5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
, ok vb diseara ca acum am ceva treaba si plec la tara sper sa am net acolo, uneori raman fara si ne auzim
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
QUBOOL HAI - 10 MAY 2013 PROMO
"ZOYA CLASHES WITH (NEW) AYAAN"
https://www.facebook.com/photo.php?v=571876032832498&set=vb.415627585164017&type=2&theater
"ZOYA CLASHES WITH (NEW) AYAAN"
https://www.facebook.com/photo.php?v=571876032832498&set=vb.415627585164017&type=2&theater
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
cam asa ramai dupa ce-i vezi dansand in episodul de azi
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
oare ce mai au in dotare vrajitoarele moderne,vezi motana turbata,ca m-am cam saturat de otrava,intrigi,acum si acid! zici ca are trusa micului chimist sub pat si toooot scoate cate-o eprubeta cu minuni de acolo a fost super frumos dansul, si draguta si dilshad cum ii joaca pe degete cu lesinul ei la moment
mita baston- vip
Din păcate n-am avut net unde am fost, așa că nu am avut cum să las vreun semn, dar se pare că ne lasă cei de la QH niște semne cum că Asad sacrifică dragostea lui pentru Ayan. Încă n-am priceput cum de s-a îndrăgostit Robert de Mona și ce se va întâmpla cu Humaira, sau poate am sărit eu prea repede la concluzii fără să înțeleg despre ce sacrificiu se vorbește.mita baston a scris:
auzi la ea! tradatoareo!!!! pleci si nu ne lasi nici un semn,si cand apari,taman nu pot eu sa intru
Bine ai venit!
ai aparut la fix pentru nunta,ca logodna ai ratat-o! e dragut Ayan cel nou,acum ma duc sa vad episodul,sa-i aud si glasul. cred ca pentru 17 si 20 imi iau liber de la serviciu ,ca la cati baieti frumosi pe cm. de ecran avem,oricum treaba nu mai eram in stare sa fac mi-ar place sa-si arunce ocheade Zoya cu Abhinav,si sa-l vedem pe Jeleu ce ochi face! poate-i creste unul in plus si pentru draga lui motana
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!narcisa a scris:Din păcate n-am avut net unde am fost, așa că nu am avut cum să las vreun semn, dar se pare că ne lasă cei de la QH niște semne cum că Asad sacrifică dragostea lui pentru Ayan. Încă n-am priceput cum de s-a îndrăgostit Robert de Mona și ce se va întâmpla cu Humaira, sau poate am sărit eu prea repede la concluzii fără să înțeleg despre ce sacrificiu se vorbește.
bine ai venit
mita baston- vip
bucura-te de fiecare episod,cu miorlaitul aferent,ca stie madam Gul ce ne face! nu ne omoara,dar nici nu ne lasa sa traim ,prea bine,doar cat sa visam la personajele ei
mita baston- vip
nu se stie cine pe cine lasa,sau cine cu cine se ia,speculatii cate-n luna si-n stele,cred ca totul este la gheara motanei acum,isi joaca ultimele scheme ,ca deja trece in al doilea trimestru al sarcinii si inca nu are un Mr. Motan ca sot
mita baston- vip
oare chiar sa scapam de motana asa usor????? si inca,pe mana ei???? sau o sa pice tot pe Zoya
mita baston- vip
Nu stiu daca intereseaza pe cineva..
http://www.paginademedia.ro/2013/05/facebook-vrea-tot-mai-multi-bani-de-la-utilizatori/
Facebook a introdus servicii plătite, pe lîngă deja cunoscutele reclame plătite și promovări de pagini.
Mai nou, utilizatorii care doresc să trimită mesaje unor persoane pe care nu le au în lista de prieteni au opțiunea de a plăti fiecare mesaj pentru ca acesta să ajungă în inbox-ul respectivului destinatar. În caz contrar, mesajul ajunge într-un alt folder, unde de obicei se găsesc mesajele spam. Prețul unui asemenea mesaj este de 0.75 de lei.
.....
Andreea_Miha- vip
Nu stiu cat de adev e...Promo is very romantic,!
Zoya is running and Asad hold Zoya romantically and Asad says Zoya I want to say something, Zoya say then what are you waiting for?
..but before asad says sumthing she runs away...
actually the promo is not yet telcastes ...but it will be telecasted in evening or y tomorrow morning
Andreea_Miha- vip
se cam uita in zone interzise probabil voia sa o intrebe de unde stie,in afara de:instalator,hacker,karate,lucrator indi-gaz,reanimator post alergii la alune,asistent laborator,sa schimbe si sigurantele la panoul electricAndreea_Miha a scris:
Nu stiu cat de adev e...Promo is very romantic,!
Zoya is running and Asad hold Zoya romantically and Asad says Zoya I want to say something, Zoya say then what are you waiting for?
..but before asad says sumthing she runs away...
actually the promo is not yet telcastes ...but it will be telecasted in evening or y tomorrow morning
in alta ordine,m-am uitat la clipul cel nou al Mayei ,cel cu Holi,am revazut si partea cu dansul lor pt. promo,si acum parca se leaga ce a vrut Madam sa ne faca sa intelegem.mi se invart mie rotitele cam greu,dar imi demonstreaza Madam ca o bomban de cele mai multe ori,cam degeaba!face treaba cu cap,n-am eu cu ce sa pricep
mita baston- vip
Lasă-l să se uite că-i tare simpatic când face asta bag seama că asta nu face parte din scenariu, poate îl culcă Jenny pe preșul de la ușă dar cred ca nu-i problemă pentru el că sunt o grămadă care l-ar primi înăuntru
mayya54- vip
ai vazut si secventele de la filmari,cand o ia de brat si nu-i mai da drumul?am avut impresia ca se simte vinovat de ceva si vrea sa o impace?! bine ca a venit vara si nu-l ia frigul pe presuletmayya54 a scris:Lasă-l să se uite că-i tare simpatic când face asta bag seama că asta nu face parte din scenariu, poate îl culcă Jenny pe preșul de la ușă dar cred ca nu-i problemă pentru el că sunt o grămadă care l-ar primi înăuntru
mita baston- vip
https://www.dailymotion.com/video/xztq7r_saas-bahu-aur-saazish-13th-may-2013-part-1_creation#.UZC7H7WnDHU
https://www.dailymotion.com/video/xztrmp_saas-bahu-aur-betiyan-aaj-tak-13th-may-2013-video-watch-pt2_fun#.UZC917WnDHU
cam de la min. 5 ambele
draguta Dilshad,le-a adus si profesor de dand pentru nunta
https://www.dailymotion.com/video/xztrmp_saas-bahu-aur-betiyan-aaj-tak-13th-may-2013-video-watch-pt2_fun#.UZC917WnDHU
cam de la min. 5 ambele
mita baston- vip
mita baston a scris:
eu am inteles din clipuri ca zoya l-a cautat pe internet profesorul...
Andreea_Miha- vip
aoleu!! a pus-o! sa vezi ce-i face
mita baston- vip
mita baston a scris: aoleu!! a pus-o! sa vezi ce-i face
eu asa am inteles de la sbb parca..nu stiu daca va fi asa...eu ies acum
Andreea_Miha- vip
ne auzim maine!
mita baston- vip
azi Saras l-a batut pe Asad! a fost un episod frumos,in care baiatul chiar stie ce are de facut,nu este "ingramadit" ca Marmeladul! cred ca pe presul de la intrare o sa doarma cu randul,si Karan si Jenny
gata,pa!
gata,pa!
mita baston- vip
mita baston a scris:azi Saras l-a batut pe Asad! a fost un episod frumos,in care baiatul chiar stie ce are de facut,nu este "ingramadit" ca Marmeladul! cred ca pe presul de la intrare o sa doarma cu randul,si Karan si Jenny
gata,pa!
da, cred ca asa ar fi corect, sau sa considere 1-1
mayya54- vip
Sa vezi ca Motana dă s-o înjunghie pe Zoya si cred ca se împiedică singură în ghiare și iar cade totul pe Zoya, sau aici o prinde Asad cu motanu în sac că să se prindă singura in sac nu prea merge ...
Dar cred că e prea frumos ca să fie adevărat și să scăpăm de Fiona
Dar cred că e prea frumos ca să fie adevărat și să scăpăm de Fiona
mayya54- vip
Fetelor, toate astea sunt dintr-un film...???
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Fetelor, toate astea sunt dintr-un film...???
Da dmg...Intalnirea inimilor...acest ep nu il mai retin dar recunosc incaperea spitalului...
Andreea_Miha- vip
Buna dimi.Ce porcarie, vad ca de pe 7 inclusiv astia n-au m-ai tradus nimic.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!