Aşk-ı Memnu*Iubire Ascunsa
+13
iulia80
lica54
GUMUS-NOOR
dukytz
carmenadina
DENISA
aurora212
dea05
Admin_dea05
iulia1965
vivi
elena50
crem.caramel
17 participanți
Pagina 2 din 7
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Aşk-ı Memnu*Iubire Ascunsa
Totusi eu sunt fan al altui actor turc. Nu spun care
carmenadina- membru activ
Data de inscriere : 02/02/2010
Daaa si eu...al aceluiasi actor turc.. indragostitcarmenadina a scris:Totusi eu sunt fan al altui actor turc. Nu spun care
Kivanci..o fi aratand bine,dar la capitolul "actorie"...mai are de invatat! Destul !Si..chiar daca-i mai tanar.. nu e la fel de sexi ca preferatul meu !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Daaa si eu...al aceluiasi actor turc.. indragostitcarmenadina a scris:Totusi eu sunt fan al altui actor turc. Nu spun care
Kivanci..o fi aratand bine,dar la capitolul "actorie"...mai are de invatat! Destul !Si..chiar daca-i mai tanar.. nu e la fel de sexi ca preferatul meu !
url=http://www.glitterfy.com/][/url]
Kanal D ne-a lasat cu ochii in soare. Probabil ca vor reveni mai pe la vara, cind se vor termina marile succese precum "Nora pentru mama"
Buna seara!Avem episod la Kdtr!Adnan a gasit cuibusorul de nebunii al scumpei lui sotii,a realizat ca este inselat!Se anunta un episod interesant!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Behlul descopera ca in cuibusorul lor fusese Adnan dupa telefonul pe care l trantise si-l sparsese acesta.Se anunta momente grele pentru cei doi amorezi atunci cand vor da ochii cu Adnan.
elena50- vip
Stie cineva cate episoade va avea serialul?Am impresia ca se apropie de final!
elena50- vip
carmenadina a scris:Kanal D ne-a lasat cu ochii in soare. Probabil ca vor reveni mai pe la vara, cind se vor termina marile succese precum "Nora pentru mama"
Asa este mare pacat ca l-au intrerupt
dukytz- membru activ
Data de inscriere : 15/10/2009
Nu am vazut ep. de joi ,11 martie, in mare ce s-a mai intamplat?
elena50- vip
Serialul se apropie de sfarsit la turci si cei de la Kd ro nu i-au mai dat continuarea.Imi pare tare rau , e un serial bun, atat cat am putut sa inteleg din el.Poate va fi dat la noi dupa ce se termina la turci...(Vrabia malai viseaza!)
elena50- vip
Buna seara!Avem episod la Kd tr. in seara aceasta.Nu se mai uita nimeni la serial?
elena50- vip
Pe 24 iunie va fi episodul final din serialul ASK-I MEMNU!Deci mai avem 5 episoade,iar finalul am citit ca va fi tragic.Tot mai sper ca macar din toamna ne vor da si noua cei de la Kd ro continuarea serialului! O seara buna!
elena50- vip
Fetele , pentru cine a urmarit Ask-i Memnu, in atentie!Maine seara este ultimul episod!
elena50- vip
Am citit ca s-a terminat f tragic filmul...scenaristii astia ne omoara cu filmele lor tragice....cine s-ar bucura pt un serial care s-ar termina rau?????...din cauza asta nu m-am uitat nici la menekse si halil ...actorii imi placeau dar finalul nu asa ca am lasat-o balta.....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna, fetelor!Bihter in final s-a impuscat inainte de nunta lui Behlul cu Nihat.In ultimele secvente Behlul era singur ,barbos, cam neingrijit, plangea la mormantul lui Bihter. Casa in care locuise fam. lui Adnan era goala ,fara mobile, gradina neingrijita.Adnan, cu fiul , cu Nihat si Deniz au venit,au vizitat-o si au plecat spre Ankara.Soferul , Biser a murit si la inmormantarea lui era si mama lui Bihter care avea pareza faciala.Nu inteleg turceste si nu stiu de ce nu s-a mai casatorit Nihat cu Behlul, cineva spune ca a inteles ca Behlul e fiul lui Adnan de fapt.Mie nu-mi place de Kivanci ca actor dar aseara a jucat ,zic eu, bine.A iubit-o intradevar pe Bihter.Finalul a fost tragic dar daca s-ar relua la noi, la Kd ro, as urmari acest serial.Am multe nelamuriri, tocmai ptr. ca nu stiu turceste si pe forum nu s-au mai postat traduceri in engleza.Cam atat, poate altcineva a inteles mai mult, as fi bucuroasa sa ne spuna si noua.O seara buna , pupicei!
elena50- vip
http://www.gecce.com/anasayfa/
elena50- vip
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum