16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:
Mulți înainte, cu sănătate.
Ms
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dar se răzbună pe alții care n-au legătură cu ce i s-a întâmplat lui.Criss Criss a scris:
El poate dispretuieste ceilalti oameni ca a fost tradat de prea mult de oameni, incat nu mai are incredere in nimeni...Si ca el sa nu mai fie ranit, ii raneste el inainte... Alt raspuns n-as putea sa-ti dau la intrebarea asta..Pentru ca scenaristii nu ne-au dat niciun alt motiv sa credem altceva...
Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu voi fetele dar trebuie să plec, sper să ne mai întâlnim că nu am epuizat subiectul.
O seară frumoasă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
O seara frumoasa si tie
Criss Criss- vip
avinesh mie nu imi pare mai frumos decit rk .
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
victoria- vip
victoria- vip
da cine se uita la do dil ek jaan vad ca ati postat o poza acolo unde alearga si se imbratiseaza
victoria- vip
victoria a scris:si despre drashti si sanaya au esit vorbe ca se comporta urit nu tineti minte voi ati fost care ati scris asata nui drept ce zic si nu a fost adevarat daca vivian se comporta asa de mult il alungau pentru ca nu e un supersat ca shahrukh khan
Despre multi actori s-a vorbit ca se comporta urat.. Cum ar fi:Sanaya, Karan Kundra, Drashti, Gurmeet, Sukirti, Ankita, Priyal, sunt multi...
Criss Criss- vip
victoria a scris:da cine se uita la do dil ek jaan vad ca ati postat o poza acolo unde alearga si se imbratiseaza
E semnatura mea.. Eu vreau sa ma uit la serial, dar astept sa mai faca episoade...pentru ca urasc sa astept dupa episoade
Criss Criss- vip
victoria a scris:un om nu puate sta lingo e femee asa frumuasa ca madhu si sa nu vree sa se culce cu ia chia si daca sar murdari atingindu trupul
Eteee... ca RK a stat...a stat mult chiar!!!
A tinut-o si legata cu catusele de pat...facand-o sa minta(pe masa) ca e bine....
Asta ti-a placut??? Asta a fost iubire la RK???
Un obsedat!!! Si cand Madhu i s-a oferit (atunci in sat, rataciti cum erau)....a refuzat-o....pt ca o iubea?
Aiurea!! a lasat-o cu ochi in soare mintind-o......Era satisfacut vazand doar ca ea il iubea. Iubire platonica....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Imi place si eu ma uit la serial numai ca actrita nu juaca bine e putin mormaeta dar actorul e e fuarte frumos dar are cceva care te atrage
victoria- vip
Criss Criss a scris:
E semnatura mea.. Eu vreau sa ma uit la serial, dar astept sa mai faca episoade...pentru ca urasc sa astept dupa episoade
Daca este bun poate ni-l recomanzi si noua si poate il si traduceti...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pot sa postezi un promo unde este si cintecul de la serial
victoria- vip
https://www.youtube.com/watch?v=9v7vFiR_Jc8&feature=share&list=UUNtrfdgMcX3iOgI5W5-3cnQ
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
http://m.youtube.com/#/my_watch_later_videos
victoria- vip
Buna! Eu una m-am suparat pe Gurmeet din clipa in care a ras prosteste si s-a ridicat prusc de pe scaun la intrebarea jurnalistei daca stie de ziua actritei Drashti.Pacat, putea frumos sa-i ureze un la muti ani ,din partea unui fost coleg ,nu sa rada .Urat din partea lui , m-a dezamagit.Oricum Geet il cosider cel mai reusit serial indian.Criss Criss a scris:victoria a scris:si despre drashti si sanaya au esit vorbe ca se comporta urit nu tineti minte voi ati fost care ati scris asata nui drept ce zic si nu a fost adevarat daca vivian se comporta asa de mult il alungau pentru ca nu e un supersat ca shahrukh khan
Despre multi actori s-a vorbit ca se comporta urat.. Cum ar fi:Sanaya, Karan Kundra, Drashti, Gurmeet, Sukirti, Ankita, Priyal, sunt multi...
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=659
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum