10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Și bine face, altfel rămâneam fără răpire. Deși cred că se găsea cineva să se lase răpită de bună voie. Spre exemplu.... eu. Păcat că pe mine nu mă mai răpește nimeni.iulianagl a scris:
Da, dar sunt sigura ca Sultan nu-i crede.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Astazi am avut pofta de ceva dulce am facut o crema de zahar ars..
V-am adus si voua...
V-am adus si voua...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce bine arată Dadi , mi-ai făcut poftă, aș face dar nu mai am încredere în laptele lor cu toxine așa că mă mulțumesc cu ce ai pus tu.
narcisa- vip
narcisa a scris:Ce bine arată Dadi , mi-ai făcut poftă, aș face dar nu mai am încredere în laptele lor cu toxine așa că mă mulțumesc cu ce ai pus tu.
Pai il fierbi Narcisa si tu ceva mai mult, sincer eu nu prea cred in ce spun astia.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deci "pretenia" este deja legata intre copil si Madhu iar eu am avut dreptate ca copilul a patit ceva de aceea o aduce pe Madhu.Imi place ca il pune la punct pe Sultan si ii arata ca nu se teme de privirea lui chiar daca RK face pe el de frica.
iulianagl- moderator
12th March 2013 Promo: RK Once Again Insulted
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Buna! Buna la toata lumea!
Ce spera sau crede RK?????
Daca o insulta iarasi pe Madu i-a pleaca capul si cere iertare.....
Prostu daca nu e fudul nu e prost destul......asa recucereste el o femeie.....ca de fapt aste se intelege ca ar vrea..... de tot umbla dupa ea si cautand raspunsuri ..........
Bine face de-l da pe usa afara...
Ce spera sau crede RK?????
Daca o insulta iarasi pe Madu i-a pleaca capul si cere iertare.....
Prostu daca nu e fudul nu e prost destul......asa recucereste el o femeie.....ca de fapt aste se intelege ca ar vrea..... de tot umbla dupa ea si cautand raspunsuri ..........
Bine face de-l da pe usa afara...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Deci a răpit-o doar pentru o zi . Sper să o mai răpească și mâine.
narcisa- vip
Cam pasiv RK, de ce nu s-a dus să se confrunte cu Sultan dacă tot se crede atât de cocoș? Că am văzut că de la Madhu nu se sfiește să ceară răspunsuri.
narcisa- vip
si mie fetele mia fost tare dor de voi
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
abea ast sa rezolv si eu problema pc-ului si sa recuperezzzzzzzzzzz filmeleeeeeee k am de recuperat o groaza :D
AdrianaMatza- vip
fetelee eu va las va urez o noapte linistita si frumoasa ne mai auzim maine va pupic pe toate si am sa revin si eu in forta fetele
AdrianaMatza- vip
Noapte bună Adriana.AdrianaMatza a scris:fetelee eu va las va urez o noapte linistita si frumoasa ne mai auzim maine va pupic pe toate si am sa revin si eu in forta fetele
narcisa- vip
noapte buna narcisa
AdrianaMatza- vip
lica54- vip
rk nu o iubeste cu adevarat pe madhu asta e gelosia ca iau furat papusa lui si acu el nu se mai puate juca cu ia ( cine te iubeste nu te paraseste)
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Dar sperăm că sentimentul va evolua spre iubirea pură. Cred că nici creativii nu sunt prea hotărâți cu personajul RK.victoria a scris:rk nu o iubeste cu adevarat pe madhu asta e gelosia ca iau furat papusa lui si acu el nu se mai puate juca cu ia ( cine te iubeste nu te paraseste)
narcisa- vip
sincer miar place ca MADHU sa ramana cu SULTAN .Arata mai bine decat rk
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Și mie. Dar nici RK nu e de lepădat.costearamona a scris:sincer miar place ca MADHU sa ramana cu SULTAN .Arata mai bine decat rk
narcisa- vip
Buna dimineata dragalaselor!E asa o vreme urata afara si rece...va invit la o cafea fierbinte..
O zi buna cu multa caldura sufleteasca
O zi buna cu multa caldura sufleteasca
lica54- vip
Iuliana ce spune aici!
Hindustan Tin Works recently picked Geet aka Drashti Dhami of Star One’s Geet Hui Sabse Parayi to educate households and slum children about reusing product cans. Though the series has gone off air, Drashti is hot brand ambassador choice along with, as she corrects us, Maan aka Gurmeet Chaudhury. “People do not just see me as an individual but as part of the popular onscreen pair Maan-Geet. The serial has ended but I am still flooded with requests to appear in ad campaigns together with Maan and we will not mind doing a few if they are based on interesting concepts and if the product values match the values of the characters that we have together played on screen.” With about 2,000 fan pages and women of all ages rooting for their return to TV or in a sequel, this couple has generated a buzz and is trending on social media platforms.
Adds Gurmeet, who along with Drashti has won fan polls as the SRK-Kajol of the TV industry, “There could be no bigger honour than that comparison. I am happy that fans love to see us so much onscreen. In the end, be it Bollywood or Tellywood... if each individual does his/her work well individually in his/her professional capacity and you have a great story, then that is the chemistry that works on the masses.”
Aww...My Maan and Geet know their fans vry well....and can do anything fr their happiness!!! Keep rocking u 2!!!! Ur Maaneetian Fans are loving u still! And will always love uh..... And me....I 'll stay in ur memories 4 ever!.. :)
Hindustan Tin Works recently picked Geet aka Drashti Dhami of Star One’s Geet Hui Sabse Parayi to educate households and slum children about reusing product cans. Though the series has gone off air, Drashti is hot brand ambassador choice along with, as she corrects us, Maan aka Gurmeet Chaudhury. “People do not just see me as an individual but as part of the popular onscreen pair Maan-Geet. The serial has ended but I am still flooded with requests to appear in ad campaigns together with Maan and we will not mind doing a few if they are based on interesting concepts and if the product values match the values of the characters that we have together played on screen.” With about 2,000 fan pages and women of all ages rooting for their return to TV or in a sequel, this couple has generated a buzz and is trending on social media platforms.
Adds Gurmeet, who along with Drashti has won fan polls as the SRK-Kajol of the TV industry, “There could be no bigger honour than that comparison. I am happy that fans love to see us so much onscreen. In the end, be it Bollywood or Tellywood... if each individual does his/her work well individually in his/her professional capacity and you have a great story, then that is the chemistry that works on the masses.”
Aww...My Maan and Geet know their fans vry well....and can do anything fr their happiness!!! Keep rocking u 2!!!! Ur Maaneetian Fans are loving u still! And will always love uh..... And me....I 'll stay in ur memories 4 ever!.. :)
lica54- vip
Buna dimi!Daca RK nu-si va schimba comportamentul fata de Madhu atunci nici nu-mi doresc sa ramana cu el.Degeaba el sufera cand e singur daca atunci cand e de fata cu cineva face pe cocosul si numai o jigneste...auzi tu la el jigneste imaginea de macho a lui ..acum daca Madhu pleaca la alt barbat lumea zice ca el nu-i bun la pat ....narcisa a scris:Și mie. Dar nici RK nu e de lepădat.costearamona a scris:sincer miar place ca MADHU sa ramana cu SULTAN .Arata mai bine decat rk
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
lica54 a scris:Iuliana ce spune aici!
Prea multe nu spune....Drashti a devenit un important ambasador in educarea copiilor din cartierele sarace cred ca se refera in special la episoadele in care Geet a fost profesoara la acei copii....Chiar daca serialul s-a terminat ,multi fani ii vor din nou impreuna pe ecrane.Se vorbeste ca au 2000 de fan page pe facebook si femei care ii indragesc de toate varstele...Gurmeet alaturi de Drashti au castigat nu stiu ce sondaje " SRK-Kajol" Gurmeet spune ca nu ar putea exista nici o onoare mai mare decat aceasta comparatie.Ca-i bucuros ca fanilor le place sa-i vada din nou pe ecrane(Pai daca esti bucuros treci la actiune si pune mana pe Drashti fara jena ca nu te bate nevasta acasa... )Si in cele din urma fie vorba de Bollywood sau Tellywood in cazul in care fiecare isi face munca bine individual avem parte de o poveste mare(frumoasa).....
Iuliana daca e ceva de completat sa scrii si tu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumesc frumos Dea...
lica54- vip
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum