5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Se numeste Ya Rabba, e din filmul Salaam -E -Ishq
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Sa traiesti 1000 de ani! impresionanta madama ,jos palaria! azi le-a potrivit pe toate cum a fost mai bine!Alexa20 a scris:
Melodia se numeste Ya Rabba si este una din preferatele mele. Si tocmai pentru ca mi-a placut foarte mult, am tradus-o acum aproximativ 2 ani
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
multumesc!mayya54 a scris:Se numeste Ya Rabba, e din filmul Salaam -E -Ishq
mita baston- vip
Alexa pana am ascultat melodia,ai si pus traducerea
mita baston- vip
ce bine-mi pare ca a scapat mr. 75 de deportari,ca 76 n-o sa vada-n veci, porumbelul cu informatorul ,ce-i purta de"grija''Zoyei,inseamna ca o sa-i pice din coada motanei cat de curand
mita baston- vip
mita baston a scris: Alexa pana am ascultat melodia,ai si pus traducerea
Da, a avut replici putine daia a durat atat. Oricum, cred ca partea care mi-a placut cel mai mult, a fost cand Pupi la pus la punct pe Asad. O merita cu varf si indesat. Tot timpul a acuzat-o pe Zoya, niciodata nu s-a gandit si el de ce a actionat ea intr-un fel sau altul. Si mi-a placut cand si-a luat Asad haina si a plecat, nici nu s-a uitat la Tanveer ca era in usa. Cred ca daca se izbea de el, zbura ca "puiu" din reclama.
mita baston a scris:ce bine-mi pare ca a scapat mr. 75 de deportari,ca 76 n-o sa vada-n veci, porumbelul cu informatorul ,ce-i purta de"grija''Zoyei,inseamna ca o sa-i pice din coada motanei cat de curand
Da, la asta ma gandeam si eu sa stii. Badi Bi a facut-o sa se gandeasca putin la Tanveer, desi a exclus ideea asta. Iar Tanveer a facut totul destul de evident, cu gandul ca daca Zoya pleaca, nu are cum sa o traga la raspundere, sau mai bine spus nu are timp. Iar acum Dhurander ii spune ca "fata aceea care ne-a tot informat referitor la tine"... pe moment Zoya nu si-a dat seama, dar cand o sa realizeze ce a zis Dhurander, atunci os a inceapa sa isi puna niste semne de intrebari. Si abia astept sa vad ce fata face Billo Rani cand o vede pe Zoya inapoi acasa cu inelul pe deget
sau ii pica ochiul cel falsAlexa20 a scris:
Da, a avut replici putine daia a durat atat. Oricum, cred ca partea care mi-a placut cel mai mult, a fost cand Pupi la pus la punct pe Asad. O merita cu varf si indesat. Tot timpul a acuzat-o pe Zoya, niciodata nu s-a gandit si el de ce a actionat ea intr-un fel sau altul. Si mi-a placut cand si-a luat Asad haina si a plecat, nici nu s-a uitat la Tanveer ca era in usa. Cred ca daca se izbea de el, zbura ca "puiu" din reclama.
mai dar ce versuri a ales si madam,te seaca la pipota zici ca au fost special scrise pentru personajul Asad
mita baston- vip
Alexa20 a scris:
Si abia astept sa vad ce fata face Billo Rani cand o vede pe Zoya inapoi acasa cu inelul pe deget
mita baston- vip
n-avem noi norocul ala! cel putin,nu asa de curand! trebuie sa ne mai perpeleasca madama putin.mai mult!Alexa20 a scris:
Foarte tare Billo Rani ia foc
acum sper sa n-o reclame pe Zoya la politie,sa-i faca de o luna de miere la inchisoare !
mita baston- vip
mita baston a scris:
n-avem noi norocul ala! cel putin,nu asa de curand! trebuie sa ne mai perpeleasca madama putin.mai mult!
acum sper sa n-o reclame pe Zoya la politie,sa-i faca de o luna de miere la inchisoare !
E in stare de orice doar ca sa ii gaseasca un tata pisoiasului.
pai astia au uitat sa-i mai "creasca"talia motanei nu cred ca o sa avem vre-un pisoi,isi face motana de-un accident pe scari,sau se streseaza cand o vedea inelul a mana Zoyei si ne scapa de botez!Alexa20 a scris:
E in stare de orice doar ca sa ii gaseasca un tata pisoiasului.
mita baston- vip
The channel is also hunting for Rishabh's replacement in the show, which also in all likelihood will be a newbie like Rishabh. Producer Gul Khan says, "We don't want anyone who is not professional. With interesting twists lined up in the storyline, we are going to cast someone who could even be paired romantically with Surbhi Jyoti aka Zoya in the show."
Asta ce vrea sa insemne, ca pana la urma vor sa faca un trio amoros ?
Poate se țin de planul anunțat, o căsătoresc pe Zoya cu Ayaan și pe Asad cu motana.Alexa20 a scris:The channel is also hunting for Rishabh's replacement in the show, which also in all likelihood will be a newbie like Rishabh. Producer Gul Khan says, "We don't want anyone who is not professional. With interesting twists lined up in the storyline, we are going to cast someone who could even be paired romantically with Surbhi Jyoti aka Zoya in the show."
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Poate se țin de planul anunțat, o căsătoresc pe Zoya cu Ayaan și pe Asad cu motana.
La Madhu am renuntat, daca mai schimba povestea si la asta, nu ma mai uit la nimic.
Alexa20 a scris:The channel is also hunting for Rishabh's replacement in the show, which also in all likelihood will be a newbie like Rishabh. Producer Gul Khan says, "We don't want anyone who is not professional. With interesting twists lined up in the storyline, we are going to cast someone who could even be paired romantically with Surbhi Jyoti aka Zoya in the show."
asa pare dar vad ca domnita Gul pare sup cu plecarea...de ce nu o fi fost asa si la Barun?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Am postat si episodul din seara asta.
Să speram ca nu va fi asa, desi daca ar juca Karan Wahi in rolul lui Ayaan si Asad se mai ia dupa Pisica Puricoasă nu are decat sa ramana cu ea.
Să speram ca nu va fi asa, desi daca ar juca Karan Wahi in rolul lui Ayaan si Asad se mai ia dupa Pisica Puricoasă nu are decat sa ramana cu ea.
mayya54- vip
mayya54 a scris:Am postat si episodul din seara asta.
Ms..ti-am trim un mp pe saitul tau...din ce am inteles sunt zvonuri cu vro 4 actori pt rol..dar sunt zvonuri...mi-ar place tare mult sa fie Kw...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
sa vezi ce de Asazi o sa visezmayya54 a scris:Am postat si episodul din seara asta.
mai bine ar fi Karan Wahi ,nu fratele ,un posibil rival,atunci sa vezi crize pe Jeleu
ma duc sa vad episodul,va multumesc pentru postare si traducere,ne auzim maine
mita baston- vip
mayya54 a scris:Am postat si episodul din seara asta.
Wow, ce repede ai mers azi Am luat-o inainte la desirippers
Referitor la film, nu mi-ar place sa fac niste povesti imbrligate atat de mult. Deja povesta este incurcata, si o sa fie si mai incurcata cand o sa se afle cine e tatal lui Zoya. Iar acum, sa mai vad si casatoria lui Asad cu motana, si pe Zoya cu Ayaan deja e prea mult. Prea mult pentru mine ... poate pentru indieni nu. Eu una sper sa nu fie cum se speculeaza, mi-ar place sa se casatoreasca Asad si Zoya cat mai repede ca sa scap de grija. Si cred ca din episodul asta dispare Rishab, ca a disparut brusc .....
Andreea_Miha a scris:
Ms..ti-am trim un mp pe saitul tau...din ce am inteles sunt zvonuri cu vro 4 actori pt rol..dar sunt zvonuri...mi-ar place tare mult sa fie Kw...
Ar fi superb sa fie KW, chiar ar fi minunat sa-l revad m-as simti ca in DMG.
PS. Ti-am raspuns la mp pe site.
mayya54- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!