5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
salutare da,dar cei de la Saras au traducerea la zi poate au pile sau poate le-a placut de Saras ca stie cum sa se poarte barbateste,nu este "lasa-ma sa te las" precum Jeleul! Asad cred ca o s-o pupe pe Zoya doar la indicatia lui Dilshad,ca singur nu-l duce capuliulianagl a scris:Buna dimi.Ce porcarie, vad ca de pe 7 inclusiv astia n-au m-ai tradus nimic.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
o fi de la presupusa nunta??
mita baston- vip
E atat de simpatic noul Ayan cand rade.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna dimi.Ce porcarie, vad ca de pe 7 inclusiv astia n-au m-ai tradus nimic.
Da, eu i-am inrosit pagina sa vad cand pune subtitrarea, ieri am vrut sa fac ca Alexa, dar la inceput nu prea am inteles ce tot ii spune Zoyei, nu ar fi fost problema i-as fi dat ei si ar fi completat cum am mai facut noi, dar nu vreau sa o deranjez ca e cu licenta ...
Iulia ti-am trimis un email, daca pune mai multe episoade odata poti sa ma ajuti cu traducerea?
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
iulianagl a scris:
E atat de simpatic noul Ayan cand rade.
Aici chiar seamana cu Asad ...
mayya54- vip
Nici eu nu mă pricep cum face Alexa daca e in engleză n-i nicio problema dar asa din rezumat nu mă risc.Stii foarte bine ca o sa te ajut.mayya54 a scris:
Da, eu i-am inrosit pagina sa vad cand pune subtitrarea, ieri am vrut sa fac ca Alexa, dar la inceput nu prea am inteles ce tot ii spune Zoyei, nu ar fi fost problema i-as fi dat ei si ar fi completat cum am mai facut noi, dar nu vreau sa o deranjez ca e cu licenta ...
Iulia ti-am trimis un email, daca pune mai multe episoade odata poti sa ma ajuti cu traducerea?
iulianagl- moderator
Pai după cum banuiam, au pus 4 episoade deodata. Eu acum ma apuc de episodul dupa 7 mai si cel dupa 8 mai, si daca e le faci tu pe cele dupa 9 și 10 mai Astept sa-mi confirmi
mayya54- vip
parca este ultima melodie din dansul pt.Holi,deci o sa vina prapadul.....
mita baston- vip
https://www.facebook.com/photo.php?v=4193280648920&set=vb.354939454617356&type=2&theater
promo pt. ep. maha
promo pt. ep. maha
mita baston- vip
ce-mi place ca l-a luat ,aproape, de guler sora Zoyei ,pe Jeleu! sa vad ce raspuns are pentru asta,ca la tot ce l-au intrebat Dilshad si Zoya,n-a avut vorbe
mita baston- vip
mayya54 a scris:Pai după cum banuiam, au pus 4 episoade deodata. Eu acum ma apuc de episodul dupa 7 mai si cel dupa 8 mai, si daca e le faci tu pe cele dupa 9 și 10 mai Astept sa-mi confirmi
Ok nici o problema o sa le fac.Poate diseara ma apuc de ele ca acum am sedinta la scoala.Cu ajutorul lui Dumnezeu ne descurcam noi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ok nici o problema o sa le fac.Poate diseara ma apuc de ele ca acum am sedinta la scoala.Cu ajutorul lui Dumnezeu ne descurcam noi.
Ok, multumesc mult
mayya54- vip
mita baston a scris:
salutare da,dar cei de la Saras au traducerea la zi poate au pile sau poate le-a placut de Saras ca stie cum sa se poarte barbateste,nu este "lasa-ma sa te las" precum Jeleul! Asad cred ca o s-o pupe pe Zoya doar la indicatia lui Dilshad,ca singur nu-l duce capul
Cei de pe Starplus au sistemul de subtitrare mai bun. Stiu ca a fost primul post care a scos serialele cu subtitrare, dupa au venit si restul. V-as ajuta cu cea mai mare placere, dar am intrat in sesiune si am o perioada foarte proasta cu multe cursuri.
ma bucur ca esti bine! imi era dor de tine! bafta la exameneAlexa20 a scris:
Cei de pe Starplus au sistemul de subtitrare mai bun. Stiu ca a fost primul post care a scos serialele cu subtitrare, dupa au venit si restul. V-as ajuta cu cea mai mare placere, dar am intrat in sesiune si am o perioada foarte proasta cu multe cursuri.
mita baston- vip
si eu va multumescmayya54 a scris:
Ok, multumesc mult
mita baston- vip
,maxim ! cat de tampit sa fie Jeleul,stricat la creieri,sa plece sa o verifice pe draga Motana,si pe Zoya sa o lase sa-si demonstreze abilitatea" Renel-depanator autodidact " halal barbat oricum pisicile se descurca bine pe intuneric,Marmelazii vad ca nu se descurca cu ele cam fara glas Ayan cel nou,parca era mai prezent cel vechi. in rest,s-au mai adunat baietii in platou,nu mai este Karan singur,iar Razia este in forma iarasi!
mita baston- vip
Dar pe cine prinde in brate Asad pe Zoya si pe Miorlăită?
mayya54- vip
bineinteles ca pe miorlaita,n-avem noi asa noroc sa o prinda pe Zoya si daca e Zoya,precis o cearta pentru ceva,n-o prinde de dragmayya54 a scris:Dar pe cine prinde in brate Asad pe Zoya si pe Miorlăită?
mita baston- vip
mi-a placut ca la un moment dat,i s-au vazut tatuajele lui Karan de pe antebrat.taman cand se intindea sa-i smulga ghirlanda "pentru viitorul lor copil", cu gat cu tot Zoyei
mita baston- vip
După ghiare ar fi Miorlăita ... Iar cade toată vina pe Zoya ...
mayya54- vip
Nu am observat asta ma duc sa vad.mita baston a scris:mi-a placut ca la un moment dat,i s-au vazut tatuajele lui Karan de pe antebrat.taman cand se intindea sa-i smulga ghirlanda "pentru viitorul lor copil", cu gat cu tot Zoyei
mayya54- vip
Pai cred că vrea unul de-a gata, o sa-i facă că doar a luat pisoi Miorlăiata ...mita baston a scris:mi-a placut ca la un moment dat,i s-au vazut tatuajele lui Karan de pe antebrat.taman cand se intindea sa-i smulga ghirlanda "pentru viitorul lor copil", cu gat cu tot Zoyei
mayya54- vip
Gata, am văzut tatuajul e discret ...
mayya54- vip
Cine stie, o fi Zoya in bratele lui? Nu o sa pot dormi diseara, poate stie cineva ... Vad ca in rezumat zice ceva de Zoya ...
mayya54- vip
dormi linistita,ca din fragmentele de la sbs,sbb,parca e motanamayya54 a scris:Cine stie, o fi Zoya in bratele lui? Nu o sa pot dormi diseara, poate stie cineva ... Vad ca in rezumat zice ceva de Zoya ...
am incercat marea cu degetul in seara asta,sper sa nu o fi tulburat prea tare oricum,meritati toata admiratia
mita baston- vip
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!