16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:FETELOR CELALALT FORUM INDIAN-SERIALS S-A REDESCHIS(ma scuzati ca fac anunt)
Multumim de anut!!!
De cand am venit din concediu tot bantui peste tot (pe site-uri cunoscute in cautare de noutati)....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
da eu nu pot conecta daca incerc sa ma inregistrezi din nou imi spune ca emailul acesta este inregistrat
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor!Cam tarziu cu cafeluta dar asta e mai tarziu decat niciodata....o zi buna cu mult spor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Nu-i tarziu dadi eu abia acum o savurez.lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Cam tarziu cu cafeluta dar asta e mai tarziu decat niciodata....o zi buna cu mult spor
]
Admin_dea05- Admin
ce fac fetele ?Ce frumos le sta impreuna sunt tare frumosi au niste ochi............SA AVETI O ZI BUNA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Poate astia sa faca cat vor ei un personaj negativ din Sultan dar tot nu reusesc Acum sa ne gandim logic la cate rautati am vazut noi din partea lui RK, Sultan mie mi se pare prea bun....
Admin_dea05- Admin
Buna!Tocmai ce am vazut episodul de ieri din Madhu, bineinteles dat pe repede sa nu ma plictisesc.Lucica10 a scris: ce fac fetele ?Ce frumos le sta impreuna sunt tare frumosi au niste ochi............SA AVETI O ZI BUNA
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Poate astia sa faca cat vor ei un personaj negativ din Sultan dar tot nu reusesc Acum sa ne gandim logic la cate rautati am vazut noi din partea lui RK, Sultan mie mi se pare prea bun....
Da dar Madhu ia spus lui Sultan ca RK a facut rautatile pe fata pe cat Sultan s-a folosit de Aryan si mama sa...
lica54- vip
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
buna ,pana acum la SULTAN nu am vazut nici o rautate din contra el tot timpul a respectat-o si ajutat-o pe MADHU ,in schimb la RK am vazut numai rautati si in caz de se "SCHIMBA" nu este credibil .
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Bonjur dragalaselor!Ia uitati ce avocat tanar intra in Madhubala!Avocatul lui RK..
lica54- vip
Ce se intampla ??? moare Sultan ??
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Cred ca treaba asta s-a pierdut pe drum sau am suferit toate de amnezie ca astia nu ne-a aratat nici macar o secunda ca Sultan se foloseste de Aryan si mama lui.In fine nu-mi mai bat capul. Acum il vad pe Sultan la morga oare moare sau se prefacelica54 a scris:Da dar Madhu ia spus lui Sultan ca RK a facut rautatile pe fata pe cat Sultan s-a folosit de Aryan si mama sa...
Admin_dea05- Admin
Asta ma intrebam si eu...iese Avinesh din serial ???Admin_dea05 a scris:
Cred ca treaba asta s-a pierdut pe drum sau am suferit toate de amnezie ca astia nu ne-a aratat nici macar o secunda ca Sultan se foloseste de Aryan si mama lui.In fine nu-mi mai bat capul. Acum il vad pe Sultan la morga oare moare sau se preface
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
As prefera sa se prefaca numai sa nu iasa din peisaj.petronela a scris:
Asta ma intrebam si eu...iese Avinesh din serial ???
Admin_dea05- Admin
cel mai frumos dar,sa scapam de Sultan
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Buna dimi!Eu cred ca Sultan nu moare asta este planul lui, probabil ca vrea sa-i arate lui Madhu cat de egoist este Rk si cat de mult o iubeste.Eu cred ca acum daca Sultan numai este el numai are asa mare nevoie de Madhu o sa devină același Rk care a fost la început si știe sigur ca acum Madhu numai poate fi a lui Sultan.Deci ne întoarcere la origini Rk certat cu Radha si fără nevoie de Madhu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna dimi!Eu cred ca Sultan nu moare asta este planul lui, probabil ca vrea sa-i arate lui Madhu cat de egoist este Rk si cat de mult o iubeste.Eu cred ca acum daca Sultan numai este el numai are asa mare nevoie de Madhu o sa devină același Rk care a fost la început si știe sigur ca acum Madhu numai poate fi a lui Sultan.Deci ne întoarcere la origini Rk certat cu Radha si fără nevoie de Madhu.
Buna dimineata Iuliana da asa este o sa devina RK de la inceput...
Ce faci iubire? nu poti rezista fara noi mai arunci cate o privire din cana in cand...vacanta placuta in continuare...
te astept cu nerabdare sa te intorci...
lica54- vip
Buna dimineata dragalaselor!O zi de vineri frumoasa pe placul tuturor
lica54- vip
Chiar dacă Sultan nu ar mai fi în film, chimia/relația dintre Vivian și Drashti/ Madhu și R nu mai poate fi reparată. Ori e regizorul prea prost, ori scenariul e de vină dar între Madhu și RK nu vedem decât același gen de secvențe, plictisitoare și fără pic de senzualitate.anyta a scris:cel mai frumos dar,sa scapam de Sultan
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa- vip
iulianagl a scris:Buna dimi!Eu cred ca Sultan nu moare asta este planul lui, probabil ca vrea sa-i arate lui Madhu cat de egoist este Rk si cat de mult o iubeste.Eu cred ca acum daca Sultan numai este el numai are asa mare nevoie de Madhu o sa devină același Rk care a fost la început si știe sigur ca acum Madhu numai poate fi a lui Sultan.Deci ne întoarcere la origini Rk certat cu Radha si fără nevoie de Madhu.
narcisa- vip
Ce grețos este RK, să o facă pe maică-sa cadavru și să-i facă funeraliile, când de fapt maică-sa n-a vrut decât să-l ferească pe el de o mare deziluzie. Iar Sultan, față de care a greșit mult mai mult Radha decât față de RK, a rămas cu ea toată noaptea să o îngrijească când i-a fost rău. Ciudat mod de a judeca binele și răul au indienii.
narcisa- vip
Nici eu nu mi-am dat seama când s-a folosit Sultan de Aryan și mama lui în schimb știu foarte sigur că RK nu a făcut răutățile pe față, din contră a disimulat că o iubește pe Madhu, s-a folosit de toate tertipurile ca să-i câștige încrederea și pe urmă să-i dea lovitura de grație dar se pare că Madhu suferă mult mai rău de amnezie decât noi.Admin_dea05 a scris:
Cred ca treaba asta s-a pierdut pe drum sau am suferit toate de amnezie ca astia nu ne-a aratat nici macar o secunda ca Sultan se foloseste de Aryan si mama lui.In fine nu-mi mai bat capul. Acum il vad pe Sultan la morga oare moare sau se preface
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum