8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:De unde au aflat atât de repede reporterii că s-au despărțit? A dat Dips de veste?
Da nai vazut ca a sunat-o una de la madia pe Dipsi si ia multumit pentru informatie...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Dadi asta e, eu am plecat la petrecere fara sa vreau adica nici n-am stiut ca am petrecere si na copiii sunt copii asa ca asta e, trece si noi am trecut prin asa ceva.
Si acolo la petrecere s-a intamplat evenimentul?
lica54- vip
tiberici a scris:Te intepi intr-un bold si te doare.....dar el...
Alinta mami putin puiul.....putin mai mult si trece
Vai de mine, daca el numai este alintat atunci...ce sa mai zic!Toti din familie il alinta si il iubesc ca este cel mai mic si este asa de lipicios vai cu toata lumea vorbeste n-are treaba cu nimeni.Si e un pupacios la scoala se abtine sa nu o pupe pe doamna-sa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lica54 a scris:
Da acolo si s-a intamplat tarziu cred ca era ceasul vreo 11 noaptea, mai venise cineva cu copilul si era cam mai agitat decat ai nostri si la impins si el a cazut in deget cum nu pot sa-mi dau seama cu toate ca mi-a aratat si sa vezi ce taraboi se crease intre baiatul ala si nepotelul meu.
iulianagl- moderator
Abia acum mă uit. Am văzut doar cum îi iau reporterii interviu.lica54 a scris:
Da nai vazut ca a sunat-o una de la madia pe Dipsi si ia multumit pentru informatie...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
lica54 a scris:
Si daca a spus la media ce a rezolvat Dipsi?Nimic, Madhu a spus adevarul deci relatia ramane dragostea dispare, nu?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da acolo si s-a intamplat tarziu cred ca era ceasul vreo 11 noaptea, mai venise cineva cu copilul si era cam mai agitat decat ai nostri si la impins si el a cazut in deget cum nu pot sa-mi dau seama cu toate ca mi-a aratat si sa vezi ce taraboi se crease intre baiatul ala si nepotelul meu.
Sangele apa nu se face....nu?
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Îmi vine să râd, adică RK își va petrece toată viața născocind planuri de răzbunare și umilire? E și asta o formă de a-ți petrece timpul cu o persoană. Dacă tot a spus că n-are nevoie de nimeni și stă doar el cu el. E bine că n-are probleme cu abstinența sexuală. Poate se călugărește.iulianagl a scris:
Da scarba!Of Doamne o urasc din toti rarunchii acum mi se pare si urata al naibii chiar daca ea este frumoasa.N-ai vazut ce ia spus RK ca doar el are dreptul sa o urasca, sa se razbune si sa o ironizeze pe fosta lui nevasta.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Si daca a spus la media ce a rezolvat Dipsi?Nimic, Madhu a spus adevarul deci relatia ramane dragostea dispare, nu?
Ea se foloseste de toate mijloacele posibile sa o umileasca pe Madhu...dar si cand se vaintoarce roata...
Ca proverbul cine rade la urma rade mai bine
lica54- vip
tiberici a scris:
Sangele apa nu se face....nu?
Da, ei amandoi invata la aceeasi scoala si al meu e intr-a intaia el e a cincea si invata in aceeasi clasa al meu dimi celalalt dupa amiaza ca a avut aceeasi invatatoare care este ruda de gradul unu cu noi dar ei amandoi nu stiu asta si sa vezi ce grija are de el la scoala toti colegii lui stiu ca al meu e verisorul lui Alex.Se inteleg bine si asta imi place la ei.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Îmi vine să râd, adică RK își va petrece toată viața născocind planuri de răzbunare și umilire? E și asta o formă de a-ți petrece timpul cu o persoană. Dacă tot a spus că n-are nevoie de nimeni și stă doar el cu el. E bine că n-are probleme cu abstinența sexuală. Poate se călugărește.
lica54- vip
lica54 a scris:
Ea se foloseste de toate mijloacele posibile sa o umileasca pe Madhu...dar si cand se vaintoarce roata...
Ca proverbul cine rade la urma rade mai bine
Fii sigura ca se va intoarce impotriva ei, si uite ca nu a reusit sa o umileasca pe Madhu si daca face asta sigur RK o s-o faca una cu pamantul pentru ca el nu permite sa-si bata joc cineva de Madhu decat el.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Îmi vine să râd, adică RK își va petrece toată viața născocind planuri de răzbunare și umilire? E și asta o formă de a-ți petrece timpul cu o persoană. Dacă tot a spus că n-are nevoie de nimeni și stă doar el cu el. E bine că n-are probleme cu abstinența sexuală. Poate se călugărește.
Stii cand si-l imagina Mamiji pe Akash calugar daca nu se insoara?
iulianagl- moderator
si cand va aparea unul care o va lauda pe Madhu,atunci RK nu o sa mai zica ca decat el are voie sa zica ceva de Madhu,pt ca el nu o lauda niciodataiulianagl a scris:
Fii sigura ca se va intoarce impotriva ei, si uite ca nu a reusit sa o umileasca pe Madhu si daca face asta sigur RK o s-o faca una cu pamantul pentru ca el nu permite sa-si bata joc cineva de Madhu decat el.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Deaja in ep de azi ia facut lu Dipsi prima demonstratie
lica54- vip
iulianagl a scris:
Oare de ce????
Pentru ca o iubeste???.....o iubire bolnava
Baiatul cu siguranta are ceva la cap
tiberici- vip
iulianagl a scris:
In Punar il cheama Aakash si are un rol de om dur...
lica54- vip
cum zice si anyta..ce face daca o lauda cineva ??? sau o place ???tiberici a scris:
Oare de ce????
Pentru ca o iubeste???.....o iubire bolnava
Baiatul cu siguranta are ceva la cap
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
cum zice si anyta..ce face daca o lauda cineva ??? sau o place ???
Turbeaza!!!
Crapa fierea in el......Nici nu vreau sa-l vad in aceasta ipostaza....Mi-a ajuns ep. cand a umilit-o pe Madu....
tiberici- vip
Da dar cred că lui RK nu-i stă bine freza de călugăr. Și cum el e obișnuit să se uite continuu în oglindă s-ar putea să nu reziste torturii.iulianagl a scris:
narcisa- vip
o sa ajunga sa se certe cu butelcuta lui si sa turbeze de geloziepetronela a scris:
cum zice si anyta..ce face daca o lauda cineva ??? sau o place ???
anyta- vip
anyta a scris:si cand va aparea unul care o va lauda pe Madhu,atunci RK nu o sa mai zica ca decat el are voie sa zica ceva de Madhu,pt ca el nu o lauda niciodata
Atunci il ia la bataie ca e gelos n-ai vazut ce ia facut lui Bittu ca ia luat apararea.
iulianagl- moderator
Moaca lui in oglinda e nimica toata pe langa blestemul care il ajunge din urma...narcisa a scris:Da dar cred că lui RK nu-i stă bine freza de călugăr. Și cum el e obișnuit să se uite continuu în oglindă s-ar putea să nu reziste torturii.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Moaca lui in oglinda e nimica toata pe langa blestemul care il ajunge din urma...
iulianagl- moderator
nu pentru ca i-a luat apararea,pentru ca stie ca Bittuji spunea adevarul si pe el il durea rau de totiulianagl a scris:
Atunci il ia la bataie ca e gelos n-ai vazut ce ia facut lui Bittu ca ia luat apararea.
anyta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum