12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
FETELE CARE AVETI O DRUJBA SA I-O TRIMITETI LUI RK SA-SI TAIE GATUL NU VENELE .BUNA SEARA DRAGELOR CE pantofi de sultan are SULTAN .Dar daga Madhu se gandeste la el speran ca o va salva ? IULI iti dau dreptate Madhu ziceai ca nu are limba ca este muta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Deepali Babi. Upsss you did it again!
Exista un Dumnezeu pt fiecare.....sau ... Dupa fapta si rasplata...
Deepali primeste ce merita. Nici daca o impingea cineva nu cadea asa ..... Ea era mereu pe pozitie (in picioare)...
Astept pedeapsa pt Rk .... cu siguranta primeste si el ceva.....Dupa fapta si rasplata.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Noapte buna dragalaselor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimineata fetelor!
Buna dimi.
iulianagl- moderator
Astazi stam la soare.iulianagl a scris:
Buna dimi.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Astazi stam la soare.
Asa pare de dimi dar au zis ca o sa ploua.
iulianagl- moderator
asa au zis???? ..iulianagl a scris:
Asa pare de dimi dar au zis ca o sa ploua.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:asa au zis???? ..
Da am vazut dimi la stiri.
iulianagl- moderator
Radh:M-am rugat la Dumnezeu in fiecare zi si am spus sa te aduca inapoi in viata lui Rishu.El si-a facut datoria.Dar Rishu..Egoul lui Rishu nu-l va lasa sa se supuna de acum in colo.
Mad:Mama, spui ca eu trebuie sa accept asta ca destinul meu?Si sa incerc sa fiu fericita..
Exact asta se va intampla personajul principal care ar trebui sa fie unul pozitiv este unul negativ iar celalalt personaj secundar care ar trebui sa fie negativ va fi pozitiv pentru Madhu.Rishu-Mishu nu se va schimba niciodata din cauza egoului lui.Egoul lui il va duce la pierzanie pentru ca-l face sa fie asa de rau incat nimeni n-o sa-l poata suporta si asa ori ii va veni de hac lui Madhu ori lui insusi.Sindromul lui Peste de care spunea Narci are trei chestii, identitate, egoul si superegoul.Pe cand la RK a ramas doar un ego mare cat un elefant si incapatanat asisderea care in loc sa mentina armonia la el are cu totul alt efect asupra lui.Oare tatal lui suferea de aceeasi boala?Si ca sa n-o chinuie pe Radha asa cum face RK cu Madhu si-a pus capat zilelor.
Mad:Mama, spui ca eu trebuie sa accept asta ca destinul meu?Si sa incerc sa fiu fericita..
Exact asta se va intampla personajul principal care ar trebui sa fie unul pozitiv este unul negativ iar celalalt personaj secundar care ar trebui sa fie negativ va fi pozitiv pentru Madhu.Rishu-Mishu nu se va schimba niciodata din cauza egoului lui.Egoul lui il va duce la pierzanie pentru ca-l face sa fie asa de rau incat nimeni n-o sa-l poata suporta si asa ori ii va veni de hac lui Madhu ori lui insusi.Sindromul lui Peste de care spunea Narci are trei chestii, identitate, egoul si superegoul.Pe cand la RK a ramas doar un ego mare cat un elefant si incapatanat asisderea care in loc sa mentina armonia la el are cu totul alt efect asupra lui.Oare tatal lui suferea de aceeasi boala?Si ca sa n-o chinuie pe Radha asa cum face RK cu Madhu si-a pus capat zilelor.
iulianagl- moderator
Rad:Pleaca fata mea si uita aceasta casa, nicio putere din lumea asta nu te poate opri.Pleaca!
iulianagl- moderator
Valeu, nu-mi vine sa cred asta umbla cu, cutitul dupa el.Asa va umbla de acum inainte cu cutitul sa o ameninte pe Madhu ca-si va taia venele.
Acum chiar sunt curioasa pana unde va duce creativii nebunia lui RK?Ca acum asa cum arata si se comporta RK pare ca chiar sufera de o boala mai tare ca a vacii nebune.
Acum chiar sunt curioasa pana unde va duce creativii nebunia lui RK?Ca acum asa cum arata si se comporta RK pare ca chiar sufera de o boala mai tare ca a vacii nebune.
iulianagl- moderator
Eu sunt tare curioasa cand ii va pune catusele RK inainte sau dupa intalnirea cu Sultan????iulianagl a scris:Rad:Pleaca fata mea si uita aceasta casa, nicio putere din lumea asta nu te poate opri.Pleaca!
O zi frumoasa fetelor!
Admin_dea05- Admin
Am mai revazut episoadele cu nebuneala lui si parca a inceput sa-mi fie mila de el... Creatorii in loc sa-l faca sa fie din ce in ce cu picioarele pe pamant ei l-au dus la polul opus ...pacat..iulianagl a scris:Valeu, nu-mi vine sa cred asta umbla cu, cutitul dupa el.Asa va umbla de acum inainte cu cutitul sa o ameninte pe Madhu ca-si va taia venele.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Eu sunt tare curioasa cand ii va pune catusele RK inainte sau dupa intalnirea cu Sultan????
O zi frumoasa fetelor!
Eu cred ca dupa ca din cauza asta i le pune sa nu fuga cu Sultan. Vroiam sa spun ca creativii l-au facut pe RK un las care nu are vointa sa recunoasca greselile pe care le-a comis asupra celei pe care ia salvat viata ca nu pot spune celei iubite pentru ca este clar RK nu o iubeste si sincer cred ca el nu iubeste pe nimeni nici chiar pe el insusi.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Am mai revazut episoadele cu nebuneala lui si parca a inceput sa-mi fie mila de el... Creatorii in loc sa-l faca sa fie din ce in ce cu picioarele pe pamant ei l-au dus la polul opus ...pacat..
Au facut din el un las fara scapare.
iulianagl- moderator
RK profita din plin de iubirea lui Madhu si de aceea o tot ameninta cu diferite chestii dar un lucru nu inteleg de ce nu si-a taiat venele de prima data?De ce?
iulianagl- moderator
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Buna dimineata!
Buna, buna.
iulianagl- moderator
E prea frumos afara sa ne suparam din cauza nebunie lui RK...iulianagl a scris:
Buna, buna.
petronela- vip
Si ce frumos putea sa fie intre ei..
iulianagl- moderator
petronela a scris:
E prea frumos afara sa ne suparam din cauza nebunie lui RK...
Dar chiar nu sunt suparata doar surprinsa de nebunia lui.
iulianagl- moderator
Asa de mult ce a pretuit-o incat doar un singur sal a pastrat de la ea.A uitat cand ia aruncat toate hainele de parca apartineau unei ciumate.
iulianagl- moderator
Imi place mult ca pe tine inca te mai surprind indienii..parca n-ai avea experienta cu ei...iulianagl a scris:
Dar chiar nu sunt suparata doar surprinsa de nebunia lui.
Eu nu inteleg unde vor sa ajunga si care e de fapt ideea care vor sa o transmita..??!!!
Daca n-ar fi vorba de Madhu ar fi chiar distractiv....
petronela- vip
petronela a scris:
Imi place mult ca pe tine inca te mai surprind indienii..parca n-ai avea experienta cu ei...
Eu nu inteleg unde vor sa ajunga si care e de fapt ideea care vor sa o transmita..??!!!
Daca n-ar fi vorba de Madhu ar fi chiar distractiv....
Pai in fiecare zi ma surprinde cate ceva la ei, deci...sunt cucu si eu.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum