3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
hai ca ma enervai si cu episodul de azi magar e mitocanul! cand am zis eu ca trebuia sa-i arunce cafeaua,prima,in fata,uite acu ce se intampla las' s-o bea pe cea descantata de tanu si sa-i iasa prin piele mai tarziu de ce n-o fi plecand zoya de acolo?? o mai fi avand madam gul si alte metode sa o jigneasca asad,si nu si le-a expus pe toate
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
narcisa a scris:Frântă de oboseală. Mă gândeam că mă mai revigorez cu personajele noastre, dar din ce-am citit de la voi, prefer să mă enervez într-o zi când sunt mai odihnită.
Iti recomand un intaritor sau un
PS: Avem un nou papa....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
stai linistita ,ca te anuntam noi cand se linistesc apele.peste vreo o suta de episoadenarcisa a scris:Frântă de oboseală. Mă gândeam că mă mai revigorez cu personajele noastre, dar din ce-am citit de la voi, prefer să mă enervez într-o zi când sunt mai odihnită.
mita baston- vip
Asa sa faci, daca nu ai vazut episodul din 6 martie, iti sugerez sa o faci, adica ep 93 din QH, dar in rest, asteapta cand esti odihnita, noi suntem dovada vie
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Asta da cu papa
mayya54- vip
nu ne era de ajuns astenia de primavara,ne mai sinucide si madama cu sadismul ei am ajuns s-o regret pe razia,mai bine ea decat asad -marmelad si prostiile luimayya54 a scris:Asa sa faci, daca nu ai vazut episodul din 6 martie, iti sugerez sa o faci, adica ep 93 din QH, dar in rest, asteapta cand esti odihnita, noi suntem dovada vie
mita baston- vip
este cel italianmayya54 a scris:Asta da cu papa
mita baston- vip
Poate se roagă și pentru împăcarea personajelor noastre, pentru pace și bună înțelegere între familia lui Asad și a lui Ayan, între Raziya și mama lui Rashid, etc.tiberici a scris:
Iti recomand un intaritor sau un
PS: Avem un nou papa....
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mayya54 a scris:Asta da cu papa
Papa e argentinian noul nume luat Papa Francisc
tiberici- vip
,nu e cu ai nostrii,ei au 'j de mii de zei,in fiecare zi il serbeaza pe cate unul.ar fi mai bine sa-i lumineze inspiratia madameinarcisa a scris:Poate se roagă și pentru împăcarea personajelor noastre, pentru pace și bună înțelegere între familia lui Asad și a lui Ayan, între Raziya și mama lui Rashid, etc.
mita baston- vip
Nu pot să stau liniștită, speranța de bine e mai puternică decât dezamăgirea de zi cu zi. Și apoi am văzut abia ep 94 când lucrurile nu sunt chiar atât de negre că n-a început să-și facă numărul Tanu Motanul.mita baston a scris:
stai linistita ,ca te anuntam noi cand se linistesc apele.peste vreo o suta de episoade
narcisa- vip
are nume german parca? eu am zis ca este italiantiberici a scris:
Papa e argentinian noul nume luat Papa Francisc
mita baston- vip
Da, asa e degeaba, dar Dumnezeu e unul singur o sa se milostiveasca pana la urma si de personajele noastre
Ultima editare efectuata de catre mayya54 in Mier 13 Mar 2013, 9:21 pm, editata de 1 ori
mayya54- vip
mita baston a scris:
are nume german parca? eu am zis ca este italian
Numele luat dupa ordinul cavalerilor franciscani.....sunt cu urechea pe stiri....la Tv
tiberici- vip
narcisa a scris:Nu pot să stau liniștită, speranța de bine e mai puternică decât dezamăgirea de zi cu zi. Și apoi am văzut abia ep 94 când lucrurile nu sunt chiar atât de negre că n-a început să-și facă numărul Tanu Motanul.
"tanu-motanu si asad -marmelad asta da cuplu
iti recomand sa te opresti ,daca nu vrei sa-ti torturezi neuronii.mai bine vezi-l pe Saras....
mita baston- vip
mayya54 a scris:Da, asa e degeaba, dar Dumnezeu e unul singul o sa se milostiveasca pana la urma si de personajele noastre
La ei sunt catolici, musulmani, hindusi, budisti....
tiberici- vip
Eu n-am mai deschis tv, tocmai din cauza stirilor, ma deprima. Mai bine vad stiri decat pe Raziya, Tanu, Billo Rani
mayya54- vip
L-am văzut și pe 94, ce nătărău, nu-și aduce aminte câte lucruri drăguțe i-a spus Zoyei. Iar dorința lui că nu mai vrea să-i vadă fața era cât pe ce să se îndeplinească. Dacă eram Zoya îi scoteam ochii o săptămână pentru că și-a dorit lucrul ăsta. Să facă și ea ca Kumud, să nu-l mai lase să-i vadă fața.mayya54 a scris:Asa sa faci, daca nu ai vazut episodul din 6 martie, iti sugerez sa o faci, adica ep 93 din QH, dar in rest, asteapta cand esti odihnita, noi suntem dovada vie
narcisa- vip
saracul ,cate treburi are acum,cred ca ne trece pe lista de asteptare,pe termen nedefinitmayya54 a scris:Da, asa e degeaba, dar Dumnezeu e unul singur o sa se milostiveasca pana la urma si de personajele noastre
mita baston- vip
mayya54 a scris:Eu n-am mai deschis tv, tocmai din cauza stirilor, ma deprima. Mai bine vad stiri decat pe Raziya, Tanu, Billo Rani
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Mier 13 Mar 2013, 9:24 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
Apropo, stiati ca doamna Karan Singh Grover, Jenny este de religie catolica?
mayya54- vip
Madam Gul s-a aliat cu dracul, nici papa n-o mai poate lumina.mita baston a scris:
,nu e cu ai nostrii,ei au 'j de mii de zei,in fiecare zi il serbeaza pe cate unul.ar fi mai bine sa-i lumineze inspiratia madamei
narcisa- vip
Cred ca de asta a vrut sa-i vada fata lui Saras azi, ca s-a ales papa
mayya54- vip
si sa nu o auda,ca pe el il "zgarie pe creieri"si cu poemele einarcisa a scris:L-am văzut și pe 94, ce nătărău, nu-și aduce aminte câte lucruri drăguțe i-a spus Zoyei. Iar dorința lui că nu mai vrea să-i vadă fața era cât pe ce să se îndeplinească. Dacă eram Zoya îi scoteam ochii o săptămână pentru că și-a dorit lucrul ăsta. Să facă și ea ca Kumud, să nu-l mai lase să-i vadă fața.
mita baston- vip
mayya54 a scris:Apropo, stiati ca doamna Karan Singh Grover, Jenny este de religie catolica?
Si el?? Nu cred ca e musulman.....il prinde rolul...
tiberici- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!