13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Iti urez sa visezi frumos ....e mai interesant si mai odihnitor...narcisa a scris:A testat terenul să vadă cât e de iubit.
Dacă nu veneai nu aveai de unde să pleci. Eu am venit de mult deci acum plec să meditez asupra semnificațiilor ascunse ale comportamentului protagoniștilor.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Proiectul Salvați balenele.iulianagl a scris:
Si ce face incepe un nou proiect cu nevasta lui?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Proiectul Salvați balenele.
Exact, pleaca in cruciada.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am câteva vise pe listă, să văd pe care îl visez în noaptea asta.petronela a scris:
Iti urez sa visezi frumos ....e mai interesant si mai odihnitor...
narcisa- vip
Noapte buna va spun si eu.M-a dezamagit Vivian cu plecatul lui.
iulianagl- moderator
Las că nu pleacă așa repede, ne mai stoarce creierii câteva sute de episoade.iulianagl a scris:Noapte buna va spun si eu.M-a dezamagit Vivian cu plecatul lui.
narcisa- vip
Nu pleca dezamagita...trebuie sa visezi frumos...iulianagl a scris:Noapte buna va spun si eu.M-a dezamagit Vivian cu plecatul lui.
Va pupic si eu de noapte buna!
petronela- vip
narcisa a scris:Las că nu pleacă așa repede, ne mai stoarce creierii câteva sute de episoade.
Ma nu cred ca e adevarat ca spune ca producatorul s-ar putea sa-l inlocuiasca pe RK(nu Vivian) pentru faptul ca face o multime de farse in special lui Bittu, dar cred ca e o gluma nu e adevarat.Iar el vorbeste despre cum ii place sa se imbrace nici decum alte chestii.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Nu pleca dezamagita...trebuie sa visezi frumos...
Va pupic si eu de noapte buna!
Pedro sincer n-am timp de vise pentru ca nu pot dormi noaptea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Buna dimi!Eu nu cred ca Vivian va pleca.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetelor ati vazut clipul acesta?E superb!!!!..merita pus la colectie... talentata fata...
Admin_dea05- Admin
Superb si asta ..
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata!
Mi-ati inveselit ziua cu aceste videoclipuri frumoase cu Sultan si Madhu...frumos cuplu...
Mi-ati inveselit ziua cu aceste videoclipuri frumoase cu Sultan si Madhu...frumos cuplu...
petronela- vip
multumesc petronelapetronela a scris:De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!
La multi ani, Anyta!
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
daca este din ciocolata este binenarcisa a scris:
Mulțumim Anyta. Care-i tortul tău preferat?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
LA MULTI ANI ANYTA sa ai parte de tot ce-ti doresti
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
OARE PLEACA ????????????????????????CE SUPERBE SUNT VIDEOCLIPURILE ANDA ..DE SUFLET PR RK...
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Am trait s-o vad si pe asta.... ..nu ma gandeam ...le-am trimis email astazi si deja au postat poza...bravo lor verifica emailurile fata de alti care le trimiti inzecit si nici macar nu-ti raspund la unul.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151463387864232&set=a.420923364231.200179.107621959231&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151463387864232&set=a.420923364231.200179.107621959231&type=1&theater
Admin_dea05- Admin
Buna! Buna la toata lumea!
In asteptarea ep. de azi.....sa ne delectam....
In asteptarea ep. de azi.....sa ne delectam....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
BUna.
Ma intreb ce a fost asta?Madhu este bleaga ca sa nu zic altceva(scuze), ce sa spun merita ce i se intampla, am realizat ca nu are demnitate.
Ma intreb ce a fost asta?Madhu este bleaga ca sa nu zic altceva(scuze), ce sa spun merita ce i se intampla, am realizat ca nu are demnitate.
iulianagl- moderator
Și pe deasupra a mai strigat și la Sultan, el a vrut doar să o ajute, s-a simțit responsabil pentru ea pentru că și ea a făcut atâtea pentru el și fiul său, deci chiar avea dreptul să o ajute chiar dacă nu e soția lui. Iar RK nu se va schimba niciodată, Madhu nu va fi fericită cu el, cu cât va înțelege mai repede, cu atât mai bine, chiar dacă nu va fi să fie cu Sultan. Acum că Vivian nu mai pleacă parcă îmi pare rău.iulianagl a scris:BUna.
narcisa- vip
narcisa a scris:Și pe deasupra a mai strigat și la Sultan, el a vrut doar să o ajute, s-a simțit responsabil pentru ea pentru că și ea a făcut atâtea pentru el și fiul său, deci chiar avea dreptul să o ajute chiar dacă nu e soția lui. Iar RK nu se va schimba niciodată, Madhu nu va fi fericită cu el, cu cât va înțelege mai repede, cu atât mai bine, chiar dacă nu va fi să fie cu Sultan. Acum că Vivian nu mai pleacă parcă îmi pare rău.
Ma gandesc acum ca poate Madhu ar vrea sa se razbune pe RK ceea ce e cam greu de crezut dar sincer...nu-mi dau seama ce au de gand creativii.
iulianagl- moderator
Dacă vrea să se răzbune pe RK (deși nici eu nu cred) sper să aibă bunul simț să nu-l implice pe Sultan în problema asta.iulianagl a scris:
Ma gandesc acum ca poate Madhu ar vrea sa se razbune pe RK ceea ce e cam greu de crezut dar sincer...nu-mi dau seama ce au de gand creativii.
narcisa- vip
narcisa a scris:Dacă vrea să se răzbune pe RK (deși nici eu nu cred) sper să aibă bunul simț să nu-l implice pe Sultan în problema asta.
Probabil ca asta si vrea de aia la sunat, la jicnit voit ca sa nu sufere si el dupa urma lui RK. Sau mai bine zis sa nu-i faca rau lui RK ca ea sa nu se mai poata razbuna dupa aia, iti spune ceva asta?Balraj!!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum