16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris:
Am vazut Lica.Deci pana la urma e casatorit si asta.
Daaaa de toti care ne plac si noua sa ii vedem alaturi de DD nu avem parte....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Unde e articolul?lica54 a scris:
Daaaa de toti care ne plac si noua sa ii vedem alaturi de DD nu avem parte....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Unde e articolul?
Lam pus eu la noutati media...
lica54- vip
Da am văzut Dadi dar chiar acum citeam pe if ca cica ar fi divortat.Nici nu stiu ce sa mai cred dar oricum el nu poarta verghieta.lica54 a scris:
Lam pus eu la noutati media...
iulianagl- moderator
Adică peste tot se vorbește de soția lui din Madhubala nici decum in viața reala.
iulianagl- moderator
Cred ca următorul track va fi Rk instiga dusmanii lui Sultan împotriva lui Sultan din cauza ca Radha a decis sa- i dea drepturile lui Mera fără sa-l consulte si pe el, el nestiind adevarul iar cand o sa-l afle o sa se desparte iar de Madhu adică o sa facă ce știe el mai bine.Asa ca sigur dusmanii lui Sultan ii va declara război.
iulianagl- moderator
Numai inteleg nimic.iulianagl a scris:Adică peste tot se vorbește de soția lui din Madhubala nici decum in viața reala.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl a scris:Adică peste tot se vorbește de soția lui din Madhubala nici decum in viața reala.
Iuliana daca tot intri pe forum la Madhubala si vorbesti cu fetele de acolo fa o intrebare ca daca stie cineva ca este casatorit este imposibil sa nu iti raspunda...scuzami indrazneala dar curiozitatea ma impinge sa iti cer acest lucru....
lica54- vip
Doamneee....Daca din nou astia se despart sper sa o faca definitiv oricum nu mai are nici un farmec.Mi-ar placea ca noul track dupa cel cu dusmaneala asta sa fie cu Madhu si Sultan un nou inceput si o noua relatie bazata pe incredere si dragoste reciproca ca degeaba daca dragostea ar fi numai din partea lui Sultan si Madhu ar suferi dupa RK nici asa nu mi-ar placea....iulianagl a scris:Cred ca următorul track va fi Rk instiga dusmanii lui Sultan împotriva lui Sultan din cauza ca Radha a decis sa- i dea drepturile lui Mera fără sa-l consulte si pe el, el nestiind adevarul iar cand o sa-l afle o sa se desparte iar de Madhu adică o sa facă ce știe el mai bine.Asa ca sigur dusmanii lui Sultan ii va declara război.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Doamneee....Daca din nou astia se despart sper sa o faca definitiv oricum nu mai are nici un farmec.Mi-ar placea ca noul track dupa cel cu dusmaneala asta sa fie cu Madhu si Sultan un nou inceput si o noua relatie bazata pe incredere si dragoste reciproca ca degeaba daca dragostea ar fi numai din partea lui Sultan si Madhu ar suferi dupa RK nici asa nu mi-ar placea....
Madhu este greu de convins ca RK este un ticalos....Si nu cred ca se va mai indragosti de alta cineva datorita faptului prin cate trece cu RK...
lica54- vip
lica54 a scris:
Iuliana daca tot intri pe forum la Madhubala si vorbesti cu fetele de acolo fa o intrebare ca daca stie cineva ca este casatorit este imposibil sa nu iti raspunda...scuzami indrazneala dar curiozitatea ma impinge sa iti cer acest lucru....
A intrebat cineva de asta si a spus ca este divortat.Acumnu stiu dar o sa m-ai intreb si eu o data.
iulianagl- moderator
https://www.facebook.com/photo.php?v=567040696668223&set=vb.205298939509069&type=2&theater
Wow au schimbat dansul, super.
Wow au schimbat dansul, super.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Oare bandajele fac parte din ținută?iulianagl a scris:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Oare bandajele fac parte din ținută?
Cred ca da, dar fara ele nu cred ca se putea la dansul asta.
iulianagl- moderator
Ehei am trait sa o vad si pe asta din rezumat am impresia ca Radha a inebunit de-al binelea adica mai ceva ca Meera iar surpriza RK nu se mai crede Zeu dar il crede pe taicasu ZEU! What crap?
iulianagl- moderator
sincer imi pare rau de MADHU ,a intrat intr-o familie plina de nebuni si mincinosi .Pana acum am avut o parere buna despre RADHA ,dar ma dezamagit complet ,deci are pe cine sa semene RK pe parinti lui amandoi sunt la fel .Desi stie adevarul RADHA refuza sa ai dea dreptul si numele lui MEERA ,astfel vrand sa ai pastreze reputatia nepatata lui MK. Incetul cu incetul cred ca adevarul acesta va duce la destramarea casniciei lui MADHU cu RK. si sper ca MADHU sa ramana impreuna cu SULTAN
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Eu sunt curioasă dacă RK, după ce va afla adevărul, va fi mai de onoare decât Radha și-i va da dreptul Meerei.
narcisa- vip
Haaa, il apuca bazdacii iar ca nu accepta una ca asta.narcisa a scris:Eu sunt curioasă dacă RK, după ce va afla adevărul, va fi mai de onoare decât Radha și-i va da dreptul Meerei.
iulianagl- moderator
sincer ,nu prea cred la cum se comporta e ca TOMA NECREDINCIOSUL
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Eu mă gândeam la varianta în care el va accepta adevărul. Dar probabil aveți dreptate, nu va crede nici picat cu ceară.
narcisa- vip
Fetelor ce faceti ???Dezbateti srialul????Stati linistite ca poate indienii au alte planuri ascunse...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t428p320-drashti-dhami#327877
Admin_dea05- Admin
Si eu m-am gandit ca poate ne face o surpriza placuta RK si accepta adevarul ...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Toate planurile lor sunt ascunse..pana le scot la suprafata albim noi..Admin_dea05 a scris:Fetelor ce faceti ???Dezbateti srialul????Stati linistite ca poate indienii au alte planuri ascunse...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Eu inca nici nu am vazut ep din seara asta, il las pentru maine dimineata, mai bine plec sa ma uit la geet.AM Ajuns din nou la ep 200 Asta e programul meu din fiecare seara oara 12-2 GEET ..O seara placuta fetelor!petronela a scris:
Toate planurile lor sunt ascunse..pana le scot la suprafata albim noi..
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum