16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nu spun drashti e rea actrita e fuarte buna dar eu nu cred ca e cea mai buna sunt si mai bune actrite numai ca noi nu vedeam asta pentru cca imi place de ia.. eu nu cred ca vivian nu a meritar premiul pentru ca nai nu stim cit el munceste si sa noi nu stim cum actori sunt in viata reala puate sun rai puate buni nu stim.
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
victoria a scris:Nu spun drashti nu e rea actrita e fuarte buna dar eu nu cred ca e cea mai buna sunt si mai bune actrite numai ca noi nu vedeam asta pentru cca imi place de ia.. eu nu cred ca vivian nu a meritar premiul pentru ca nai nu stim cit el munceste si sa noi nu stim cum actori sunt in viata reala puate sun rai puate buni nu stim.
victoria- vip
iulianagl a scris:
Creativii stiu daca a murit pacat ca l-au scos din serial oricum acum chiar ca numai prezinta nici un interes serialul se pare ca incepe un nou track Madhu actrita iar in Sultan a tras altcineva nici decum RK si asa iese din parnaie.
Am citit pe IF ca Sultan nu este mort... Sultan traieste si o va santaja pe Madhu sa vina la el, in schimb Sultan il va elibera pe RK din inchisoare..
P.S Nu stiu cat se sigura e stirea.. Dar Sultan cu siguranta nu este mort
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
victoria- vip
da cid drashti juca cu gurmit la interviuri erau toto timpul impreuna se tachinau dar acum cu vivian tat timul ia e la telefon nici nu se uita unull la altul
victoria- vip
eu sper ca drashti e omanuasa si buna si nui cu nasul pe sus ca toti actorii care imi plac sper sa fie asa dar nu prea cred de obicei lumia te dezamageste tot timpul
victoria- vip
asa pe rk il fac fuarte puterni ca e supersta are bani dar acum ce nici bani nu are asa ma inerveaza tot timpul fac cum lor le convine
victoria- vip
Aceeași poveste am citit si eu acum sa vedem cat e de adevărat.Criss Criss a scris:
Am citit pe IF ca Sultan nu este mort... Sultan traieste si o va santaja pe Madhu sa vina la el, in schimb Sultan il va elibera pe RK din inchisoare..
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna fetele sunt si eu la zi cu toate episioadele :X ....si am sa vad dau 2 vesti...in octombrie ma marit si voi fi si mamikaaaaaaa :X :X :X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:buna fetele sunt si eu la zi cu toate episioadele :X ....si am sa vad dau 2 vesti...in octombrie ma marit si voi fi si mamikaaaaaaa :X :X :X
Casa de piatra si felicitari, sa-ti traiasca
Criss Criss- vip
iulianagl a scris:
Aceeași poveste am citit si eu acum sa vedem cat e de adevărat.
Eu sincer nu cred ca e mort...Cred ca asa zisa moarte a lui face parte din planul lui
Criss Criss- vip
Criss Criss a scris:
Casa de piatra si felicitari, sa-ti traiasca
multumesc frumos
AdrianaMatza- vip
Criss Criss a scris:
Eu sincer nu cred ca e mort...Cred ca asa zisa moarte a lui face parte din planul lui
Eu am citit undeva dar nu mai stiu unde ca in pistol avea gloante oarbe...asa ca e tot posibilu sa faca parte dintr-un plan...
lica54- vip
AdrianaMatza a scris:buna fetele sunt si eu la zi cu toate episioadele :X ....si am sa vad dau 2 vesti...in octombrie ma marit si voi fi si mamikaaaaaaa :X :X :X
Adriana sa fie intr-un ceas bun...
lica54- vip
lica54 a scris:
Adriana sa fie intr-un ceas bun...
multumescccc frumos ...sunt cea mai fericita :X
AdrianaMatza- vip
felicitari ADRIANA ,casa de piatra
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
felicitari si sa fie sanatos copilul si sora mea e insarcinata
victoria- vip
casă de piatră, mult noroc şi...naştere uşoară...AdrianaMatza a scris:buna fetele sunt si eu la zi cu toate episioadele :X ....si am sa vad dau 2 vesti...in octombrie ma marit si voi fi si mamikaaaaaaa :X :X :X
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna! Buna la toata lumea!
AdrianaMatza!!! Sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!!
PS: DD la repetetii pt spectacolul de sambata .......
AdrianaMatza!!! Sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!!
PS: DD la repetetii pt spectacolul de sambata .......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
costearamona- vip
https://youtu.be/PsrVnh0NYCo
costearamona- vip
lica54- vip
Sa speram ca asa va fi.Criss Criss a scris:Am citit pe IF ca Sultan nu este mort... Sultan traieste si o va santaja pe Madhu sa vina la el, in schimb Sultan il va elibera pe RK din inchisoare..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi!!!lica54 a scris:Buna dimineata!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum