Aşk-ı Memnu*Iubire Ascunsa
+13
iulia80
lica54
GUMUS-NOOR
dukytz
carmenadina
DENISA
aurora212
dea05
Admin_dea05
iulia1965
vivi
elena50
crem.caramel
17 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
carmen_- vip
carmen_- vip
carmen_- vip
carmen_- vip
Re: Aşk-ı Memnu*Iubire Ascunsa
Buna seara ! Kd ro anunta ca in curand vor difuza Iubire ascunsa, probabil din ianuarie. Ce serial se termina?Cred ca ,, 1001 de nopti,,. Poate de data asta dau serialul in intregime!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
pai 1001 de nopti parca este ziua.sa-l dea in locul lui, oare?..as fi vrut sa vad serialul dar la ora aceea nu pot ..o sa raman cu Ask ve ceza si un pic de Ezel...elena50 a scris:Buna seara ! Kd ro anunta ca in curand vor difuza Iubire ascunsa, probabil din ianuarie. Ce serial se termina?Cred ca ,, 1001 de nopti,,. Poate de data asta dau serialul in intregime!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
carmen_- vip
carmen_- vip
carmen_- vip
Ce bine ca il difuzeaza si sambata si duminica!
In timpul saptamanii ma grabesc spre casa de la serviciu,doar,doar sa mai prind vreo jumatate de ora din serial.
Pana acum tare mult imi plac jocurile,tatonarile dintre Bihter si Behlul.Nu sunt de acord cu ceea ce fac ei.Se poarta ca doi adolescenti.De la Behlul nu ma asteptam sa fie serios,desi are ceva remuscari.Dar Bihter dovedeste ca nu este nici pe departe femeia sofisticata ce vrea sa para a fi.
Adnan nu merita sa fie tradat in felul acesta.
In timpul saptamanii ma grabesc spre casa de la serviciu,doar,doar sa mai prind vreo jumatate de ora din serial.
Pana acum tare mult imi plac jocurile,tatonarile dintre Bihter si Behlul.Nu sunt de acord cu ceea ce fac ei.Se poarta ca doi adolescenti.De la Behlul nu ma asteptam sa fie serios,desi are ceva remuscari.Dar Bihter dovedeste ca nu este nici pe departe femeia sofisticata ce vrea sa para a fi.
Adnan nu merita sa fie tradat in felul acesta.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nicky, ce bine ca mi-ai amintit ca serialul e si azi, eu uitasem!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Ce clovn este Behlul!
Era de asteptat ca odata si odata ii va vedea cineva pe Behlul si pe Bihter,intr-o casa in care toata lumea spioneaza pe toata lumea.
Parca si-ar dori sa fie prinsi...
Bihter deja nu mai gandeste rational.
Ce n-am inteles eu este daca Besir a vazut bine cu cine era Behlul pe balcon sau a crezut ca era cu Nihal? Dupa cum s-a comportat cu Nihal a doua zi,cum era de furios,probabil ca o invinovateste pe ea,pe Nihal.
Probabil ca se va explica cumva in episoadele urmatoare.
Era de asteptat ca odata si odata ii va vedea cineva pe Behlul si pe Bihter,intr-o casa in care toata lumea spioneaza pe toata lumea.
Parca si-ar dori sa fie prinsi...
Bihter deja nu mai gandeste rational.
Ce n-am inteles eu este daca Besir a vazut bine cu cine era Behlul pe balcon sau a crezut ca era cu Nihal? Dupa cum s-a comportat cu Nihal a doua zi,cum era de furios,probabil ca o invinovateste pe ea,pe Nihal.
Probabil ca se va explica cumva in episoadele urmatoare.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum