12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bună Tibi. Aș fi vrut să aibă mai multe lucruri legate de Madhu de care să-și amintească.tiberici a scris:
Ce frumos isi aminteste/retraieste fiecare diolog cu Madu....pana la muscatura trasa de ea....
Buna! Buna la toata lumea!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Bună Tibi. Aș fi vrut să aibă mai multe lucruri legate de Madhu de care să-și amintească.
Lasa ca ii leaga Aryan... Suna el la Madu si paseaza telefonul cui trebuie....
Destept baiat si-l tachineaza si pe tasu......parca ar simti el ceva.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Asta-i hartuiere/agresare la Rk..... cum o vede cum trage de ea (din promo)
tiberici- vip
De ce ne-o mai da sperante cu Sultan, daca RK o ia la el acasa? Offf, chiar mi-as dori ca Sultan sa mai ramana in film, dar nu pentru un rol micut, ca nu este actor de roluri dastea inferioare. Ar fi misto, sa ii arate si lui o poveste in paralele cu Madhu si RK. Si din cate am vazut, in promo-ul de maine RK incearca sa ii aduca amintirile lui Madhu inapoi, de parca ea ar fi uitat prin cate a trecut.
Ce frumos a spus numele ei Sultan. Iar râsul băiatului chiar a fost molipsitor. Decât să-i văd pe Deepali și Sikki mai bine de o mie de ori Sultan și Aryan.tiberici a scris:
Lasa ca ii leaga Aryan... Suna el la Madu si paseaza telefonul cui trebuie....
Destept baiat si-l tachineaza si pe tasu......parca ar simti el ceva.....
narcisa- vip
Nici eu nu înțeleg lucrul ăsta, poate totuși creativii lor și-au dat seama că noile personaje au avut un impact mare asupra spectatorilor și încă nu sunt pregătiți să renunțe. Dar nu cred că va dura.Alexa20 a scris:De ce ne-o mai da sperante cu Sultan, daca RK o ia la el acasa? Offf, chiar mi-as dori ca Sultan sa mai ramana in film, dar nu pentru un rol micut, ca nu este actor de roluri dastea inferioare. Ar fi misto, sa ii arate si lui o poveste in paralele cu Madhu si RK. Si din cate am vazut, in promo-ul de maine RK incearca sa ii aduca amintirile lui Madhu inapoi, de parca ea ar fi uitat prin cate a trecut.
narcisa- vip
narcisa a scris:Ești atât de optimistă că mă molipsești și pe mine. În ciuda evidențelor (amintirile lui Sultan nu sunt de bun augur).
Ba din contra eu zic ca sunt de bun augur asta am simtit deci Madhu ia spus sa traiasca viata la maxim si el asta va face si poate laturi si de ea.Ce vroiam sa spun..a da, diferenta de amintiri Sultan parca retraia amintirile fiecare clipa cu clipa pe cand RK traia amintirile cu furie si nu le vroia de loc in gandul lui.Unul stie sa aprecieze niste amintiri frumoase altul ar da cu ele de pamant asa cum a facut si cu saracu pieptene.De parca era vinoavat pieptanul ca-si amintea el de Madhu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Poate dacă ne dorim suficient de mult se va întâmpla cum vrem. Poate o va salva Sultan din mâinile lui RK. Sau poate îl mai vedem până o aduce RK pe Madhu acasă la el. Ai văzut că nu o lasă să mai iasă din casă, o ține prizonieră. Halal dragoste.iulianagl a scris:
Ba din contra eu zic ca sunt de bun augur asta am simtit deci Madhu ia spus sa traiasca viata la maxim si el asta va face si poate laturi si de ea.Ce vroiam sa spun..a da, diferenta de amintiri Sultan parca retraia amintirile fiecare clipa cu clipa pe cand RK traia amintirile cu furie si nu le vroia de loc in gandul lui.Unul stie sa aprecieze niste amintiri frumoase altul ar da cu ele de pamant asa cum a facut si cu saracu pieptene.De parca era vinoavat pieptanul ca-si amintea el de Madhu.
narcisa- vip
narcisa a scris:Poate dacă ne dorim suficient de mult se va întâmpla cum vrem. Poate o va salva Sultan din mâinile lui RK. Sau poate îl mai vedem până o aduce RK pe Madhu acasă la el. Ai văzut că nu o lasă să mai iasă din casă, o ține prizonieră. Halal dragoste.
Eu cand am zis ca e hartuire....acum aud/vad ca o si sechestreaza.....E bolnav....mintal
tiberici- vip
Poate să o sechestreze dar nu o poate forța să-l iubească. Sau poate mizează pe faptul că și-a dat seama că ea mai simte ceva pentru el. Voiam să mai scriu ceva dar pe urmă mi-am dat seamă că eu sunt mai nebună ca el dacă încerc să înțeleg ce poate gândi o minte bolnavă ca a lui.tiberici a scris:
Eu cand am zis ca e hartuire....acum aud/vad ca o si sechestreaza.....E bolnav....mintal
narcisa- vip
E o hartuire bolnava.Eu banuiesc ca Sultan o va scapă de Rk.tiberici a scris:
iulianagl- moderator
scuze dar indieni sunt nebuni rk o alungato el o aduce inapoi ha ha ha aceias istorie in tuate serialele indiene iubire ura si iar iubire
rk mai nu a cazut cu madhu la 1:37
Ultima editare efectuata de catre victoria in Lun 08 Apr 2013, 8:14 pm, editata de 1 ori
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Poate în episodul de mâine o să vorbească cu Madhu la telefon, n-or să stea așa ca muții. Au toată noaptea la dispoziție să treacă efectul surprizei. Ce dulce copilaș Aryan și ce mamă bună ar fi Madhu pentru el.iulianagl a scris:E o hartuire bolnava.Eu banuiesc ca Sultan o va scapă de Rk.
narcisa- vip
Sper ca înainte să apuce să o alunge din nou, să se elibereze singură din nebunia lui RK. Oare de blestemul lui Padmini își mai aduc aminte creativii? Eu nu mai țin minte ce i-a spus dar sper să se îndeplinească mai repede.victoria a scris:scuze dar indieni sunt nebuni rk o alungato el o aduce inapoi ha ha ha aceias istorie in tuate serialele indiene iubire ura si iar iubire
[[/flash]
narcisa- vip
narcisa a scris:Poate în episodul de mâine o să vorbească cu Madhu la telefon, n-or să stea așa ca muții. Au toată noaptea la dispoziție să treacă efectul surprizei. Ce dulce copilaș Aryan și ce mamă bună ar fi Madhu pentru el.
Era s-o scape din brate. Dar cu ce ochi o privea Sultan pe Madhu. Nu stiu era o amestecatura de emotii.Super!!
iulianagl- moderator
Frate ce l-au atins cuvintele lui Deepali.Intr-un fel el s-a razbunat pe Madhu pentru ce ia facut lui Deepali in trecut.
iulianagl- moderator
CE NESIMTIT RK cat poate sa o umileasca MAI ARE SO O VIOLEZE CA IN REST SI-A BATUT JOG DE EA .....ce obiceiuri tampite la Indieni astea femea este obligata sa suporte orice barbatului .BUNA SEARA FETELE
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
In sfarsit blestemul lui Padmini isi face efectul.
iulianagl- moderator
In capul e doar bigi, bigi iade e plin de amintiri orice coltisor din casa.Mai are sa-l urmareasca si in somn si gata.
iulianagl- moderator
FFBINE iar MADHU sa fuga cu SULTAN si el RK cu DIPSI MARA LUI IUBIRE
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:FFBINE iar MADHU sa fuga cu SULTAN si el RK cu DIPSI MARA LUI IUBIRE
Mi-as dori ca Deepali sa-l hartiasca un pic mai mult.
iulianagl- moderator
Si aerul care il respira in acea casa sa-i aminteasca de ea
Lucica10- vip
Mi-a placut scena cu Sultan si Aryan cand Sultan inca m-ai avea culoare pe el.
iulianagl- moderator
Mi-a placut episodul a fost..bun.
iulianagl- moderator
Vazand cat de mult a prins la public duetul MADHU -SULTAN poate ii vedem in vreun proiect pe amandoi .Dar daca ramane in MADHU \EU MI-AS DORI FFMILT }VIVIAN CUM ZICE EL .....AUUUUUUUUUUT ......
Lucica10- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum