Serialesitelenovelet
12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 Empty Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de petronela Sam 13 Apr 2013, 9:45 am

iulianagl a scris:

Pai in fiecare zi ma surprinde cate ceva la ei, deci...sunt cucu si eu. Smile
Cred ca e bine sa fii ...putin nebun... 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 1007734117 dar indienii deja sunt fanatici, malefici si ciudati...???!!!! 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 4044681087 si se vede treaba ca pe noi ne incanta toate astea ...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 Empty Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 9:46 am

petronela a scris:
Cred ca e bine sa fii ...putin nebun... 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 1007734117 dar indienii deja sunt fanatici, malefici si ciudati...???!!!! 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 4044681087 si se vede treaba ca pe noi ne incanta toate astea ...

Exact, ai mare dreptate. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 9:48 am

Pedro fii atenta traduc conversatia dintre RK si Madhu te rog sa-mi spui parerea ta despre ce se ascunde in spatele intrebarilor lui RK si raspunsurilor lui Madhu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 13 Apr 2013, 9:49 am

In toata nebunia asta ma incanta doar...Sultan... cupidon sper sa iasa pana devine si el nebun... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 13 Apr 2013, 9:56 am

iulianagl a scris:Pedro fii atenta traduc conversatia dintre RK si Madhu te rog sa-mi spui parerea ta despre ce se ascunde in spatele intrebarilor lui RK si raspunsurilor lui Madhu.
Unde vad conversatia?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 9:57 am

petronela a scris:
Unde vad conversatia?

Stai putin ca m-ai am putin.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 10:01 am

RK:Tu ma iubesti doar pe mine, nu-i asa?Da!Pentru ca daca era altcineva tu n-ai fi ramas sa auzi cum amenint ca-mi fac rau de unul singur.Tu ai fi plecat.
Mad:Ce ciudata sunt!Cel pe care nu ar fi trebuit sa-l cred, inca cred fiecare cuvant a lui.Tu esti atat de straniu, necinstit, si plin de inselaciune.Chiar eu ar trebui sa fiu asa..sa te iubesc.
RK:Repeta televizarea.Repetarea televizarii a cuvintelor de aur!Repeta televizarea a "te iubesc."Tu repeti chiar si acum ca ma iubesti.Tu ma iubesti doar pe mine, nu-i asa?Nu-i asa, doar pe mine?Madhu te intreb.Ma iubesti numai pe mine, nu-i asa?Spune-mi Madhu.Tu ma iubesti doar pe mine.Nu-i asa.Spune.Spune-mi Madhu.
Mad:De ce vrei sa stii?
RK:De ce respiram?
Mad:Sa stam in viata.
RK:Aceeasi pagina.
Mad:Lipsit de sens.
RK:Tu poti raspunde foarte usor la aceasta intrebare.Nu este o treaba obositoare ca a escalada Muntele Everest, sa-mi raspunzi daca ma iubesti.
Mad:Pentru ca este o limita la toate.
RK:Alegi sa nu raspunzi sau este o intrebare dificila?
Mad:Esti ingrijorat de raspunsul meu?
RK:Raspunde.Raspunde-mi, Madhu.De ce nu-mi raspunzi?
Mad:Pentru ca nu nu-mi vine sa cred ca tu ma intrebi astfel de intrebari dezgustatoare.Cum de indraznesti?Si cine esti tu?Sunt aici in casa ta pentru ca nu vreau ca tu sa-ti faci rau.Iar tu-mi spui..
RK:Deci tu chiar..
Mad:Da RK, da!Te iubesc.Te-am iubit doar pe tine.Si chiar si astazi tot pe tine te iubesc..Trebuie sa fii in viata..sa iubesti pe altcineva.Iar sentimentele mele sunt moarte.Totul s-a sfarsit.Tu ai terminat totul.Eu nu pot iubi pe nimeni altcineva.Nu mai pot iubi pe nimeni altcineva.
RK:Madhu, m-am simt bine sa aud asta.Si mai spune si altceva.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 10:02 am

Pe langa sindrom RK m-ai sufera si de altceva.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 10:04 am

Ce ranjet satisfacut a avut RK cand a cazut Tipsi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 13 Apr 2013, 10:11 am

iulianagl a scris:Pe langa sindrom RK m-ai sufera si de altceva.
Sincer....nu inteleg nimic...sentimentele ei sunt moarte..dar il iubeste doar pe el..??? e rasul-plansul...ii spune Madhu doar ce vrea sa auda numai sa nu-si faca rau..si ce rezolva cu asta ?? oricum ea a spus ca nu mai conteaza altceva ..trebuie sa fii in viata ..sa iubesti pe altcineva ???
Deci, ma repet, Sultan degeaba si-a facut sperante cu Madhu...si noi la fel... Crying or Very sad
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 10:16 am

petronela a scris:
Sincer....nu inteleg nimic...sentimentele ei sunt moarte..dar il iubeste doar pe el..??? e rasul-plansul...ii spune Madhu doar ce vrea sa auda numai sa nu-si faca rau..si ce rezolva cu asta ?? oricum ea a spus ca nu mai conteaza altceva ..trebuie sa fii in viata ..sa iubesti pe altcineva ???
Deci, ma repet, Sultan degeaba si-a facut sperante cu Madhu...si noi la fel... Crying or Very sad

Exact spune doar ce vrea el sa auda ca sa nu-si faca rau.Dar...dar si faptul ca ea numai poate iubi pe altcineva i la spus tot asa ca el a vrut sa auda asta.Dar daca inima ei e moarta din cauza lui RK, Sultan o va face sa bata din nou, eu cred ca asta a fost scopul intrarii lui Sultan, 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 T2980 eu inca sper ca Sultan o va readuce la viata pe Madhu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 13 Apr 2013, 10:20 am

iulianagl a scris:

Exact spune doar ce vrea el sa auda ca sa nu-si faca rau.Dar...dar si faptul ca ea numai poate iubi pe altcineva i la spus tot asa ca el a vrut sa auda asta.Dar daca inima ei e moarta din cauza lui RK, Sultan o va face sa bata din nou, eu cred ca asta a fost scopul intrarii lui Sultan, 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 T2980 eu inca sper ca Sultan o va readuce la viata pe Madhu.
Sper sa fie asa cum spui tu si Sultan sa faca ce ne dorim ...de fapt isi dau amandoi o alta sansa...asta sa fie mesajul intrarii lui ???.. 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 244732
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 10:20 am

petronela a scris:
Sper sa fie asa cum spui tu si Sultan sa faca ce ne dorim ...de fapt isi dau amandoi o alta sansa...asta sa fie mesajul intrarii lui ???.. 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 40 244732

Asa banuiesc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 13 Apr 2013, 10:27 am

iulianagl a scris:

Asa banuiesc.
Daca e asa, inseamna ca ei tin, cont cat de cat, de viata adevaratei Madhubala?? nu va fi impreuna cu RK niciodata...??? chiar daca el va fi de fapt singura ei iubire...eu cred ca in spatele vorbelor ei spuse sub presiune se afla si adevar...sigur inca il iubeste pe RK... stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 13 Apr 2013, 10:33 am

Bună dimineața fetele. V-ați trezit cu chef de vorbă. Asta ca să treacă timpul mai repede până vine Sultanul.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 13 Apr 2013, 10:36 am, editata de 1 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Apr 2013, 10:35 am

petronela a scris:
Daca e asa, inseamna ca ei tin, cont cat de cat, de viata adevaratei Madhubala?? nu va fi impreuna cu RK niciodata...??? chiar daca el va fi de fapt singura ei iubire...eu cred ca in spatele vorbelor ei spuse sub presiune se afla si adevar...sigur inca il iubeste pe RK... stupid

L-o fi iubind dar ce folos daca e o iubire fara viata, chiar si pentru el sentimentele ei sunt moarte.

-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=645
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum