16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Felicitari Adriana!Casa de piatra!!!AdrianaMatza a scris:buna fetele sunt si eu la zi cu toate episioadele :X ....si am sa vad dau 2 vesti...in octombrie ma marit si voi fi si mamikaaaaaaa :X :X :X
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Să nu-i fie de deochi caracterul spurcat al lui Rishulică, cum dă el vina pe maică-sa că l-a împușcat pe Sultan. Frumos îi mai stă, laș de doi bani.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Salutare fetele.
Adriana, casă de piatră și naștere ușoară, ai venit cu vești bune la noi.
Adriana, casă de piatră și naștere ușoară, ai venit cu vești bune la noi.
narcisa- vip
Deci RK nu regretă că a omorât un om care pe deasupra mai e și fratele lui, regretă doar că de acum va purta eticheta de criminal. Iar polițistul, un pupinc... vrea să ne demonstreze cât de strâmbă e legea și mentalitatea oamenilor în fața unei așa-zise vedete. Nu contează că a omorât un om (fie el și un criminal), doar pentru că e vedetă îl iertăm, ba îi dăm și un premiu pe deasupra. Dacă tot ne facem dreptate singuri care mai e rolul poliției? Mai bine și-ar da demisia nătăfleț de polițist.
narcisa- vip
Buna!Hmmm din cele citite pare a fi unul din planurile lui Rk nici decum a lui Sultan.Parerea mea e ca Sultan ar fi facut totul la vedere nici decum asa ceva.Tind sa cred ca Rk a planuit asta ca sa para o victima a santajului iar Sultan este într-adevăr mort.Si mai cred ca Rk joaca teatru si e mana in mana cu cel care ia cerut acei bani lui Madhu si uite asa ajunge Madhu actrita din dragul de a se sacrifica pentru Rk.Deci este clar pentru mine ca Rk nu suferă aceste incarcerat si nici ca ceilalți de acasă se dau de ceasul morții pentru el.Clasificare, Rk joaca teatru din nou.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Și eu înclin să cred că Sultan e mort dar mai sper că nu-i așa.iulianagl a scris:Buna!Hmmm din cele citite pare a fi unul din planurile lui Rk nici decum a lui Sultan.Parerea mea e ca Sultan ar fi facut totul la vedere nici decum asa ceva.Tind sa cred ca Rk a planuit asta ca sa para o victima a santajului iar Sultan este într-adevăr mort.Si mai cred ca Rk joaca teatru si e mana in mana cu cel care ia cerut acei bani lui Madhu si uite asa ajunge Madhu actrita din dragul de a se sacrifica pentru Rk.Deci este clar pentru mine ca Rk nu suferă aceste incarcerat si nici ca ceilalți de acasă se dau de ceasul morții pentru el.Clasificare, Rk joaca teatru din nou.
narcisa- vip
Sincer si eu tot la fel sper dar tare ma tem ca asa e.narcisa a scris:
Și eu înclin să cred că Sultan e mort dar mai sper că nu-i așa.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Deci RK nu regretă că a omorât un om care pe deasupra mai e și fratele lui, regretă doar că de acum va purta eticheta de criminal. Iar polițistul, un pupinc... vrea să ne demonstreze cât de strâmbă e legea și mentalitatea oamenilor în fața unei așa-zise vedete. Nu contează că a omorât un om (fie el și un criminal), doar pentru că e vedetă îl iertăm, ba îi dăm și un premiu pe deasupra. Dacă tot ne facem dreptate singuri care mai e rolul poliției? Mai bine și-ar da demisia nătăfleț de polițist.
Buna! Buna la toata lumea!
Pentru ei sau la ei e ceva normal, firesc ca o vedeta/star sa nu tina cont de legi..... odata ce e vedeta, superstar .....PA!!
http://www.gandul.info/magazin/starul-bollywoodian-salman-khan-va-fi-pus-sub-acuzare-pentru-ucidere-din-culpa-10539123
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Și chiar dacă n-ar fi mort și ar mai apărea prea mult n-ar mai sta că i s-a cam terminat rolul.iulianagl a scris:
Sincer si eu tot la fel sper dar tare ma tem ca asa e.
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Și chiar dacă n-ar fi mort și ar mai apărea prea mult n-ar mai sta că i s-a cam terminat rolul.
iulianagl- moderator
https://youtu.be/dBjw-gG1r6c
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Va multumesc la toti pt urari....sunt atat de feericita inkat nici nu stiu cum sa ma exprim ...sunt niste sezantii superbe...unice
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Manish Paul i-ar sta bine alaturi de Drashti intr-o comedie.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi, acum sincer mi-au plăcut scenele dintre Madhu si Rk chiar daca tachinarile nu prea au fost reușite dar e o idee buna.Ce nu mi-a plăcut a fost ca Sultan nu trebuia sa spună ca Madhu e a lui, poate identitatea, numele, etc, da dar nu si Madhu in primul rând Madhu nici a lui Rk nu e ea e a ei însasi nu e un obiect sa aparțina cuiva.
iulianagl- moderator
Buna dimineata dragalaselor!Va invit la o cafea cu suflet...va si va doresc o zi frumoasa...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
În sfârșit s-a dezlegat misterul.petronela a scris:Surpriza....
[img]https://fimg]
narcisa- vip
Cine poate fi oare Madhu??
lica54- vip
narcisa a scris:
În sfârșit s-a dezlegat misterul.
Mai daca o fi asa omul este tanar,frumos,bine facut si daca si-o fi gasit sufletul pereche asta e...
lica54- vip
Avi and his son Parth
Iar cineva spune... FP Heard he's Divorced.
Iar cineva spune... FP Heard he's Divorced.
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 25 Iul 2013, 1:33 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
N-am văzut episodul și nu știu despre ce scene vorbești. Oricum RK și Madhu au avut și ei momentele lor de glorie, de mult apuse, în ultimul rând ne arată doar o îmbrățișare, mereu aceeași, nici nu înțeleg de ce se mai obosesc să mai filmeze, n-ar putea să dea copy că oricum sunt toate trase la indigo. Cât despre apartenența Madhubalei, n-ai văzut RK cu câtă emfază pronunță, Madhu tu ești doar a mea, tu ești făcută doar pentru mine, te-ai născut ca să-mi aparții, etc.. Mai urmează să-i spună că dacă el nu era atunci n-ar fi avut nici un rost să se nască Madhu, că fără el ea nu există (deși cred că asta a spus-o deja, dacă nu el, atunci ea). El este identitatea ei, ea, ca entitate, nu există. Dar atâta vreme cât pe Madhu n-o deranjează nu știu de ce ar trebui să mă deranjeze pe mine.iulianagl a scris:Buna dimi, acum sincer mi-au plăcut scenele dintre Madhu si Rk chiar daca tachinarile nu prea au fost reușite dar e o idee buna.Ce nu mi-a plăcut a fost ca Sultan nu trebuia sa spună ca Madhu e a lui, poate identitatea, numele, etc, da dar nu si Madhu in primul rând Madhu nici a lui Rk nu e ea e a ei însasi nu e un obiect sa aparțina cuiva.
narcisa- vip
Să fie sănătos și fericit și să-l vedem în cât mai multe filme bune să ne bucurăm și noi sufletul și ochii.lica54 a scris:
Mai daca o fi asa omul este tanar,frumos,bine facut si daca si-o fi gasit sufletul pereche asta e...
narcisa- vip
Dadi ce poză mi-ai pus, abia m-am potolit, acum iar o să visez tot felul de scenarii. Dar poza e superbă.lica54 a scris:Cine poate fi oare Madhu??
narcisa- vip
narcisa a scris:
Dadi ce poză mi-ai pus, abia m-am potolit, acum iar o să visez tot felul de scenarii. Dar poza e superbă.
Nu vezi ca spun ca-r fi divortat!Oricum nu cred ca Drashti sa-r incurca cu cineva care a fost deaja casatorit...
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum