14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
costearamona
anyta
nutzi
Lucica10
DENISA
victoria
lica54
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
narcisa
15 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Andreea_Miha a scris:
acum am uitam si eu deruland apare si vivi si ce fericita e sotioara..
rk (vivi) si salman Khan
Unde a dansat Vivian cu Salman Khan e de la Golde Petal...
Cred ca e emisiunea de la Golden Petal in schimb au scos partea cu premiile si au dat numai partea artistica...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:
Unde a dansat Vivian cu Salman Khan e de la Golde Petal...
Cred ca e emisiunea de la Golden Petal in schimb au scos partea cu premiile si au dat numai partea artistica...
da?habar nu am...vb ta inseamna ca ua scos partea cu premile si au dat numai dansul ...vad ca si Drashti danseaza ..min 08:40 de tot de atunci?Insemna ca au facut doar o editare..
Eu sincer nu ma uit la dans melodi mai rar..de obciei sar la premi ...deasta nu stiu...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
COLORS TV
Join the biggest stars from Film and televison as they go all out to entertain you.
Tonight on Sitaare Zameen Par at 9 PM! -> http://bit.ly/15cY6B3 — with Pratyush Raturi, Rti Khawlhring, suraj, salman khan, Raju Kumar, rihana, Rajan Jha and RK.
Join the biggest stars from Film and televison as they go all out to entertain you.
Tonight on Sitaare Zameen Par at 9 PM! -> http://bit.ly/15cY6B3 — with Pratyush Raturi, Rti Khawlhring, suraj, salman khan, Raju Kumar, rihana, Rajan Jha and RK.
Andreea_Miha- vip
Da asa verificat este vb de Golden Petal 2012..de fapt o editare dansurile de acolo...eu stiam ca Zameen Par
(Sitaare Zameen Par ) e un show cu dansuri dar ce si cum nu stiam cand e filmat etc...ms pt info lica54
(Sitaare Zameen Par ) e un show cu dansuri dar ce si cum nu stiam cand e filmat etc...ms pt info lica54
Andreea_Miha- vip
da cei cu ptomo acesta nou nu inteleg o sa fie un episod din madhubala
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
este din episodul de luni promo asta
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Hristos a inviat!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Hristos a inviat!
Adevarat a inviat!
Andreea_Miha- vip
HRISTOS A INVIAT!
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
ADEVARAT A INVIATLucica10 a scris:HRISTOS A INVIAT!
victoria- vip
Buna dimi si Hristos a inviat!Cel mai indragit cuplu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna dimi si Hristos a inviat!Cel mai indragit cuplu.
ADEVARAT A INVIAT!
lica54- vip
https://youtu.be/ZbY7MreAv84
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
HRISTOS A INVIAT!
In asteptarea ep. de astazi.....vin si eu cu un videoclip relativ proaspat...68 de vizionări...
cu dedicatie:
Publicat la 03.05.2013
Pentru toate fetele care il plac pe Sultan !!!
In asteptarea ep. de astazi.....vin si eu cu un videoclip relativ proaspat...68 de vizionări...
cu dedicatie:
Publicat la 03.05.2013
Pentru toate fetele care il plac pe Sultan !!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
fetelor hainele care madhu a fost azi imbracat se aseamana cu acelea din geet de la sangeet ceremony puate sun tot acelias haine nustiu ( tin minte ca miau placut tare )
victoria- vip
bluza e alta dar tot acelas model dar pantalonii mi se pare ca sunt tot aceias si paru e ca in geet
victoria- vip
victoria a scris: fetelor hainele care madhu a fost azi imbracat se aseamana cu acelea din geet de la sangeet ceremony puate sun tot acelias haine nustiu ( tin minte ca miau placut tare )
victoria si eu cand am vazut-o astazi cum era imbracata tot acolo mi-a fugit gandul sa stii ca pantaloni difera putin dar peptanatura si bluza cu esarfa sunt cam asemanatoare...
lica54- vip
miam amintit ca custumul acela mia placut fuarte mult de obicei geet ori in sari se imbraca ori in haine care se imbraca tot timpu dar aceia era deosebita de stilul lui geet
victoria- vip
Uitasem cat de frumosi erau amandoi cand dansau.....si nu numai...Drashti si Gurmeet...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
A fost un episod bun, jocul lui Rk mi s-a parut destul de realistic ciudat pentru mine este faptul ca RK dupa ce a facut ce a facut cu Madhu vrea sa fie iubit, nu stiu eu una nu ma pot impaca cu asta, ma bucur totusi ca Madhu ii mai aminteste din cand in cand asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bonjur!De la concursul Jhalak...
lica54- vip
COLORS
Doesn't @rekhi911 look dashing?? #Madhubala pic.twitter.com/uMj5eog8Tt
Andreea_Miha- vip
lica54 a scris:Bonjur!De la concursul Jhalak...
Si fara scris pe ea..
si promo desi ea nu apare...
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Mar 07 Mai 2013, 2:08 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
COLORS
OM Shanti OM! Which actress does #Madhubala look like? GUESS! @drashti10 pic.twitter.com/yK5Wj2NYal
OM Shanti OM! Which actress does #Madhubala look like? GUESS! @drashti10 pic.twitter.com/yK5Wj2NYal
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum