11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
buna dimi!!Aici ninge!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris:buna dimi!!Aici ninge!!!!
Buna!Am asteptat cu nerabdare sa se incalzeasca vremea...dar ea e mai capricioasa ca inuarie si februarie...
va o zi buna in continuare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
imi pare rau ca la voi e frig dar totusi va doresc sa aveti o zi cat mai buna
dica- membru activ
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 60
Localizare : italia
Fetelor mi-a aparut poza pe rangmunch!Na dracie!!!!Munca mea si fara sursa???!!! Trebuie sa ma ajutati sa le scriu si ceva in engleza fetelor care stiti mai bine....
http://rangmunch.tv/index.php/writers-gully/reflections-menu/item/2909-madhubala-ek-ishq-ek-junoon
http://rangmunch.tv/index.php/writers-gully/reflections-menu/item/2909-madhubala-ek-ishq-ek-junoon
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Fetelor mi-a aparut poza pe rangmunch!Na dracie!!!!Munca mea si fara sursa???!!! Trebuie sa ma ajutati sa le scriu si ceva in engleza fetelor care stiti mai bine....
Buna.Felicitari Anda oricum numele tau e pus pe poza si se vede destul de clar.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eram sigura ca Bhujang il atrage in capcana pe Sultan banuiala mea era ca Bhujang are inregidtrata vocea lui Aryan.Si asa a fost.
iulianagl- moderator
Spoiler for 25/03/13
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Buna dimi.Este o sâmbăta asa de urata bate un vânt de te ia pe sus.Si eu trebuie sa merg la concurs de dans.Numai de asta nu e vremea.
iulianagl- moderator
Iuliana dansezi tu sau baiatul?iulianagl a scris:Buna dimi.Este o sâmbăta asa de urata bate un vânt de te ia pe sus.Si eu trebuie sa merg la concurs de dans.Numai de asta nu e vremea.
Admin_dea05- Admin
multumesc astazi fac cinste!!! :tyrt:iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Fetelor mi-a aparut poza pe rangmunch!Na dracie!!!!Munca mea si fara sursa???!!! Trebuie sa ma ajutati sa le scriu si ceva in engleza fetelor care stiti mai bine....
Buna.Felicitari Anda oricum numele tau e pus pe poza si se vede destul de clar.
Admin_dea05- Admin
Episodul de ieri a fost de umplutura....iulianagl a scris:Eram sigura ca Bhujang il atrage in capcana pe Sultan banuiala mea era ca Bhujang are inregidtrata vocea lui Aryan.Si asa a fost.
Admin_dea05- Admin
Eu?Nu, nu, nu, băiatul face asta.Admin_dea05 a scris:Iuliana dansezi tu sau baiatul?
iulianagl- moderator
Da a fost dar oricum luni sau marți se întoarce Dabang la treaba asa ca o sa avem parte de acțiune.Admin_dea05 a scris:Episodul de ieri a fost de umplutura....
iulianagl- moderator
Mai sa sti ca nu ma asteptam sa fie asa prezent in serial in astea doua saptamani.Deci omul chiar a filmat mult inainte sa plece, bravo lui are toata admiratia de la mine!!!!iulianagl a scris:Da a fost dar oricum luni sau marți se întoarce Dabang la treaba asa ca o sa avem parte de acțiune.Admin_dea05 a scris:Episodul de ieri a fost de umplutura....
Admin_dea05- Admin
Era de așteptat, nu?Sa vedem acum cand o auzi ca Madhu îl ajuta pe Sultan si are grija lui ce o sa facă.Admin_dea05 a scris:Mai sa sti ca nu ma asteptam sa fie asa prezent in serial in astea doua saptamani.Deci omul chiar a filmat mult inainte sa plece, bravo lui are toata admiratia de la mine!!!!
iulianagl- moderator
Face niste baute.... eu pana acum nu am vazut in nici un serial actorul principal sa bea asa de mult...iulianagl a scris:Era de așteptat, nu?Sa vedem acum cand o auzi ca Madhu îl ajuta pe Sultan si are grija lui ce o sa facă.Admin_dea05 a scris:Mai sa sti ca nu ma asteptam sa fie asa prezent in serial in astea doua saptamani.Deci omul chiar a filmat mult inainte sa plece, bravo lui are toata admiratia de la mine!!!!
Admin_dea05- Admin
Anda vouă la clasa întâi va dat sa face-ti cuvintete(cvintete)?
iulianagl- moderator
Sa nu ne molipsim si noi de la el, cu butelcuta me'.Admin_dea05 a scris:Face niste baute.... eu pana acum nu am vazut in nici un serial actorul principal sa bea asa de mult...
iulianagl- moderator
Bravo lui la noi nu-i decat sectie maghiara de dans in schimb a fost aleasa sa joace tenis de masa ,acum sa vedem daca se tine de el sau nu....iulianagl a scris:Eu?Nu, nu, nu, băiatul face asta.Admin_dea05 a scris:Iuliana dansezi tu sau baiatul?
Admin_dea05- Admin
Pacat ca e asa ar trebui sa bage orice fel de dans.Oricum e bine ca e la tenis si daca ii place se tine si face si performanța.Bafta!Admin_dea05 a scris:Bravo lui la noi nu-i decat sectie maghiara de dans in schimb a fost aleasa sa joace tenis de masa ,acum sa vedem daca se tine de el sau nu....
iulianagl- moderator
Inca nu. Le dau cuvinte amestecate sa faca propozitia si au inceput cu sinonime si antonime.iulianagl a scris:Anda vouă la clasa întâi va dat sa face-ti cuvintete(cvintete)?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 23 Mar 2013, 8:54 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Numai daca ii va placea ..iulianagl a scris:Pacat ca e asa ar trebui sa bage orice fel de dans.Oricum e bine ca e la tenis si daca ii place se tine si face si performanța.Bafta!Admin_dea05 a scris:Bravo lui la noi nu-i decat sectie maghiara de dans in schimb a fost aleasa sa joace tenis de masa ,acum sa vedem daca se tine de el sau nu....
Admin_dea05- Admin
Si lor dar merg in paralel, Doamne ei nici nu au terminat abecedarul si am făcut poezii, ghicitori, compuneri, cvintete, apoi cuvinte opuse in enunt mă ia groaza, frate daca fac acum asa ceva dar la facultate ce naiba mai fac?Admin_dea05 a scris:Inca nu. Le dau cuvinte amestecate sa faca propizitia si au inceput cu sinonime si antonime.
iulianagl- moderator
Dar tu nu o vezi daca-i place sau nu incerci tot ce se poate pana cand se ataseaza de ceva.Admin_dea05 a scris:Numai daca ii va placea ..
iulianagl- moderator
Gata am ieșit ne auzim diseară.O zi cat mai frumoasa.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum