9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Rad:Alo, Bittuji!
RK:Astazi, stiri de ultima ora.Mama, fata ta barbatoasa si de neclintit..Madhubala fosta Kundra, lipseste, mama mea.Nu va mai veni de acum, mama mea.
RK:Astazi, stiri de ultima ora.Mama, fata ta barbatoasa si de neclintit..Madhubala fosta Kundra, lipseste, mama mea.Nu va mai veni de acum, mama mea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Beautiful Drashti Dhami Aka Geet
guys breaking news about MB…
in upcoming epi..madhu set pe wapas jayegi… ek party hogi….dono nashe main hoge RK n madhu phir se amne samne hoge bt is time make up room main n then …………ab age dhekh lena…warna dhekhne main maza nahi ayega
Si aici vesti de ultima ora daca stie cineva ce spune ar fi minunat.
in upcoming epi..madhu set pe wapas jayegi… ek party hogi….dono nashe main hoge RK n madhu phir se amne samne hoge bt is time make up room main n then …………ab age dhekh lena…warna dhekhne main maza nahi ayega
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Beautiful Drashti Dhami Aka Geet
Noutati de ultima ora in MB :
In episoadele urmatoare, Madhu o sa se reintoarca pe platoul de filmare, va avea loc o petrecere. Din nou RK si Madhu vor fi fata in fata dar de data asta in camera de machiaj principala iar apoi .... Uitati-va in continuare la film .... altfel nu o sa mai fie nicio distractie ... (in sensul ca daca da mai multe detalii, numai o sa fie nicio placere sa vedem filmul).
Exact ce vreiam eu sa spun mai devreme sa pui tu aticolull acesta. Faptul ca Madhu nu a venit pe platou, nu cred ca este pentru ca a renuntat la slujba, ci ca a primit una mai buna. Am impresia ca o sa o avem pe Madhu in rol principal alaturi de RK Cel putin asa inteleg eu prin faptul ca se vor intalni in camera de machiaj principala
Alexa20 a scris:
Noutati de ultima ora in MB :
In episoadele urmatoare, Madhu o sa se reintoarca pe platoul de filmare, va avea loc o petrecere. Din nou RK si Madhu vor fi fata in fata dar de data asta in camera de machiaj principala iar apoi .... Uitati-va in continuare la film .... altfel nu o sa mai fie nicio distractie ... (in sensul ca daca da mai multe detalii, numai o sa fie nicio placere sa vedem filmul).
Multumesc Alecu.Deci se intoarce dar cum?Oare vine la petrecere cu cineva si asta inseamna ca se intoarce pe platou?Aaa si astia la ce naiba mai scot asemenea stiri ca oricum eu ma uitam.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Multumesc Alecu.Deci se intoarce dar cum?Oare vine la petrecere cu cineva si asta inseamna ca se intoarce pe platou?Aaa si astia la ce naiba mai scot asemenea stiri ca oricum eu ma uitam.
Cred ca o sa intre in film si ea. Stii cand a obligat-o Rk sa joace rolul protagonistei, tipa care era langa regizor a spus : Wow, este chiar mai frumaosa decat protagonista. Deci s-ar putea sa ii faca viata mai grea lui RK
Alexa20 a scris:Exact ce vreiam eu sa spun mai devreme sa pui tu aticolull acesta. Faptul ca Madhu nu a venit pe platou, nu cred ca este pentru ca a renuntat la slujba, ci ca a primit una mai buna. Am impresia ca o sa o avem pe Madhu in rol principal alaturi de RK Cel putin asa inteleg eu prin faptul ca se vor intalni in camera de machiaj principala
Alaturi de RK?Nu, nu, nu, eu vroiam alaturi de altcineva sa-i faca in ciuda lui RK si sa danseze asa cum a dansat si Dipsi Tipsi pe langa RK iar el sa-si aminteasca de dansul lor din satul ala unde au ramas blocati.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Cred ca o sa intre in film si ea. Stii cand a obligat-o Rk sa joace rolul protagonistei, tipa care era langa regizor a spus : Wow, este chiar mai frumaosa decat protagonista. Deci s-ar putea sa ii faca viata mai grea lui RK
Mi-ar placea sa se intoarca roata dar cine stie poate n-o sa fie in filmul lui RK ci in altul ca daca este in filmul lui tot ceea ce stie el o sa faca, nu crezi?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mi-ar placea sa se intoarca roata dar cine stie poate n-o sa fie in filmul lui RK ci in altul ca daca este in filmul lui tot ceea ce stie el o sa faca, nu crezi?
Good point ! Poate o sa apara intr-un alt film, alaturi de un alt protagonist. La asta nu m-am gandit. Dar cert este ca Rk isi va pierde pozitia
Alexa20 a scris:
Good point ! Poate o sa apara intr-un alt film, alaturi de un alt protagonist. La asta nu m-am gandit. Dar cert este ca Rk isi va pierde pozitia
Doamne de cand astept sa se intample asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Doamne de cand astept sa se intample asta.
Me too ! Abia astept sa vad ce fata o sa faca Rk cand o sa o vada pe Madhu in rol principal Cred ca o sa ii cam cada plombele
Alexa20 a scris:
Me too ! Abia astept sa vad ce fata o sa faca Rk cand o sa o vada pe Madhu in rol principal Cred ca o sa ii cam cada plombele
Sigur o sa aibe nevoie de stomatolog!! Iar la petrecere sa se afiseze cu noul coactor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sigur o sa aibe nevoie de stomatolog!! Iar la petrecere sa se afiseze cu noul coactor.
Si mai mult de atat, Rk sa nu stie nimic decat ca este o simpla petrecere, iar la momentul oportun sa o prezinte producatorul pe actrita principala Vai imi si imaginez ce fata ar face Rk
Alexa20 a scris:
Si mai mult de atat, Rk sa nu stie nimic decat ca este o simpla petrecere, iar la momentul oportun sa o prezinte producatorul pe actrita principala Vai imi si imaginez ce fata ar face Rk
Iar RK o sa fie de genul ca sunt sigura ca nu o sa creada la inceput o sa considere ca este o joaca.
iulianagl- moderator
RK (Vivian Dsena) and Madhubala (Drashti Dhami) story has turned into a hate and challenged filled mission for them in Madhubala ek ishq ek junoon on Colors.
It was last seen that RK danced along with Deepali to make Madhubala jealous.
On the other hand, Madhubala revealed to Trishna that she only hates RK now and they will never get united in the future.
RK was very happy seeing a new hairdresser in place of Madhubala.
RK thought that he finally defeated Madhu on the 3 day challenge.
It will now be shown that Madhubala will return on the RK's film sets to complete her challenge.
Madhubala will now realize that RK and her's issue has turned into war.
Madhu will now make her mind to win this challenge at any cost.
Madhubala will decide to prove RK that she is now a weak girl and will never bend down in front of him.
Si ta-nam gata se da jos militaria din pod.Madhu realizeaza un luicru ca, cu nici un pret nu vrea sa piarda in fata lui RK deci e hotarata sa ridice armele si mai sus ok sa vedem surpiza pentru Mr Rishabh Kundra.
On the other hand, Madhubala revealed to Trishna that she only hates RK now and they will never get united in the future.
It will now be shown that Madhubala will return on the RK's film sets to complete her challenge.
Madhubala will decide to prove RK that she is now a weak girl and will never bend down in front of him.
Si ta-nam gata se da jos militaria din pod.Madhu realizeaza un luicru ca, cu nici un pret nu vrea sa piarda in fata lui RK deci e hotarata sa ridice armele si mai sus ok sa vedem surpiza pentru Mr Rishabh Kundra.
iulianagl- moderator
Gata ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:RK (Vivian Dsena) and Madhubala (Drashti Dhami) story has turned into a hate and challenged filled mission for them in Madhubala ek ishq ek junoon on Colors.
In sfarsit vine si partea care o tot asteptam O sa il distruga Mahu pe Rk mai rau decat a distrus-o el pe ea.
iulianagl a scris:Gata ne auzim mai tarziu.
Bye see you later
Oooo ce vesti minunate!Da doamne sa o vedem si pe asta Un RK invins si umilit sa mai si Madhu batjocoritor...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna.Ma gandeam de ce oare tranteste RK petrecere?De bucurie ca a invins-o pe Madhu in trei zile.Si ca a scapat de ea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna.Ma gandeam de ce oare tranteste RK petrecere?De bucurie ca a invins-o pe Madhu in trei zile.Si ca a scapat de ea.
Buna!Dar ea vine in forta ca un uragan sa-l puna la pamant pe RK
lica54- vip
lica54 a scris:
Buna!Dar ea vine in forta ca un uragan sa-l puna la pamant pe RK
"Uraganul Madhu, lasa-n urma, doar prapad, un Rk cu inima franta care plange-n pumn de ciuda!!"Multumesc!Multumesc!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
"Uraganul Madhu, lasa-n urma, doar prapad, un Rk cu inima franta care plange-n pumn de ciuda!!"Multumesc!Multumesc!
RK s-a crezut stapanul lumi probabil ca el nu a stiut ca roata se invarte nici o fapta fara rasplata
Acum sa si-o ia pe Deepali si sa mearga mai departe...
lica54- vip
lica54 a scris:
RK s-a crezut stapanul lumi probabil ca el nu a stiut ca roata se invarte nici o fapta fara rasplata
Acum sa si-o ia pe Deepali si sa mearga mai departe...
Dar nu o ia ca nu are nici o valoare Dipsi Tipsi.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum