12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
draga mea dar nu ma obliga nimeni sa ma uit e pura curiozitate...iulianagl a scris:
Eu nu spun ca trebuie neaparat sa te uiti eu iti spun din privinta dialogurilor si performanta actorilor si emotiile care le transmit.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Toate sunt în scădere, probabil au fost ocupați cu propriile sărbători și n-au mai avut timp să se uite la filme.Admin_dea05 a scris:[35/32/64/fdsg10.jpg[/img][/url]
Dripping Trps of show!
Diya aur bati hum from 5.2 to 4.6
Balika Vadhu from 3.5 to 3.0
Madhubala from 3.3 to 2.9
Saraswatichandra from 2.6 to 2.2
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Da sunt in scadere sunt tare curioasa dupa episoadele astea din Madhu cum va fi ratingul saptamana viitoare.narcisa a scris:
Toate sunt în scădere, probabil au fost ocupați cu propriile sărbători și n-au mai avut timp să se uite la filme.
Fetelor eu va las..De maine sunt in cocediu si plec la tara asa ca trebuie sa-mi fac bagajele...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Da sunt in scadere sunt tare curioasa dupa episoadele astea din Madhu cum va fi ratingul saptamana viitoare.
Fetelor eu va las..De maine sunt in cocediu si plec la tara asa ca trebuie sa-mi fac bagajele...
Dea si concediu placut...Dar cate zile stai departe de noi?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce tampenie, lu Rk i s-a pus pata sa o recucereasca pe Madhu, si sa o aduca inapoi langa el. I-as aduce eu langa el
Am internet si la tara asa ca nu scapati de mine...lica54 a scris:Admin_dea05 a scris:Da sunt in scadere sunt tare curioasa dupa episoadele astea din Madhu cum va fi ratingul saptamana viitoare.
Dea si concediu placut...Dar cate zile stai departe de noi?
g]
In sfarsit astia de la colors au dat drumul la film...
Admin_dea05- Admin
Sa o cucereasca dar nu asa!!!! O zi frumoasa!Alexa20 a scris:[
Ce tampenie, lu Rk i s-a pus pata sa o recucereasca pe Madhu, si sa o aduca inapoi langa el. I-as aduce eu langa el
Admin_dea05- Admin
Nu cred că foarte mare, indienii nu-l privesc cu ochi buni pe Sultan. Concediu plăcut.Admin_dea05 a scris:Da sunt in scadere sunt tare curioasa dupa episoadele astea din Madhu cum va fi ratingul saptamana viitoare.
narcisa- vip
Acum când nu mai e a lui și-a dat seama că e bună. Sper să-i mai tragă Madhu patru palme să-l trezească la realitate. Până nu se eliberează de demonii lui n-are ce căuta lângă Madhu.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
Dragilor o zi buna!Ma cheama treburile gospodariei
lica54- vip
Admin_dea05 a scris:Sa o cucereasca dar nu asa!!!! O zi frumoasa!
Ahaaa!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
See you later, trebuie sa lucrez la niste proiecte. Spor la lucru si voua in ceea ce aveti de facut azi. O zi frumoasa
narcisa a scris:Acum când nu mai e a lui și-a dat seama că e bună. Sper să-i mai tragă Madhu patru palme să-l trezească la realitate. Până nu se eliberează de demonii lui n-are ce căuta lângă Madhu.
Eu cred ca Madhu nu va vrea asta si nu-l va accepta asa de usor ca stie ce a patit si e convinsa ca daca nu aparea Sultan in viata ei el n-ar fi dat nici doi bani pe ea.
iulianagl- moderator
Madhu sigur e atât de deșteaptă dar creativii lor sunt și ei deștepți să înțeleagă lucrul ăsta? Nu vezi ce plăcere sadică au de a terfeli femeile?iulianagl a scris:
Eu cred ca Madhu nu va vrea asta si nu-l va accepta asa de usor ca stie ce a patit si e convinsa ca daca nu aparea Sultan in viata ei el n-ar fi dat nici doi bani pe ea.
narcisa- vip
narcisa a scris:Madhu sigur e atât de deșteaptă dar creativii lor sunt și ei deștepți să înțeleagă lucrul ăsta? Nu vezi ce plăcere sadică au de a terfeli femeile?
Poate de data asta o sa faca invers adica asa cum vrem noi.
iulianagl- moderator
Gata am plecat si eu, O zi buna.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Gata am plecat si eu, O zi buna.
narcisa- vip
http://www.tellychakkar.com/news/rk-forcefully-takes-madhu-home-madhubala-ek-ishq-ek-junoon
Surprise in store for loyal fans of Colors’ Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon (Nautanki Telefilms) as the unpredictable RK (Vivian Dsena) takes a startling decision yet again.
Yes, as per our source, the show will see some major drama next week when RK takes back Madhu (Drashti Dhami) to his house forcefully. At home, Madhu, will for some reasons decide to give RK a second chance. And thus will begin a new chapter in the lives of the couple wherein they behave as a couple at home and also at work.
As per the ongoing story line, RK was desperate to color his wife Madhu on the day of Holi. But he gets upset seeing the closeness that Madhu has with Sultan (Avinesh Rekhi) and his son Aryan (Rishi Sonecha).
However, there will be a curiosity raised in the story telling, which will make viewers wonder why Madhu gave RK a second chance and what exactly does RK want of Madhu.
We tried contacting Vivian Dsena, but he remained unavailable for comments.
Let’s see how the RK-Madhu love story shapes up with this drama unfolding.
Yupiiiiiiiiiiiiiii Madhu si RK vor locui din nou impreuna. Madhu s-a decis sa-i dea o a doua sansa
Surprise in store for loyal fans of Colors’ Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon (Nautanki Telefilms) as the unpredictable RK (Vivian Dsena) takes a startling decision yet again.
Yes, as per our source, the show will see some major drama next week when RK takes back Madhu (Drashti Dhami) to his house forcefully. At home, Madhu, will for some reasons decide to give RK a second chance. And thus will begin a new chapter in the lives of the couple wherein they behave as a couple at home and also at work.
As per the ongoing story line, RK was desperate to color his wife Madhu on the day of Holi. But he gets upset seeing the closeness that Madhu has with Sultan (Avinesh Rekhi) and his son Aryan (Rishi Sonecha).
However, there will be a curiosity raised in the story telling, which will make viewers wonder why Madhu gave RK a second chance and what exactly does RK want of Madhu.
We tried contacting Vivian Dsena, but he remained unavailable for comments.
Let’s see how the RK-Madhu love story shapes up with this drama unfolding.
Yupiiiiiiiiiiiiiii Madhu si RK vor locui din nou impreuna. Madhu s-a decis sa-i dea o a doua sansa
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Pfff, daca ii mai da o sansa atat de repede, dupa cate s-au intamplat, inseamna ca Madhu e chiar proasta. Ce tampenie, cand Madhu era la Rk, si a vrut chiar sa se casatoreasca cu el, in ciuda a tot ce i-a facut in trecut, el i-a dat cu piciorul. Iar acum, cand Madhu este hotarata sa mearga mai departe, iata ca ii vine dragostea lu Rk. Dar ce dragoste cu nabadai, auzi o ia iar cu forta acasa, de parca asa o recucereste. Asta deja incepe sa ma enerveze.
Oau ce mie scarba doi lei bunghiul..
Nu vreau asa ceva inci in visele mele cele mai rele..
Nu vreau asa ceva inci in visele mele cele mai rele..
lica54- vip
buna ,pe sotia lui AVINSH o cheama PRIYANKA,e dragura.Am vazut-o pe pagina de fb a lui AVINESH REKHI
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Asa ceva nu e posibil, pai degeaba l-au bagat pe Sultan.
iulianagl- moderator
Au câte o idee bună creativii și pe urmă strică toată povestea. Iar de Sultan nu spun nimic? S-a volatilizat? S-a dus probabil să se întâlnească cu tatăl lui Madhu și cu Roma.
narcisa- vip
narcisa a scris:Au câte o idee bună creativii și pe urmă strică toată povestea. Iar de Sultan nu spun nimic? S-a volatilizat? S-a dus probabil să se întâlnească cu tatăl lui Madhu și cu Roma.
L-au bagat si pe el in "invizibiltate"(vorba producatorului) cum ia bagat si pe Malik si Roma(tot vorba producatorului).Chiar incepe sa ma dezamageasca.
iulianagl- moderator
Și ce vor mai inventa pentru următoarele 2000 de episoade? Presimt că în ritmul ăsta vor termina povestea foarte repede.iulianagl a scris:
Asa ceva nu e posibil, pai degeaba l-au bagat pe Sultan.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum