13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Madhubala is a story of a girl who was born on a film set and has since then grown up in that environment. A common girl with no ambitions, devoid of glamour, Madhu is happy as a beautician but everything changes when she meets RK, a leading superstar.
http://colors.in.com/in/shows/madhubala-ek-ishq-ek-junoon-3485.html
https://www.youtube.com/user/colorstv?feature=watch
narcisa a scris:Bună dimineața fetele. V-ați trezit cu chef de vorbă. Asta că să treacă timpul mai repede până vine Sultanul.
Bunaa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna!narcisa a scris:Bună dimineața fetele. V-ați trezit cu chef de vorbă. Asta ca să treacă timpul mai repede până vine Sultanul.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Cum am intrat eu cum v-a trecut cheful de vorbă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Cum am intrat eu cum v-a trecut cheful de vorbă.
Nu asteptam sa-ti spui parerea.Hai nu spui nimic?
iulianagl- moderator
Nu-mi mai bat capul cu sentimentele lor...iubeasca pe cine vor...eu sper sa mai ramana Sultan, dar asa cum e acum, sa nu-l schimbe si pe el...si asta e...iulianagl a scris:
L-o fi iubind dar ce folos daca e o iubire fara viata, chiar si pentru el sentimentele ei sunt moarte.
Mai nou ma uit la serialul cu Abhinav...si Abhaas care arata tare bine si chiar imi place rolul lui de mare smecher, il prinde...
petronela- vip
petronela a scris:
Nu-mi mai bat capul cu sentimentele lor...iubeasca pe cine vor...eu sper sa mai ramana Sultan, dar asa cum e acum, sa nu-l schimbe si pe el...si asta e...
Mai nou ma uit la serialul cu Abhinav...si Abhaas care arata tare bine si chiar imi place rolul lui de mare smecher, il prinde...
Aha.
iulianagl- moderator
Madhu se contrazice, sentimentele ei au murit dar îl iubește pe RK. Eu nu pricep cum vine asta, înseamnă că se lasă dusă de val, iubirea ei vine din inconștient dar ea e conștientă că-l iubește pe RK. Mă dau bătută, dacă voi continua să încerc să înțeleg ajung și eu ca ei.iulianagl a scris:
Nu asteptam sa-ti spui parerea.Hai nu spui nimic?
narcisa- vip
Eu am inteles ca chiar daca-l iubeste este totusi o iubire moarta fara valoare, n-are nimic frumos in ea.Sau ar m-ai fi o varianta ca ia spus toate astea sa nu-si faca el insusi rau.narcisa a scris:Madhu se contrazice, sentimentele ei au murit dar îl iubește pe RK. Eu nu pricep cum vine asta, înseamnă că se lasă dusă de val, iubirea ei vine din inconștient dar ea e conștientă că-l iubește pe RK. Mă dau bătută, dacă voi continua să încerc să înțeleg ajung și eu ca ei.
iulianagl- moderator
Cred ca sunt valabile toate variantele...iar noi suntem la fel de praf ca ei..nu intelegem nimic...iulianagl a scris:Eu am inteles ca chiar daca-l iubeste este totusi o iubire moarta fara valoare, n-are nimic frumos in ea.Sau ar m-ai fi o varianta ca ia spus toate astea sa nu-si faca el insusi rau.
petronela- vip
petronela a scris:
Cred ca sunt valabile toate variantele...iar noi suntem la fel de praf ca ei..nu intelegem nimic...
Poate mai prafao ca ei.
iulianagl- moderator
Deci o iubire moartă nu-i iubire, iubirea ar trebui să dea viață, dar, în fine, mai vedem noi ce le mai poate capul creativilor.iulianagl a scris:Eu am inteles ca chiar daca-l iubeste este totusi o iubire moarta fara valoare, n-are nimic frumos in ea.Sau ar m-ai fi o varianta ca ia spus toate astea sa nu-si faca el insusi rau.
narcisa- vip
narcisa a scris:Deci o iubire moartă nu-i iubire, iubirea ar trebui să dea viață, dar, în fine, mai vedem noi ce le mai poate capul creativilor.
Sultan o va aduce la viata.
iulianagl- moderator
Deci te uiți la film? Cum ți se pare? Acum că ți-am povestit deja acțiunea nu mai stai ca mine cu sufletul la gură să vezi ce se întâmplă.petronela a scris:
Nu-mi mai bat capul cu sentimentele lor...iubeasca pe cine vor...eu sper sa mai ramana Sultan, dar asa cum e acum, sa nu-l schimbe si pe el...si asta e...
narcisa- vip
Până o aduce la viață, ne omoară pe noi.iulianagl a scris:
Sultan o va aduce la viata.
narcisa- vip
narcisa a scris:Până o aduce la viață, ne omoară pe noi.
Asa de repede te dai batuta?
iulianagl- moderator
Nu mă dau bătută, sunt și eu ca Madhu, mor și revin la viață cu fiecare episod. Madhu moare cu RK și reînvie cu Sultan.iulianagl a scris:
Asa de repede te dai batuta?
narcisa- vip
narcisa a scris:Nu mă dau bătută, sunt și eu ca Madhu, mor și revin la viață cu fiecare episod. Madhu moare cu RK și reînvie cu Sultan.
iulianagl- moderator
N-am vazut prea mult... imi plac peisajele, cele din amintirile lor...Abhinav e la fel..si Abhaas e chiar simpatic...tatal " mortului" e ca un despot..nu prea inteleg ce fel de om este..cred ca mai am de vazut... sotia lui e insarcinata, sa nu spui ca si iubita...narcisa a scris:Deci te uiți la film? Cum ți se pare? Acum că ți-am povestit deja acțiunea nu mai stai ca mine cu sufletul la gură să vezi ce se întâmplă.
petronela- vip
Iubita e mai însărcinată decât soția.petronela a scris:
N-am vazut prea mult... imi plac peisajele, cele din amintirile lor...Abhinav e la fel..si Abhaas e chiar simpatic...tatal " mortului" e ca un despot..nu prea inteleg ce fel de om este..cred ca mai am de vazut... sotia lui e insarcinata, sa nu spui ca si iubita...
narcisa- vip
eu nu inteleg de ce va place asa de mult de sultan ce ati vazut in el
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Nu e un lucru care să fie înțeles, fiecare are un anumit standard și anumite preferințe. Nu trebuie să ne placă tuturor aceleași persoane și aceleași lucruri.victoria a scris:eu nu inteleg de ce va place asa de mult de sultan ce ati vazut in el
narcisa- vip
victoria a scris:eu nu inteleg de ce va place asa de mult de sultan ce ati vazut in el
Eu nu inteleg ce ai vazut tu la RK?
iulianagl- moderator
Gata ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
imi place de rk ca e rau . acu nu prea imi place ce del ca pre exagereaza cu iubirea lui cu sinucidearea asta
victoria- vip
pentru ca mie imi plac mai mult in filme cind actroriii sunt ca maan , arnav, rk, arjun din kitani mahabbat hai
.
.
victoria- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum