16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:Pai asta este tipic lui RK el tot ce face face la vedere ca si cum e pe scena mereu am fost de parere ca el nu stie sa faca diferenta dintre realitate si fictiune el mereu se crede pe scena in fata reflectoarelor.
Intodeauna in fata reflectoarelor interpreteaza niste roluri pe care ar trebui sa le discute cu Madhu in particular dar el le pune in scena...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:
Intodeauna in fata reflectoarelor interpreteaza niste roluri pe care ar trebui sa le discute cu Madhu in particular dar el le pune in scena...
Exact iar asta da dovada de lasitate care si asta am spus-o mereu.RK este un las si asa va ramane.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Fetelor ati vazut ce dans bestial are Drashti cu Salman pentru sambata??
lica54- vip
iulianagl a scris:
Exact iar asta da dovada de lasitate care si asta am spus-o mereu.RK este un las si asa va ramane.
Pentru mine este un neispravit il urasc in sensul bun al cuvantului...
lica54- vip
Si se pare ca nu au gresit ...RK este nelegitim...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Si se pare ca nu au gresit ...RK este nelegitim...
SI de ce ar fi ilegitim numai el?CE nu a fost casatorit MK si cu Radha?Se ia in considerare prima casatorie?
iulianagl- moderator
Acum chiar ca numai inteleg nimic, deci Radha recunoaste ca RK este fiul ilegitim a lui Mohan, de ce?Ce explicatie ar fi?Este infiat sau ce?
n the previous episode of the show we had seen some romantic sequence between RK (Vivian Dsena) and Madhu (Drashti Dhami) in the show. Furthermore we will see a twist in the tale which will leave RK shocked as the truth unfolds.
On the upcoming episode of the show we contacted our source who said, “While RK and Madhu were on their way back home, RK picks up the newspaper where he sees the front page news on RK being the illegitimate son of Mohan Kundra. This makes RK more angry and he is furious as he reaches home.” “Once home he heads towards his mother’s room to ask her about the news in papers. That is when Radha tells the truth to RK. Radha says that whatever is written in the newspaper is right, and RK is in fact the illegitimate son of Mohan Kundra.” “RK is broken as he hears this news. Disturbed over the situation he heads towards his room and burns the chair which belonged to his father, Mohan Kundra. After a while Sultan (Avinesh Rekhi) gives a call to RK saying it is not he who is the illegitimate son of Mohan Kundra but it is RK.” We tried contacting RK a.k.a Vivian Dsena and Sultan a.k.a Avinesh Rekhi to know more but they were not available for any comments. To watch this interesting episode and to know what happens ahead do watch Madhubala -Ek Ishq Ek Junon.
n the previous episode of the show we had seen some romantic sequence between RK (Vivian Dsena) and Madhu (Drashti Dhami) in the show. Furthermore we will see a twist in the tale which will leave RK shocked as the truth unfolds.
On the upcoming episode of the show we contacted our source who said, “While RK and Madhu were on their way back home, RK picks up the newspaper where he sees the front page news on RK being the illegitimate son of Mohan Kundra. This makes RK more angry and he is furious as he reaches home.” “Once home he heads towards his mother’s room to ask her about the news in papers. That is when Radha tells the truth to RK. Radha says that whatever is written in the newspaper is right, and RK is in fact the illegitimate son of Mohan Kundra.” “RK is broken as he hears this news. Disturbed over the situation he heads towards his room and burns the chair which belonged to his father, Mohan Kundra. After a while Sultan (Avinesh Rekhi) gives a call to RK saying it is not he who is the illegitimate son of Mohan Kundra but it is RK.” We tried contacting RK a.k.a Vivian Dsena and Sultan a.k.a Avinesh Rekhi to know more but they were not available for any comments. To watch this interesting episode and to know what happens ahead do watch Madhubala -Ek Ishq Ek Junon.
iulianagl- moderator
Sau cu Radha nu a fost casatorit legal sau ce?Chiar numai inteleg nimic.Ma las pagubasa ca tot una este.
iulianagl- moderator
Asta ziceam si eu..nu mai inteleg nimic... dar spre deosebire de tine eu m-am lasat pagubasa de mult....iulianagl a scris:Sau cu Radha nu a fost casatorit legal sau ce?Chiar numai inteleg nimic.Ma las pagubasa ca tot una este.
petronela- vip
Chestia e ca nu numai Rk a fost socat, socata am fost si eu sincer numa așteptăm la una ca asta.Dar acum curiozitatea mea este explicatia la treaba asta.petronela a scris:
Asta ziceam si eu..nu mai inteleg nimic... dar spre deosebire de tine eu m-am lasat pagubasa de mult....
iulianagl- moderator
De data asta creativii cred ca au surprins pe toata lumea.... si eu astept o explicatie..daca exista...iulianagl a scris:
Chestia e ca nu numai Rk a fost socat, socata am fost si eu sincer numa așteptăm la una ca asta.Dar acum curiozitatea mea este explicatia la treaba asta.
petronela- vip
puate rk nui fiul lui radha da a lui mira si sultan e fiul lui radha
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Cat de fals este aici RK.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cat de fals este aici RK.
Foarte...nu are credibilitate deloc...
Mai scrie in unele articole cica scene romantice dar ei mai mult se resping se contrazic nu au nici un pic de vinoncoa..
Ce scene romantice juca Drashti cu Gurmeet vorbeau numai din priviri de nu te mai saturai sa-i privesti
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 10 Iul 2013, 9:12 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
lica54 a scris:
Foarte...nu are credibilitate deloc...
Ma enerveaza rau cand sunt romantici nu le iese deloc.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ma enerveaza rau cand sunt romantici nu le iese deloc.
Vivian are fata pentru scene de scandal nu i se potrivesc scene romanrice...
lica54- vip
iulianagl a scris:
Ei ca sa vezi te pomenesti ca este acolo sa o sustina pe Drashti cand de fapt el si sotia lui sustin pe un oarecare Karanvir...
lica54- vip
lica54 a scris:
Ei ca sa vezi te pomenesti ca este acolo sa o sustina pe Drashti cand de fapt el si sotia lui sustin pe un oarecare Karanvir...
Asta nu stiu dar aici imi place ca se poarta cat mai natural pe cand dincolo este totul fortat.
iulianagl- moderator
Aici chiar e credibil...
petronela- vip
petronela a scris:Aici chiar e credibil...
Este??
iulianagl- moderator
lica54- vip
iulianagl a scris:
Asta nu stiu dar aici imi place ca se poarta cat mai natural pe cand dincolo este totul fortat.
Bine este in public pe o scena si se poarta ca doi colegi...
lica54- vip
Nimic nu-i iese ?? romantic nu...furios nu...arogant si plin de el ??iulianagl a scris:
Este??
petronela- vip
petronela a scris:
Nimic nu-i iese ?? romantic nu...furios nu...arogant si plin de el ??
Nu!!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum