11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Chestia este ca aici deocamdata nu prea ai ce sa incerci sunt majoritatea in magheara.Mai se face handbal si baschet dar cu copii mai mari .iulianagl a scris:Dar tu nu o vezi daca-i place sau nu incerci tot ce se poate pana cand se ataseaza de ceva.Admin_dea05 a scris:Numai daca ii va placea ..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
O zi frumoasa trebuie sa ies si eu...treburi gospodaresti!!!iulianagl a scris:Gata am ieșit ne auzim diseară.O zi cat mai frumoasa.
Admin_dea05- Admin
apare si sotia lui Sultan....o noua intreare..
Neha Mehta to enter Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon
Nautanki Films' Madhubala- Ek Ishq Ek Junoonis churning out some high voltage drama currently. After Avinesh Rekhi's entry it's time for beautiful and talented Neha Mehta to enter the show.
Sources inform that Neha, who was last seen inSaubhagyavati Bhava has been roped in to play the role of Sultan's ( Avinesh Rekhi) wife. She will enter the show when Madhu ( Drashti Dhami) will inquire Sultan about his wife. She will be seen in flashbacks hence Sultan's past gets revealed.
When contacted, Neha confirmed, "Yes, am doing the show and I am really excited to be a part of a show like Madhubala. I was offered Madhubala twice before but due some reasons I couldn't do. However, this time it has finally happened so am happy. It's a very strong role so I am really looking forward to it."
Neha Mehta to enter Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon
Nautanki Films' Madhubala- Ek Ishq Ek Junoonis churning out some high voltage drama currently. After Avinesh Rekhi's entry it's time for beautiful and talented Neha Mehta to enter the show.
Sources inform that Neha, who was last seen inSaubhagyavati Bhava has been roped in to play the role of Sultan's ( Avinesh Rekhi) wife. She will enter the show when Madhu ( Drashti Dhami) will inquire Sultan about his wife. She will be seen in flashbacks hence Sultan's past gets revealed.
When contacted, Neha confirmed, "Yes, am doing the show and I am really excited to be a part of a show like Madhubala. I was offered Madhubala twice before but due some reasons I couldn't do. However, this time it has finally happened so am happy. It's a very strong role so I am really looking forward to it."
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Bună ziua dragelor . Miha mulțumim pentru noutăți .
Sper ca nevasta lui Sultan să apară numai în flashback-uri.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună ziua dragelor . Miha mulțumim pentru noutăți .
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Buna!narcisa a scris:Bună ziua dragelor . Miha mulțumim pentru noutăți .
Admin_dea05- Admin
ce palme ii dadea Madhu peste fata lui Sultan mai mult il mangaia...
Admin_dea05- Admin
Buna.Ce m-a suparat vestea cu nevasta lui Sultan am vazut verde in fata ochilor.Eu ma gandeam ca acesti creativi o sa-i faca sotia moarta nici decum bine mersi in viata.Gata m-am suparat mi-am luat jucariile si am plecat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Da și la el ce minte, cum să leșine pe Madhu, nu vede că e ditamai namila, o strivea ca pe o muscă. Dar Madhu a noastră e mama răniților, i-a salvat viața lui RK acum și lui Sultan.Admin_dea05 a scris:ce palme ii dadea Madhu peste fata lui Sultan mai mult il mangaia...
narcisa- vip
narcisa a scris: Da și la el ce minte, cum să leșine pe Madhu, nu vede că e ditamai namila, o strivea ca pe o muscă. Dar Madhu a noastră e mama răniților, i-a salvat viața lui RK acum și lui Sultan.
E mai ceva ca Mr India.
iulianagl- moderator
Poate e moartă și o vedem doar în amintirile lui.iulianagl a scris:Buna.Ce m-a suparat vestea cu nevasta lui Sultan am vazut verde in fata ochilor.Eu ma gandeam ca acesti creativi o sa-i faca sotia moarta nici decum bine mersi in viata.Gata m-am suparat mi-am luat jucariile si am plecat.
narcisa- vip
narcisa a scris:Poate e moartă și o vedem doar în amintirile lui.
Dar chiar sunt enervanti si creativii astia cand imi place si mie de cineva hopa na imi baga nevasta pe gat de parca nu-s satule eu de atatea pastile pe gat imi dau si ei una.
iulianagl- moderator
Astia nu ne lasa nicio portita sa visam si noi la ceva frumos intre Madhu si Sultan. ..Si cred ca bricheta este amintire de la nevasta lui...iulianagl a scris:Buna.Ce m-a suparat vestea cu nevasta lui Sultan am vazut verde in fata ochilor.Eu ma gandeam ca acesti creativi o sa-i faca sotia moarta nici decum bine mersi in viata.Gata m-am suparat mi-am luat jucariile si am plecat.
Admin_dea05- Admin
Nu cred....narcisa a scris:Poate e moartă și o vedem doar în amintirile lui.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Astia nu ne lasa nicio portita sa visam si noi la ceva frumos intre Madhu si Sultan. ..Si cred ca bricheta este amintire de la nevasta lui...
Ei fimi-ar scarba mai bine i-o furau hotii.
iulianagl- moderator
și dacă nevasta lui e vie va fi o pastilă foarte amară. Eu n-aș putea în veci să scot un glonț cu un cuțit, mie mi-e frică să fac cuiva și o injecție.iulianagl a scris:
Dar chiar sunt enervanti si creativii astia cand imi place si mie de cineva hopa na imi baga nevasta pe gat de parca nu-s satule eu de atatea pastile pe gat imi dau si ei una.
narcisa- vip
narcisa a scris:și dacă nevasta lui e vie va fi o pastilă foarte amară. Eu n-aș putea în veci să scot un glonț cu un cuțit, mie mi-e frică să fac cuiva și o injecție.
Nici n-o sa vreau sa ma uit.
iulianagl- moderator
Mai dar bine le mai sta impreuna lui Sultan si Madhu...iulianagl a scris:Ei fimi-ar scarba mai bine i-o furau hotii.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Mai dar bine le mai sta impreuna lui Sultan si Madhu...
Macar cu asta ma mai potolesc.
iulianagl- moderator
Și totuși el de ce e atât de încrâncenat să nu-l lase pe Aryan să-și lege inima de cineva? Doar nu o fi fugit nevasta cu vreunul. Să sufere atât de mult după o astfel de persoană? Sau a răpit-o cineva? Oricum e dispărută de mult din viața lor, altfel Aryan nu s-ar fi atașat atât de repede de Madhu.Admin_dea05 a scris:Nu cred....
narcisa- vip
Poate e o persoană rea și Sultan nu mai vrea să audă de ea . Și RK are codiță pe Dips și tot ne uităm. Dar nu cred. Nu știu de ce dar cred că între Sultan și nevasta lui a fost o mare iubire.iulianagl a scris:
Nici n-o sa vreau sa ma uit.
narcisa- vip
Si eu sunt f curioasa sa vedem ce s-a intamplat cu ea.narcisa a scris:Și totuși el de ce e atât de încrâncenat să nu-l lase pe Aryan să-și lege inima de cineva? Doar nu o fi fugit nevasta cu vreunul. Să sufere atât de mult după o astfel de persoană? Sau a răpit-o cineva? Oricum e dispărută de mult din viața lor, altfel Aryan nu s-ar fi atașat atât de repede de Madhu.
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:Și totuși el de ce e atât de încrâncenat să nu-l lase pe Aryan să-și lege inima de cineva? Doar nu o fi fugit nevasta cu vreunul. Să sufere atât de mult după o astfel de persoană? Sau a răpit-o cineva? Oricum e dispărută de mult din viața lor, altfel Aryan nu s-ar fi atașat atât de repede de Madhu.
Exact ori a fugit cu altul si ia frant inima lui Sultan ori ia omorat-o alti mafioti si de asta nu-l lasa pe Aryan sa se ataseze de nimeni.
iulianagl- moderator
De oare ce la intrebat Aryan pe Sultan daca o sa moara si el?Eu cred totusi ca sotia lui e moarta.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
....Aryan il intreaba daca o sa moara si el.... e in rezumat...
Atunci de ce reactia baiatului????
Cu siguranta e dusa din viata lor....asa si trebuie Bricheta e cheia, prea se agata de ea....
Amintirile cu nevasta apar in film dupa extragerea glontului iar Madu il ingrijeste, el incostient striga si crede ca e fosta....de aici imaginile/inregistrarile cu noua intrare....actrita
Parerea mea....
....Aryan il intreaba daca o sa moara si el.... e in rezumat...
Atunci de ce reactia baiatului????
Cu siguranta e dusa din viata lor....asa si trebuie Bricheta e cheia, prea se agata de ea....
Amintirile cu nevasta apar in film dupa extragerea glontului iar Madu il ingrijeste, el incostient striga si crede ca e fosta....de aici imaginile/inregistrarile cu noua intrare....actrita
Parerea mea....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum