14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
costearamona
anyta
nutzi
Lucica10
DENISA
victoria
lica54
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
narcisa
15 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Și dacă pleacă Vivian, ce va mai lucra? Ce-i va mai da de mâncare balenei că din câte știu ea nu mai are nici un proiect.iulianagl a scris:
O sa apara zvonul pana cand va disparea si actorul si personajul.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Noapte bună fetele , se pare că filmul a început să plictisească pe toată lumea, nimeni nu mai spune nimic. Eu sunt la recuperări.
Ne-a cam dezamagit dar cu dansul lui Drashti cam asa o sa fie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Și dacă pleacă Vivian, ce va mai lucra? Ce-i va mai da de mâncare balenei că din câte știu ea nu mai are nici un proiect.
Cum nu are e aprodul lui.N-o vezi de parca ea castiga premii nici decum Drashti..
iulianagl- moderator
Nu mai știu nimic de ei, am auzit doar că s-a îngrășat foarte tare. Poate mănâncă premiile câștigate de Vivian. Deși nu cred, la cât de multe câștigă el ar trebui să fie trasă prin inel.iulianagl a scris:
Cum nu are e aprodul lui.N-o vezi de parca ea castiga premii nici decum Drashti..
narcisa- vip
narcisa a scris:Nu mai știu nimic de ei, am auzit doar că s-a îngrășat foarte tare. Poate mănâncă premiile câștigate de Vivian. Deși nu cred, la cât de multe câștigă el ar trebui să fie trasă prin inel.
S-a!Si e urata cu draci nu stiu ce naiba a vazut Vivian la ea dar...imi pare rau ca spun asta eu cred ca merita ceva mai bun.
iulianagl- moderator
Poate i-a făcut farmece, ai văzut că se poartă. Cât ține concursul lui Drashti?iulianagl a scris:
S-a!Si e urata cu draci nu stiu ce naiba a vazut Vivian la ea dar...imi pare rau ca spun asta eu cred ca merita ceva mai bun.
narcisa- vip
vivian juaca bine numai ca asa e rolul lui rk sa fie rau nui vina lui vivian. nu inteleg de ce ne va place de sotia lui stiti de obbicei persuane frumuase se marita cu persuane urati si ecele urite cu alece frumuase
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:Poate i-a făcut farmece, ai văzut că se poartă. Cât ține concursul lui Drashti?
Cam o luna cred.Si sunt sigura ca ea va castiga concursul.Ferice de baiatul care danseaza cu ea.
iulianagl- moderator
victoria a scris:vivian juaca bine numai ca asa e rolul lui rk sa fie rau nui vina lui vivian. nu inteleg de ce ne va place de sotia lui stiti de obbicei persuane frumuase se marita cu persuane urati si ecele urite cu alece frumuase
E totusi bine ca mai este cineva caruia ii place de ea.Sincer nu ma intereseaza nimic despre ea dar cand o vad ca se afiseaza ca paduchele in frunte chiar ca e prea de tot.
iulianagl- moderator
N-am zis că nu-mi place dar nici că-mi place, abia dacă o recunosc în fotografii. Și dacă îl considerăm pe Vivian frumos și valabil faptul că cei frumoși iau în căsătorie pe cei urâți înseamnă că Vabhiz este urâtă. Și nici de Vivian n-am spus că-i vinovat, pe mine mă enervează creativii că merg pe bâjbâite, am impresia că improvizează, nicidecum că au un scenariu bine stabilit.victoria a scris:vivian juaca bine numai ca asa e rolul lui rk sa fie rau nui vina lui vivian. nu inteleg de ce ne va place de sotia lui stiti de obbicei persuane frumuase se marita cu persuane urati si ecele urite cu alece frumuase
narcisa- vip
E același concurs la care a participat anul trecut Gurmeet?iulianagl a scris:
Cam o luna cred.Si sunt sigura ca ea va castiga concursul.Ferice de baiatul care danseaza cu ea.
narcisa- vip
narcisa a scris:N-am zis că nu-mi place dar nici că-mi place, abia dacă o recunosc în fotografii. Și dacă îl considerăm pe Vivian frumos și valabil faptul că cei frumoși iau în căsătorie pe cei urâți înseamnă că Vabhiz este urâtă. Și nici de Vivian n-am spus că-i vinovat, pe mine mă enervează creativii că merg pe bâjbâite, am impresia că improvizează, nicidecum că au un scenariu bine stabilit.
Pai nu au ca se vede.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:E același concurs la care a participat anul trecut Gurmeet?
Exact!
iulianagl- moderator
eu nu am spus cai urata dar e plinuta si vivian e frumos
victoria- vip
victoria a scris:eu nu am spus cai urata dar e plinuta si vivian e frumos
Si noi am spus ca Vivian e frumos si ea e urata.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Poate i-a făcut farmece, ai văzut că se poartă. Cât ține concursul lui Drashti?
Concursul lu Drashti dureaza pe putin 4 s-au 5 luni...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
victoria- vip
eu cred ca madhubala o sa se termine peste o luna daca drashti incepe concursul de dans
victoria- vip
lica54 a scris:
Concursul lu Drashti dureaza pe putin 4 s-au 5 luni...
Ce?Aproape jumatate de an?Pai e clar o sa se termine serialul.
iulianagl- moderator
Parcă a durat mai mult la Gurmeet. Ce păcat că nu s-au coordonat. Mi-e dor de cuplul ăsta. Aș vrea să-i văd împreună din nou doar ca să văd dacă și-au păstrat farmecul.iulianagl a scris:
Exact!
narcisa- vip
narcisa a scris:Parcă a durat mai mult la Gurmeet. Ce păcat că nu s-au coordonat. Mi-e dor de cuplul ăsta. Aș vrea să-i văd împreună din nou doar ca să văd dacă și-au păstrat farmecul.
Si eu.
iulianagl- moderator
http://wallpapers.yah.in/photos/images/vahbbiz-dorabjee-7_13028.jpg
aici e slaba
aici e slaba
victoria- vip
Cred că se pliază și după materialul pe care îl au și după pauzele luate de actori dar chiar nu am nici un indiciu încotro vor să se îndrepte. Am ajuns să mă întreb și eu ca RK în filmul lui Sunt nebun. Pe cine iubește eroina? Sau mai iubește eroina pe cineva? Sau mai e cineva care iubește pe cineva? Și întrebarea întrebătoare? Sunt eu nebună că nu pricep nimic? Sau care e mai nebună/i? Eu sau ei?iulianagl a scris:
Pai nu au ca se vede.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Ce?Aproape jumatate de an?Pai e clar o sa se termine serialul.
De ce sa se termine...Gurmeet na jucat anul trecut si in PV si a participat si la concurs...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dar nici n-ai spus că e frumoasă.victoria a scris:eu nu am spus cai urata dar e plinuta si vivian e frumos
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum