11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Are un fizic si o privire de te da pe spate ....eu nu stiu cum se face de indienii astia se casatoresc asa de tineriiulianagl a scris:
Ca Sultan vreau si eu nu numai tu.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris:Are un fizic si o privire de te da pe spate ....eu nu stiu cum se face de indienii astia se casatoresc asa de tineri
Cred ca sunt mai putin baieti decat fete si de aceea se intampla asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bunaciunile sunt luate f repede...iulianagl a scris:
Cred ca sunt mai putin baieti decat fete si de aceea se intampla asta.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Bunaciunile sunt luate f repede...
Exact!!
iulianagl- moderator
Avinesh pe twitter!!!
https://twitter.com/rekhi911
https://twitter.com/rekhi911
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Episodul de astazi a fost slabut.... chiar plictisitor...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Episodul de astazi a fost slabut.... chiar plictisitor...
Da multa plavrageala cu Padmini...actiune mai putina...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Cred ca de maine apare RK.Ma gandesc ca el o supravegheaza de departe pe Madhu.lica54 a scris:
Da multa plavrageala cu Padmini...actiune mai putina...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Cred ca de maine apare RK.Ma gandesc ca el o supravegheaza de departe pe Madhu.
Cred ca are tote informatiile la zi nai vazut ce era ca nui raspundea la telefon...cred ca pe Bituji il suna...
sa-i spuna ultimele noutati...
lica54- vip
Nu, eu cred ca pe Madhu o suna.lica54 a scris:
Cred ca are tote informatiile la zi nai vazut ce era ca nui raspundea la telefon...cred ca pe Bituji il suna...
sa-i spuna ultimele noutati...
iulianagl- moderator
Si eu zic la fel o suna pe Madhu sii ii intra casuta vocalaiulianagl a scris:Nu, eu cred ca pe Madhu o suna.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Si eu zic la fel o suna pe Madhu sii ii intra casuta vocala
N-ai vazut ce era si-si aducea aminte de Sultan?
iulianagl- moderator
Wauuu Sultan s-a destainuit cum ca nevasta lui la parasit si el s-a dus cu Aryan in Dubai apoi a fost nevoit sa se intoarca.Ii este dator vandut lui Madhu si spune ca n-o sa lase nimic sa li se intample lor si la toata mahalaua.Totusi Sultan o fi el gangster dar are inima buna.
iulianagl- moderator
Iar la precap cred ca RK o pandeste de pe undeva din apropiere de a simtit ea asta si se indreapta catre mijlocul curtii.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
N-ai vazut ce era si-si aducea aminte de Sultan?
Dar cand va afla ca Madhu la dus acasa pe Sultan...atunci cum va reactiona?
Sultan o sa devina cosmarul lui...
lica54- vip
lica54 a scris:
Dar cand va afla ca Madhu la dus acasa pe Sultan...atunci cum va reactiona?
Sultan o sa devina cosmarul lui...
Cred ca i se pune pe inima.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Wauuu Sultan s-a destainuit cum ca nevasta lui la parasit si el s-a dus cu Aryan in Dubai apoi a fost nevoit sa se intoarca.Ii este dator vandut lui Madhu si spune ca n-o sa lase nimic sa li se intample lor si la toata mahalaua.Totusi Sultan o fi el gangster dar are inima buna.
Tu nu stii vorba aia cand te frigi cu ciorba sufli si in iauri!
Sultan a fost ranit in dragoste foarte tare de aceia ii este frica sa se mai ataseze de cineva..
lica54- vip
lica54 a scris:
Tu nu stii vorba aia cand te frigi cu ciorba sufli si in iauri!
Sultan a fost ranit in dragoste foarte tare de aceia ii este frica sa se mai ataseze de cineva..
Exact asta sigur i s-a intamplat.
iulianagl- moderator
mi se pare ca se intuarce rk
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Bună fetele.
Încă n-am văzut ep de azi dar în ep de luni Madhu a fost tare când a șters capacul care acoperea oala cu apă cu dupatta ei. Și am mai observat acest lucru în multe scene, în multe filme, Madhu a gustat mâncarea și i-a dat lui Sultan aceeași lingură. Oare mănâncă cu aceeași lingură sau au mai multe în recuzită? Și ce mi-a plăcut tare mult, a fost felul în care se uită Sultan la Aryan când îi dă bățul să se sprijine, are o privire atât de blândă și atât de drăgăstoasă, nici să vrea n-ar putea avea o inimă rea. Abia aștept să se uite așa și la Madhu. Poate și la RK.
Încă n-am văzut ep de azi dar în ep de luni Madhu a fost tare când a șters capacul care acoperea oala cu apă cu dupatta ei. Și am mai observat acest lucru în multe scene, în multe filme, Madhu a gustat mâncarea și i-a dat lui Sultan aceeași lingură. Oare mănâncă cu aceeași lingură sau au mai multe în recuzită? Și ce mi-a plăcut tare mult, a fost felul în care se uită Sultan la Aryan când îi dă bățul să se sprijine, are o privire atât de blândă și atât de drăgăstoasă, nici să vrea n-ar putea avea o inimă rea. Abia aștept să se uite așa și la Madhu. Poate și la RK.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
victoria a scris:mi se pare ca se intuarce rk
Se intoarce sigur.
iulianagl- moderator
Oricum scenele filmate în străinătate sunt filmate pe fundal, se vede că nu se încadrează bine în peisaj RK.iulianagl a scris:
Se intoarce sigur.
Biata Madhu, au pus-o Padmini și Trisha să doarmă la mijloc, o păzesc ca pe ochii din cap să nu-și mai ia zborul. Dar biata de ea numai cu gândul la Sultan stă. Ca și mine....... ca și RK.
narcisa- vip
Fetele lu' mama, ce speriate sunt, le-a prins Paddo cu mâța.... pardon, cu Sultanul în cameră. Hai Paddo fii fată bună și primește-l pe Sultan și dă-i o cămașă de-a lui Malik că mă doare inima când văd pata aia de sânge de trei episoade încoace.
narcisa- vip
Ai dreptate de atatea zile saracul e cu aceiasi camasa. hai sa punem mana de la mana si sa-i cumparam o camasa baiatului ca poate sa plictisit de ia sau mai bine sa stea fara sa fie mai sexi...narcisa a scris:Fetele lu' mama, ce speriate sunt, le-a prins Paddo cu mâța.... pardon, cu Sultanul în cameră. Hai Paddo fii fată bună și primește-l pe Sultan și dă-i o cămașă de-a lui Malik că mă doare inima când văd pata aia de sânge de trei episoade încoace.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 28 Mar 2013, 7:54 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum