Serialesitelenovelet
8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 Empty Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de victoria Vin 15 Feb 2013, 11:43 pm

narcisa a scris:Bună seara fetele. Am chef de vorbă așa că am să vă spun cum aș vrea eu să se întâmple povestea dintre Madhu și RK superstar. Acum că Madhu a decis să revină la vechea viață și ca simbol al uitării episodului cu RK aș vrea ca Madhu să se ducă în locul unde Rishu-mishu a părăsit-o la altar și să arunce mangalsutra în apa pe care RK a luat-o de martor la completarea ritualurilor. Din întâmplare RK să se afle și el acolo și să vadă toată scena. Pe drumul de întoarcere Madhu să fie accidentată de o mașină iar în urma accidentului să-și piardă temporar memoria. Rishu-mishu să fie martor și la accident dar până să ajungă la ea, șoferul să o urce în mașină să o ducă la spital. Rishu-mishu să o caute înnebunit iar când află la ce spital este și când vrea să o vadă pe motiv că este biwi a lui, să fie dat afară deoarece accidentata nu e căsătorită deci nu e rudă cu ea și n-are ce căuta, OUT (cum zbiară el) și astfel să nu afle că și-a pierdut memoria. Șoferul care a accidentat-o să fie de fapt un mare producător de filme (trebuie neapărat un bărbat mai bine decât RK) care a venit în oraș să facă un film cu RK. Tot stând prin preajma lui Madhu deoarece se simte vinovat pentru accident, producătorului să înceapă să-i placă de Madhu și să o considere aleasa pentru partenera din film a lui RK. Prima lovitură pentru RK, află din ziare că nu s-a depus plângere împotriva producătorului de către Madhu pentru accident (în timp ce el a stat la închisoare din cauza ei). A doua lovitură, află că ea este partenera lui din film, neapărat un film de dragoste. A treia lovitură află că Madhu și-a pierdut memoria și prin urmare o doare în cot de toată răzbunarea și magistrala interpretare a rolului de soț cu moț. Și să înceapă filmările. Vreau să văd o Madhu fericită, fără griji, sufletul echipei de filmare, cea mai îndrăgită de colegi, iubitoare, care să strălucească în interpretare și care să aibă față de RK atitudinea pe care o are față de orice coleg de filmare, nimic mai mult. Ba poate chiar mai puțin (la detalii să se mai gândească și creativii). Pe măsură ce se desfășoară filmările (vreau multe scene de dragoste în film)și RK petrece din ce în ce mai mult timp alături de Madhu, înnebunit, îndrăgostit, blestemat, să ajungă să dorească ca scenele de iubire de pe platoul de filmare să fie reale și dezamăgirea să-i fie cruntă în fiecare seară când se desparte de ea și când realizează că totul e doar un rol și dragostea personajului nu este și dragostea lui Madhu. În același timp să fie și martor al sentimentelor din ce în ce mai puternice ale producătorului pentru Madhu care i se destăinuie, îi povestește visele lui alături de Madhu, îi cere ajutorul pentru a o cuceri. Și în tot acest timp Madhu, care nu-și mai amintește nimic din relația ei cu RK să-l înnebunească cu indiferența ei deși sunt mereu împreună, la filmări, la interviuri, la petreceri. Ultima lovitură, la petrecerea de lansare a filmului care trebuie să fie unul de succes iar Madhu să fie cea care a adus succesul producătorul să anunțe căsătoria lui cu Madhu. Disperat Rishu-mishu îi spune că ea nu se poate căsători cu producătorul, că ea este biwi a lui și după o mărturisire dramatică a evenimentelor petrecute, șocul să o facă pe Madhu să-și recapete memoria. Iar când RK îi va mărturisi că o iubește, Madhu să-i spună, bravo RK, interpretarea ta e la fel de magistrală ca data trecută dar spectatorul s-a schimbat așa că du-te și joacă-ți numărul în fața altcuiva.
Și după asta, dacă mai vor creativii să-i împace bine, dacă nu, iarăși bine, oricum nu prea văd ce-ar mai putea face Rishu-mishu ca să o facă pe Madhu să aibă încredere în el.
End of my story. Smile
nu trebue sa speri la asa ceva ca numai o sa dezamagesti sad sad sad sad

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28

Sus In jos

8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 Empty Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de narcisa Vin 15 Feb 2013, 11:49 pm

După ce i-a făcut Madhu cu unghia sigur nu mai are tupeu Dips să vină să-i aranjeze și părul. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Vin 15 Feb 2013, 11:50 pm

narcisa a scris:După ce i-a făcut Madhu cu unghia sigur nu mai are tupeu Dips să vină să-i aranjeze și părul. Smile
poi cred ca parul o sa il faca la 100 de volti Smile Smile
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 15 Feb 2013, 11:51 pm

vittoria a scris:
nu trebue sa speri la asa ceva ca numai o sa dezamagesti sad sad sad sad
Nici nu sper Vittoria. Pur și simplu e week-end și voiam să mă relaxez. Cum va fi filmul habar n-am, dar sigur nu va fi cum vreau eu. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 15 Feb 2013, 11:52 pm

anyta a scris:poi cred ca parul o sa il faca la 100 de volti Smile Smile
Doar 100? Smile Dar trebuie să recunosc că arată bine Dips și nu e nici urâtă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Vin 15 Feb 2013, 11:59 pm

narcisa a scris:Doar 100? Smile Dar trebuie să recunosc că arată bine Dips și nu e nici urâtă.
da arata bine,dar ma enerveaza la culmea
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 16 Feb 2013, 12:11 am

anyta a scris:da arata bine,dar ma enerveaza la culmea
Deci își face bine treaba, asta înseamnă încă o calitate. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 16 Feb 2013, 12:21 am

Dragelor vă urez noapte bună, văd că oricum sunteți plecate aproape toate, probabil încă mai sărbătoriți cu sfântul Valentin. Week-end plăcut. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 8:29 am

Buna dimi.Se pare ca Dipsi vrea neaparat sa o umileasca pe Madhu de aceea o sa o mai vedem pe la salonul lui Madhu unde Dipsi o sa toceasca pragul doar pentru ai vorbi lui Madhu despre cum a păcălit-o Rishumishu si a ras de ea.Chestia e ca pe mine adică îmi da de gândit o scrisoare de a lui Rk care o găsește Bittu si Radha nu spune încă despre ce este vorba dar se banuieste ca este scris de ce a făcut Rk asta lui Madhu, ori este vorba despre o boala a lui ori este vorba despre lumea filmului legată de Rk.Sunt tare curioasa pe ce cale o sa îndrepte creativii povestea iar daca se ia după povestea originala atunci chiar îmi pare rău ca o sa se termine naspa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 8:36 am

Oh by the way, Narcisa chiar îmi place scenariul tau si eu am avut in minte chestia cu pierderea memoriei dar n-am gândit așa de adânc cu producător si toate alea. kiss chiar mi-a plăcut, pe fb după ep. de aseară toată lumea a explodat ca creativii sa bage pe cineva really handsome pentru Madhu ca după tot ce s-a întâmplat Madhu nu ar trebui sa fie lăsată singura mai ales ca ea chiar își dorește sa meargă mai departe sa-si refacă viața.Si eu nu înțeleg de ce creativii nu fac asta?La serialul ăla cu cei care si-au pierdut memoria au făcut 2 intrării odată iar aici nimic si chiar este nevoie asta e părerea mea.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 16 Feb 2013, 9:00 am

Buna dimi!
Narcisa interesanta povestea dintre Madhu si RK. kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 16 Feb 2013, 9:05 am

iulianagl a scris:Oh by the way, Narcisa chiar îmi place scenariul tau si eu am avut in minte chestia cu pierderea memoriei dar n-am gândit așa de adânc cu producător si toate alea. kiss chiar mi-a plăcut, pe fb după ep. de aseară toată lumea a explodat ca creativii sa bage pe cineva really handsome pentru Madhu ca după tot ce s-a întâmplat Madhu nu ar trebui sa fie lăsată singura mai ales ca ea chiar își dorește sa meargă mai departe sa-si refacă viața.Si eu nu înțeleg de ce creativii nu fac asta?La serialul ăla cu cei care si-au pierdut memoria au făcut 2 intrării odată iar aici nimic si chiar este nevoie asta e părerea mea.
iti dai seama ca daca era vorba de vreo intrare imediat se afla si in plus cred ca au cateva ep filmate inainte....deci pentru noi sorry fara intrare masculina.... 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 2743637754
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 9:26 am

Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
Narcisa interesanta povestea dintre Madhu si RK. kiss

Buna dimi.Chiar vroiam sa te intreb unde citesti traducerea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 9:40 am

Admin_dea05 a scris:Ce traducere?

De la Madhu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 16 Feb 2013, 9:42 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:Ce traducere?

De la Madhu?
Mi-am dat seama.....am sters imediat dar tu vad ca deja ai citit mesajul... Smile ...

Pai prima data citesc rezumatul tau iar apoi cand episodul e postat de fete pe you tube il vad acolo.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 9:42 am

Admin_dea05 a scris:Mi-am dat seama.....am sters imediat dar tu vad ca deja ai citit mesajul... Smile ...

Pai prima data citesc rezumatul tau iar apoi cand episodul e postat de fete pe you tube il vad acolo.

Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 16 Feb 2013, 9:45 am

Mai dar oare ce s-a intamplat vad ca au disparut ultimile ep de pe you tube din Madhu cele postate de fete cu traducere 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 2743637754
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 9:45 am

Admin_dea05 a scris:Mai dar oare ce s-a intamplat vad ca au disparut ultimile ep de pe you tube din Madhu cele postate de fete cu traducere 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 2743637754

Adica?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 16 Feb 2013, 9:51 am

iulianagl a scris:
Adica?
Pai ultimul ep tradus care l-am vazut a fost cel cu Padmini cand il blesteama pe RK iar acum vad ca nu mai este postat episodul pe canalul Andrushkai.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 9:54 am

Admin_dea05 a scris:Pai ultimul ep tradus care l-am vazut a fost cel cu Padmini cand il blesteama pe RK iar acum vad ca nu mai este postat episodul pe canalul Andrushkai.
Aha!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 16 Feb 2013, 10:29 am

O zi frumoasa!Trebuie sa plec.... 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 155656
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 10:30 am

Admin_dea05 a scris:O zi frumoasa!Trebuie sa plec.... 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 155656

La fel. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Feb 2013, 11:08 am

Pad:De ce faci asta?De ce-i face asta copilului meu?
RK:Mama soacra, mi s-a uscat gatul spunandu-i lui Madhu motivele si consecintele.Iar acum tu esti aici?Mi-as fi dorit ca viata noastra sa fie ca un serial tv.Ti-as fi aratat reluarea emisiunii.Mama soacraScuze!Nu mai pot sa-ti spun mama soacra.Dar ce sa fac?Este obiceiul meu.Tu trebuie sa fi auzit ca obiceiurile vechi sunt gresu de uitat.Nu mai conteaza.Fosta mama soacra!Sau mai bine sa spun dna Padmini Shamsher Malik!
Radh:Rishu(Mishu Smile ) ce tot vorbesti?Madhu este in conditia asta?
Pad:Radha, ea este in starea asta din cauza ca fiul tau a pacalit-o pe fata mea.El a parasit-o pe Madhu.El ne-a pacalit pe noi toti.El ne-a pacalit pe noi toti.RK a vrut sa-si lase cariera si orasul si sa plece undeva departe.Dar cu Madhu!Iar fata mea a inceput sa-l iubeasca foarte mult incat..incat a fost gata sa-si lase familia, legaturiel ei si totul pentru el.Pentru ca el a spus ca el va completa toate cele trei juraminte incomplete.El va incepe o noua viata si o noua realtie cu ea.Dar Radhaji, intreaba-l!Intreaba-ti fiul, ce a facut cu fata mea la alturul de nunta?Intreaba-l ce ia spus lui Madhu?
Rad:Rishu!Ce?Despre ce vorbeste?De ce ai facut asta?Te intreb ceva?
Pad:RK, ma implor in fata ta.Te implor!Nu ruina viata fiicei mele.Fata mea te iubeste foarte mult.Te adora.Ea nu poate sta departe de tine.Te rog nu te desprinde de ea.Te implor RK.RK, priveste Uita-te la ea.Doar uita-te la ea.Priveste conditia ei.Ea crede ca tu esti sotul ei, RK.RK ea poarta , mangalsutra ta.Ea tinut postu KC pentru tine.Si tu?Asculta RK.Eu deja am trait aceasta durere.La cel care m-am uitat ca la un sot pentru mine obisnuia sa ma urasca.Am trait toata viata mea ducand aceasta povara.Dar fata mea nu va putea suporta aceasta durere.Nu va putea duce aceasta povara.
RK:Dna Padmini Shamsher Malik, dar eu vreau..ca fiica ta sa duca aceasta povara.Un cap intors si umeri drepti vor trebui sa se plece cu atat de multa povara.Se va simti sufocata.Ea va suferi si va plange cu fiecare respiratie.Dar fii atenta fosta mama soacra.Chiar si de va comite suicid.Ea va continua sa respire.Dar va fi doar ca ultima ei respiratie.Lumea va sti ca dusmania cu RK nu te va lasa sa mori si nici nu te va lasa sa traiesti.
Rad:Rishu!
RK:Si vreau ca ea sa duca aceasta povara pana la ultima ei rasuflare.Si numai atunci voi avea razbunarea mea.Si la acea clipa, ea va da vina pe momentul cand ea la palmuit pe RK de patru ori.
Pad:Rk, tu..Tu te razbuni pe cele patru palme in felul asta, distrugand viata cuiva, nu-i asa?Prin privarea vietii fetei mele, nu-i asa?Razbuna o palma cu o alta palma, nu cu moartea.Bine.Deci tu vrei sa razbuni o palma, nu-i asa?Bine Rk, loveste-ma!Palmuieste-ma pe mine din toata inima ta.Palmuieste-ma nu de 4 ori sau de 50 de ori ci de 500 de ori.Palmuieste-ma cat de mult vrei tu, Rk.Dar nu-i distruge viata fetei mele.RK, da drumul furiei tale si palmuieste-ma.Da satisfactie demonului din tine.Loveste-ma RK.Loveste-ma pe mine in schimb, RK.Dar cruta-mi fata.
Rad:Padminiji!Nu Padminiji!Ce faci?Nu te vei pleca in fata lui.Nu vei face asta.
Pad:Radhaji, te rog explica-i.Viata fetei mele..
Rad:Padminiji, trebuie..
Pad:Te rog, spune-i.
RK:Paza!
Rad:Rishu!Lasand membrii familiei mele, da afara pe toti cei care sunt straini.Afara!
Rad:Rishu!
RK:Asta este casa mea.Nimeni nu poate sta aici fara permisiunea mea.Afara!
Pad:Hei.Lasa-mi fata!Las-o!Daca-mi atingi fata vreodata, nu voi cruta pe nici unul dintre voi.La o parte!Sa mergem Madhu, sa plecam de aici.
Rad:Padminiji!
Pad:Eu plec acum RK, plec.Asculta acest blestem pe care aceasta mama are sa ti-l ofere.Il oblig pe Atotputernicul, cu juramantul laptelui meu.Celui care scrie destinul fiecaruia, trebuie sa schimbe destinul tau..chiar astazi, si din aceasta clipa!Tu mi-ai ranit fata foarte mult.Ai facut-o sa planga, nu-i asa?Asa ca, sa ia aminte Atotputernicul ca, de astazi sa numai fie fericire in viata ta.Tu i-ai frant inima fetei mele, nu-i asa?Atunci, sa scrie asta de astazi inima ta se va prabusi in asa fel ca chiar si dusmanii tai le vor fi mila de tine.Dle RK, i-ai furat visele fetei mele.Zeul a scris in destinul tau ca de astazi nu vei mai dormi niciodata in pace, RK, pentru ca nelinistea ta nu te va lasa sa dormi.Stai asa RK.Blestemul unei mame nu se va schimba daca te intorci cu spatele.Tu mi-ai inselat fiica in numele dragostei.Asteapta si ai sa vezi!Pleaca!Tu vei ravni dupa dragoste asa cum un om ravneste dupa apa in mijlocul desertului.Vei ravni dupa putina dragoste!Vei plange si vei tanji pentru asta.RK tu chiar vei suferi foarte mult.

Dragelor priviti ce fel blesteama o mama pentru raul facut fiicei sale.Destul de impresionant.Super!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Sam 16 Feb 2013, 11:09 am

Admin_dea05 a scris:Mai dar oare ce s-a intamplat vad ca au disparut ultimile ep de pe you tube din Madhu cele postate de fete cu traducere 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 7 2743637754
buna Dea,din pacate astia de la youtube iar ne-au sters episoadele si videoclipurile care le-a facut andrushka ultima oara
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 16 Feb 2013, 11:51 am

Bună dimineața dragelor. Mă bucur că v-a plăcut povestea mea. Nici nu mi-a luat mult să mă gândesc la ea. Ideea e că se pot face multe trackuri interesante pornind de la despărțirea lor și încă sper că indienii se vor gândi și ei la ceva frumos în așa fel încât să nu ne ofere un final care să ne facă să regretăm că ne-am uitat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum