5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Zoya chiar pleaca de data asta.
iulianagl- moderator
Zoya:Lui Asad nu-ipasa.
Karan:Ba ii pasa ca se duce in camera lui si plange ca o fata.
Karan:Ba ii pasa ca se duce in camera lui si plange ca o fata.
iulianagl- moderator
As: Apoi eu m-am ridicat. Pentru ca pe jos era aruncata cutia de pizza de dra. Farooqui, asa ca eu am ridicat-o si am dus-o la cosul de gunoi. Iar apoi ...
Z: Iar apoi dl. Khan s-a intors spre mine, si muzica a inceput sa cante. Si de-odata ce muzica a inceput sa cante, o ploaie de petale au cazut pe mine. Iar apoi ...
As: Iar apoi s-a trezit. Pentru ca ea dormea. Era foarte obosita dupa atata jogging, asa ca se odihnea.
cea mai tare cerere in casatorie!
Buna dimineata!
mi-a placut,in afara momentelor de inceput,cum si-a intins Asad mana,parca sa o protejeze pe Zoya,in momentul cand mr.DB s-a intors sa-i felicite! erau asa de tensionati ca-i mai intreaba cine stie ce,si vigilenta intruchipata voia de fapt sa-i complimenteze
mi-a mai placut fundalul sonor de la momentul cand Zoya afirma ca vrea sa se logodeasca cu Asad(ce zambet i-a tras dumnealui.....),parca era de pe un stadion si tocmai se marcase golul victoriei si idioata de motana pierduse meciul
si mi-a placut descrierea primei intalniri din moschee,cum i-a ramas lui intiparita in inima ,Zoya
doar acest lucru a amutit-o pe Zoya din turuiala ei! mi-a placut cu totul episodul,chiar si faptul ca el ia in serios chestia cu logodna,dar sper sa tina minte lucrul asta si cand va fi pisica( proaspat machiata,am vazut azi) in locul Zoyei
gata ,stresul de la prima ora va lasa sa va savurati cafeaua ,ne auzim mai tarziu!
Alexa,mii de multumiri pentru traducere!
Z: Iar apoi dl. Khan s-a intors spre mine, si muzica a inceput sa cante. Si de-odata ce muzica a inceput sa cante, o ploaie de petale au cazut pe mine. Iar apoi ...
As: Iar apoi s-a trezit. Pentru ca ea dormea. Era foarte obosita dupa atata jogging, asa ca se odihnea.
cea mai tare cerere in casatorie!
Buna dimineata!
mi-a placut,in afara momentelor de inceput,cum si-a intins Asad mana,parca sa o protejeze pe Zoya,in momentul cand mr.DB s-a intors sa-i felicite! erau asa de tensionati ca-i mai intreaba cine stie ce,si vigilenta intruchipata voia de fapt sa-i complimenteze
mi-a mai placut fundalul sonor de la momentul cand Zoya afirma ca vrea sa se logodeasca cu Asad(ce zambet i-a tras dumnealui.....),parca era de pe un stadion si tocmai se marcase golul victoriei si idioata de motana pierduse meciul
si mi-a placut descrierea primei intalniri din moschee,cum i-a ramas lui intiparita in inima ,Zoya
doar acest lucru a amutit-o pe Zoya din turuiala ei! mi-a placut cu totul episodul,chiar si faptul ca el ia in serios chestia cu logodna,dar sper sa tina minte lucrul asta si cand va fi pisica( proaspat machiata,am vazut azi) in locul Zoyei
gata ,stresul de la prima ora va lasa sa va savurati cafeaua ,ne auzim mai tarziu!
Alexa,mii de multumiri pentru traducere!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
https://www.youtube.com/watch?v=GiU91zhy0S0
mai ,ce-ar fi fost sa-i cada Zoya fix tatalui ei in brate dupa ce a pocnit-o Razzila !!
mai ,ce-ar fi fost sa-i cada Zoya fix tatalui ei in brate dupa ce a pocnit-o Razzila !!
mita baston- vip
Fetelor imi pare rau azi nu va pot ajuta cu subtitrarea. Am niste probleme de rezolvat acum, si nu am timp. Maine il voi subtitra, si ne auzim maine
E simpatică Zoya dar mă zgârie pe creier când vorbește. Parcă la început nu țipa atât de tare dar de când cu viza și logodna îmi vine să mă urc pe pereți când o aud.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl- moderator
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Buna dimineata tuturor!narcisa a scris:E simpatică Zoya dar mă zgârie pe creier când vorbește. Parcă la început nu țipa atât de tare dar de când cu viza și logodna îmi vine să mă urc pe pereți când o aud.
da,din pacate au transformat-o pe Zoya intr-o moara stricata,chiar parca-i un copil fara minte! mi-as dori sa se maturizeze o data,si sa vada pe ce lume traieste,sa nu mai depinda asa de mult de "cavalerul ei calare pe-un cal alb",sa iasa din starea asta de vis, cu printese inconjurate de trandafiri roz! n-am ce sa zic,pana acum madam Gul l-a portretizat foarte bine pe Asad,cu tot cu defecte,este de preferat unui Ayan latos si indecis!
mita baston- vip
ce-o fi in sufletul lui fata asta i-a perturbat fiecare neuron in parteiulianagl a scris:
mita baston- vip
multumim in avans,te asteptamAlexa20 a scris:Fetelor imi pare rau azi nu va pot ajuta cu subtitrarea. Am niste probleme de rezolvat acum, si nu am timp. Maine il voi subtitra, si ne auzim maine
mita baston- vip
Si eu ma intreb care pacat e mai mare la Ayan, faptul ca e latos sau ca e indecis.mita baston a scris:
Buna dimineata tuturor!
da,din pacate au transformat-o pe Zoya intr-o moara stricata,chiar parca-i un copil fara minte! mi-as dori sa se maturizeze o data,si sa vada pe ce lume traieste,sa nu mai depinda asa de mult de "cavalerul ei calare pe-un cal alb",sa iasa din starea asta de vis, cu printese inconjurate de trandafiri roz! n-am ce sa zic,pana acum madam Gul l-a portretizat foarte bine pe Asad,cu tot cu defecte,este de preferat unui Ayan latos si indecis!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
cred ca parul il impiedica sa vada ce este bine si sa ia decizia corectanarcisa a scris:Si eu ma intreb care pacat e mai mare la Ayan, faptul ca e latos sau ca e indecis.
mita baston- vip
Motana isi ascute gherutele.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Motana ce face cu sarcina ei?cui ii va pune copilul in carca ca la Asad nu prea are sanse...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Motana ce face cu sarcina ei?cui ii va pune copilul in carca ca la Asad nu prea are sanse...
Pai cica acum o otraveste pe Nikhat ca sa il ia pe Cucumberul ei care a lasat-o gravida.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai cica acum o otraveste pe Nikhat ca sa il ia pe Cucumberul ei care a lasat-o gravida.
De asta isi ascute unghiile ca sa zgarie mai profund..
Juri ca-i fica Raziei bine mai seamana in intrigi...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
De asta isi ascute unghiile ca sa zgarie mai profund..
Juri ca-i fica Raziei bine mai seamana in intrigi...
Cred ca barza a adus fata gresita.
iulianagl- moderator
chiar vreau!! sa-l poata zgaria mai bine Asad,sa-i ramana semne de aducere aminte,ca nu tot ce este frumos la suprafata ,la fel este si in interior! inauntru vopsit gardul si afara leopardul(a) de motanaiulianagl a scris:
mita baston- vip
mita baston a scris:
chiar vreau!! sa-l poata zgaria mai bine Asad,sa-i ramana semne de aducere aminte,ca nu tot ce este frumos la suprafata ,la fel este si in interior! inauntru vopsit gardul si afara leopardul(a) de motana
Exact sa vedem daca pleaca Zoya ce o sa faca o sa se casatoreasca cu Tana?Din cante am citit Zoya afla ca este ruda cu Mamu.
iulianagl- moderator
asa,deci! nu cred ca renunta ea la Asad inseamna ca bombonii otraviti erau pentru mireasa in devenire,nu pentru Humaira?!iulianagl a scris:
mita baston- vip
mita baston a scris:
asa,deci! nu cred ca renunta ea la Asad inseamna ca bombonii otraviti erau pentru mireasa in devenire,nu pentru Humaira?!
Da dar din pacate Humaira cade victima ei dar toti o banuiesc pe Zoya de aceea o si palmuieste Razyia si mi se pare ca Asad vede tot pe camera care a pus-o Zoya ca cica asa ca sa vada si Asad logodna lui Ayan Zoya ataseaza o camera de luat vederi pe undeva.
iulianagl- moderator
pai acum nu prea are de ce sa se grabeasca cu insuratul,el facea "un sacrificiu"de dragul Zoyei,motana este fara casa,sau atelier,nu-i trebuie viza sa se mute de pe capul lor.poate sa-l ameteasca si sa se trezeasca cu ea in pat,altfel cum?!iulianagl a scris:
Exact sa vedem daca pleaca Zoya ce o sa faca o sa se casatoreasca cu Tana?Din cante am citit Zoya afla ca este ruda cu Mamu.
mita baston- vip
Si cand va afla ca e cu pisoi, ce va face, Jeleu?mita baston a scris:
pai acum nu prea are de ce sa se grabeasca cu insuratul,el facea "un sacrificiu"de dragul Zoyei,motana este fara casa,sau atelier,nu-i trebuie viza sa se mute de pe capul lor.poate sa-l ameteasca si sa se trezeasca cu ea in pat,altfel cum?!
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!