece intre ei.
iulianagl- moderator
Gata ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Buna Petro!petronela a scris:
Buna!
Doamne ce blestem...sper sa se adevereasca....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
salut nimieni nu scrie nimic azi mmmmmmmmm
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Buna!Pai ce naiba sa mai zic, m-a enervat Dipsy cand am vazut-o ce-i sclipeau ochii cand ii facea masaj Madhu.Abia astept sa citesc replica Madhubalei ce i-a zis ?..Cred ca Dipsy pleaca cu coada intre picioare de la salon..vittoria a scris:salut nimieni nu scrie nimic azi mmmmmmmmm
Admin_dea05- Admin
Episodul acesta a fost al lui Bituji abia astept sa citesc traducerea..oricum chiar daca nu am inteles sunt sigura ca l-a durut pe D-ul RK.... ...Bravo lui ma bucur ca a terminat-o cu asa un nesimtit....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Episodul acesta a fost al lui Bituji abia astept sa citesc traducerea..oricum chiar daca nu am inteles sunt sigura ca l-a durut pe D-ul RK.... ...Bravo lui ma bucur ca a terminat-o cu asa un nesimtit....
Buna! Buna la toata lumea!
Dragul de Bitujiiiii a fost la inaltime, a stralucit in seara asta prin vorbele spuse marelui superstar diabolic....
Am inceput sa-l bantuie amintirile pe superstar....? Deja? Nu poate filma in balansoar...
Iar Vipera......merita toate unghiile taiate din carne...... De unde stia afurisita ca Madu lucreaza la salon...scroafa si-a facut programare inainte de venirea fetei la salon....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
mio placut cum madhu ia taiat unghia din carne ha ha ha bravo ei a provocata si la urma a primit ce merita numai ca scorpia merita mult mai mult
victoria- vip
Buna fetelor!Deepali la pedichiura...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
victoria- vip
Bună seara fetele. Am chef de vorbă așa că am să vă spun cum aș vrea eu să se întâmple povestea dintre Madhu și RK superstar. Acum că Madhu a decis să revină la vechea viață și ca simbol al uitării episodului cu RK aș vrea ca Madhu să se ducă în locul unde Rishu-mishu a părăsit-o la altar și să arunce mangalsutra în apa pe care RK a luat-o de martor la completarea ritualurilor. Din întâmplare RK să se afle și el acolo și să vadă toată scena. Pe drumul de întoarcere Madhu să fie accidentată de o mașină iar în urma accidentului să-și piardă temporar memoria. Rishu-mishu să fie martor și la accident dar până să ajungă la ea, șoferul să o urce în mașină să o ducă la spital. Rishu-mishu să o caute înnebunit iar când află la ce spital este și când vrea să o vadă pe motiv că este biwi a lui, să fie dat afară deoarece accidentata nu e căsătorită deci nu e rudă cu ea și n-are ce căuta, OUT (cum zbiară el) și astfel să nu afle că și-a pierdut memoria. Șoferul care a accidentat-o să fie de fapt un mare producător de filme (trebuie neapărat un bărbat mai bine decât RK) care a venit în oraș să facă un film cu RK. Tot stând prin preajma lui Madhu deoarece se simte vinovat pentru accident, producătorului să înceapă să-i placă de Madhu și să o considere aleasa pentru partenera din film a lui RK. Prima lovitură pentru RK, află din ziare că nu s-a depus plângere împotriva producătorului de către Madhu pentru accident (în timp ce el a stat la închisoare din cauza ei). A doua lovitură, află că ea este partenera lui din film, neapărat un film de dragoste. A treia lovitură află că Madhu și-a pierdut memoria și prin urmare o doare în cot de toată răzbunarea și magistrala interpretare a rolului de soț cu moț. Și să înceapă filmările. Vreau să văd o Madhu fericită, fără griji, sufletul echipei de filmare, cea mai îndrăgită de colegi, iubitoare, care să strălucească în interpretare și care să aibă față de RK atitudinea pe care o are față de orice coleg de filmare, nimic mai mult. Ba poate chiar mai puțin (la detalii să se mai gândească și creativii). Pe măsură ce se desfășoară filmările (vreau multe scene de dragoste în film)și RK petrece din ce în ce mai mult timp alături de Madhu, înnebunit, îndrăgostit, blestemat, să ajungă să dorească ca scenele de iubire de pe platoul de filmare să fie reale și dezamăgirea să-i fie cruntă în fiecare seară când se desparte de ea și când realizează că totul e doar un rol și dragostea personajului nu este și dragostea lui Madhu. În același timp să fie și martor al sentimentelor din ce în ce mai puternice ale producătorului pentru Madhu care i se destăinuie, îi povestește visele lui alături de Madhu, îi cere ajutorul pentru a o cuceri. Și în tot acest timp Madhu, care nu-și mai amintește nimic din relația ei cu RK să-l înnebunească cu indiferența ei deși sunt mereu împreună, la filmări, la interviuri, la petreceri. Ultima lovitură, la petrecerea de lansare a filmului care trebuie să fie unul de succes iar Madhu să fie cea care a adus succesul producătorul să anunțe căsătoria lui cu Madhu. Disperat Rishu-mishu îi spune că ea nu se poate căsători cu producătorul, că ea este biwi a lui și după o mărturisire dramatică a evenimentelor petrecute, șocul să o facă pe Madhu să-și recapete memoria. Iar când RK îi va mărturisi că o iubește, Madhu să-i spună, bravo RK, interpretarea ta e la fel de magistrală ca data trecută dar spectatorul s-a schimbat așa că du-te și joacă-ți numărul în fața altcuiva.
Și după asta, dacă mai vor creativii să-i împace bine, dacă nu, iarăși bine, oricum nu prea văd ce-ar mai putea face Rishu-mishu ca să o facă pe Madhu să aibă încredere în el.
End of my story.
Și după asta, dacă mai vor creativii să-i împace bine, dacă nu, iarăși bine, oricum nu prea văd ce-ar mai putea face Rishu-mishu ca să o facă pe Madhu să aibă încredere în el.
End of my story.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Narcisa :drunken: :drunken: esti buna de scenarista
lica54- vip
superba povestea ta cu Rishu-mishunarcisa a scris:Bună seara fetele. Am chef de vorbă așa că am să vă spun cum aș vrea eu să se întâmple povestea dintre Madhu și RK superstar. Acum că Madhu a decis să revină la vechea viață și ca simbol al uitării episodului cu RK aș vrea ca Madhu să se ducă în locul unde Rishu-mishu a părăsit-o la altar și să arunce mangalsutra în apa pe care RK a luat-o de martor la completarea ritualurilor. Din întâmplare RK să se afle și el acolo și să vadă toată scena. Pe drumul de întoarcere Madhu să fie accidentată de o mașină iar în urma accidentului să-și piardă temporar memoria. Rishu-mishu să fie martor și la accident dar până să ajungă la ea, șoferul să o urce în mașină să o ducă la spital. Rishu-mishu să o caute înnebunit iar când află la ce spital este și când vrea să o vadă pe motiv că este biwi a lui, să fie dat afară deoarece accidentata nu e căsătorită deci nu e rudă cu ea și n-are ce căuta, OUT (cum zbiară el) și astfel să nu afle că și-a pierdut memoria. Șoferul care a accidentat-o să fie de fapt un mare producător de filme (trebuie neapărat un bărbat mai bine decât RK) care a venit în oraș să facă un film cu RK. Tot stând prin preajma lui Madhu deoarece se simte vinovat pentru accident, producătorului să înceapă să-i placă de Madhu și să o considere aleasa pentru partenera din film a lui RK. Prima lovitură pentru RK, află din ziare că nu s-a depus plângere împotriva producătorului de către Madhu pentru accident (în timp ce el a stat la închisoare din cauza ei). A doua lovitură, află că ea este partenera lui din film, neapărat un film de dragoste. A treia lovitură află că Madhu și-a pierdut memoria și prin urmare o doare în cot de toată răzbunarea și magistrala interpretare a rolului de soț cu moț. Și să înceapă filmările. Vreau să văd o Madhu fericită, fără griji, sufletul echipei de filmare, cea mai îndrăgită de colegi, iubitoare, care să strălucească în interpretare și care să aibă față de RK atitudinea pe care o are față de orice coleg de filmare, nimic mai mult. Ba poate chiar mai puțin (la detalii să se mai gândească și creativii). Pe măsură ce se desfășoară filmările (vreau multe scene de dragoste în film)și RK petrece din ce în ce mai mult timp alături de Madhu, înnebunit, îndrăgostit, blestemat, să ajungă să dorească ca scenele de iubire de pe platoul de filmare să fie reale și dezamăgirea să-i fie cruntă în fiecare seară când se desparte de ea și când realizează că totul e doar un rol și dragostea personajului nu este și dragostea lui Madhu. În același timp să fie și martor al sentimentelor din ce în ce mai puternice ale producătorului pentru Madhu care i se destăinuie, îi povestește visele lui alături de Madhu, îi cere ajutorul pentru a o cuceri. Și în tot acest timp Madhu, care nu-și mai amintește nimic din relația ei cu RK să-l înnebunească cu indiferența ei deși sunt mereu împreună, la filmări, la interviuri, la petreceri. Ultima lovitură, la petrecerea de lansare a filmului care trebuie să fie unul de succes iar Madhu să fie cea care a adus succesul producătorul să anunțe căsătoria lui cu Madhu. Disperat Rishu-mishu îi spune că ea nu se poate căsători cu producătorul, că ea este biwi a lui și după o mărturisire dramatică a evenimentelor petrecute, șocul să o facă pe Madhu să-și recapete memoria. Iar când RK îi va mărturisi că o iubește, Madhu să-i spună, bravo RK, interpretarea ta e la fel de magistrală ca data trecută dar spectatorul s-a schimbat așa că du-te și joacă-ți numărul în fața altcuiva.
End of my story.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Frumoasa povestea ta!
In realitate Madu a murit tanara 33-35 de ani....de epuizare....
A cunoscut succesul in urma despartirii de sot(singura iubire, singura pasiune a ei) intrand in lumea filmului. In 5-6 ani a facut foarte multe filme.....care au epuizat-o .....si a culminat cu decesul ei.
Rudele nu au acceptat in totalitate ca viata actritei sa fie ecranizata ci doar au acceptat ca scenariul sa fie inspirat din viata ei......
Sa vedem cum decurg lucrurile in capul scenaristilor si cum vor finaliza.......
A cunoscut succesul in urma despartirii de sot(singura iubire, singura pasiune a ei) intrand in lumea filmului. In 5-6 ani a facut foarte multe filme.....care au epuizat-o .....si a culminat cu decesul ei.
Rudele nu au acceptat in totalitate ca viata actritei sa fie ecranizata ci doar au acceptat ca scenariul sa fie inspirat din viata ei......
tiberici- vip
tiberici- vip
Îmi permit să visez și eu ceva frumos, fără răzbunări, fără prea multă dramă, fără lucruri ieșite din comun. Exact ce nu place indienilor, deci povestea asta va prinde viață când voi fi eu producător de filme, adică niciodată.
Dar abia îi aștept pe indieni cu ideile lor sângeroase (deja Madhu a trecut la atac cu unghiera ).
Dar abia îi aștept pe indieni cu ideile lor sângeroase (deja Madhu a trecut la atac cu unghiera ).
narcisa- vip
tiberici a scris:
tibi noapte buna
lica54- vip
narcisa a scris:Îmi permit să visez și eu ceva frumos, fără răzbunări, fără prea multă dramă, fără lucruri ieșite din comun. Exact ce nu place indienilor, deci povestea asta va prinde viață când voi fi eu producător de filme, adică niciodată.
Ce bine ar fi sa avem parte de ceva frumos asa cum ne place noua dar depinde ce le mai debiteaza mintea scenaristilor...ei se hranesc mai mult cu drama
lica54- vip
Ar face bine ca scenariștii să nu ne lase cu un gust amar, deci chiar nu vreau să văd ecranizată viața Madhubalei.tiberici a scris:Frumoasa povestea ta!
narcisa- vip
Dragalaselor! va si eu de noapte buna...
lica54- vip
Ne bagă în depresie cu drama lor, dacă tot e să nu fie împreună Madhu și RK să știm de la început să nu mai pierdem vremea. Chiar dacă producătorul a zis că e o poveste de dragoste, nu-mi aduc aminte să fi zis că e și fericită.lica54 a scris:
Ce bine ar fi sa avem parte de ceva frumos asa cum ne place noua dar depinde ce le mai debiteaza mintea scenaristilor...ei se hranesc mai mult cu drama
narcisa- vip
Noapte bună Dadi, noapte bună Tibi. Eu am chef de vorbă și toată lumea are chef de somn. Asta da dramă.
narcisa- vip
RK îi trage o palmă lui Bituji, poate vedem și între ei un cerc nupțial. Nu-mi place că toți îi aruncă în față lui RK ce bună e Madhu pentru el și că n-ar trebui să renunțe la ea și bla, bla. RK trebuie să-și dea singur seama ce reprezintă Madhu pentru el, nu înseamnă că dacă Bitu sau Radha îi spun ce-a pierdut el o să alerge imediat după ea. E cam forțată lauda asta pentru Madhu.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum