13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Iar mai coaceti un scenariu, din ala incredibil ??? Eu chiar speram sa se fi suparat atat de rau Vivian si sa dispara, dar ti-ai gasit...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Doamne!!!
E din ce in ce mai nebun....RK si ea ......e proasta de proasta.....
Ce razbunare din partea ei.....palme merita RK....Palme asa cum i-a dat in primele ep. cu sete trase....
si Bituji....un smecher...o duce cu presul pe Madu...ca sefu o iubeste.....un prefacut.
E din ce in ce mai nebun....RK si ea ......e proasta de proasta.....
Ce razbunare din partea ei.....palme merita RK....Palme asa cum i-a dat in primele ep. cu sete trase....
si Bituji....un smecher...o duce cu presul pe Madu...ca sefu o iubeste.....un prefacut.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
spunetimi ati mai vazut voi o fata indragostita hitra tuate sunt pruaste (scuze) dar cind iubesti nu vezi nimic
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
https://www.youtube.com/watch?v=841ODRl21L8&feature=share&list=UUNtrfdgMcX3iOgI5W5-3cnQ
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
sper sa va placa
costearamona- vip
Superb!!!!!costearamona a scris:sper sa va placa
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
costearamona a scris:sper sa va placa
Toate sunt superbe.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
costearamona a scris:sper sa va placa
Multumim!!!
Dupa actiunea din ep. de astazi....videoclipurile cu Sultan sunt o delectare....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Wow, RK chiar vrea sa uite acea noapte cand a parasit-o la altar!
iulianagl- moderator
multumesc LucicaLucica10 a scris: LA MULTI ANI ANYTA sa ai parte de tot ce-ti doresti
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Ce frumos ia spus Sultan, asta e o mare diferenta intre cei care-si pune machiaj si cei care isi risca viata, superstar RK.
iulianagl- moderator
Ce bine a aratat Avinesh in ep din 18 aprilie exact ca un Zeu Razboinic.Trebuie sa recunosc ca si Vivian a jucat super mi-a placut confruntarea dintre ei doi.
iulianagl- moderator
Avinesh a arătat bine în toate episoadele, nu degeaba au ținut producătorii să-l aducă pe el în rolul lui Sultan, cred că de asta s-a amânat și vacanța lui Vivian, că nu era el disponibil.iulianagl a scris:Ce bine a aratat Avinesh in ep din 18 aprilie exact ca un Zeu Razboinic.Trebuie sa recunosc ca si Vivian a jucat super mi-a placut confruntarea dintre ei doi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Avinesh a arătat bine în toate episoadele, nu degeaba au ținut producătorii să-l aducă pe el în rolul lui Sultan, cred că de asta s-a amânat și vacanța lui Vivian, că nu era el disponibil.
Este super mai ales in episodul de astazi cand isi facea antrenamentul, perfect.
iulianagl- moderator
rk daca juaca rolul de un ticalos dar il juaca fuarte bine
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Madhu nu a fost corecta in episodul de astazi, asta la prima vedere asapare daca urmareste un scop si nu vrea sa-l amestece pe Sultan asta e alta parte.Faptul ca el si-a facut griji de ea si ia si spus ca mama ei este ingrijorata de ea a fost un gest dragut m-ai putin partea cu pistolul, iar Madhu nici nu trebuia sa-l mai sune dupa tot ce s-a intamplat in mijlocul strazii.S-a comportat si ea cu Sultan exact cum se comporta RK cu ea.
iulianagl- moderator
https://youtu.be/pGBvqp8QTXs poate ati mai vazut-o dar tot o mai pun
costearamona- vip
https://youtu.be/ikPTo_LVnt4
costearamona- vip
Si totusi si ea s-a bagat in familia lui, atunci de ce ii spune ea lui Sultan ca e familia ei si nu are dreptul sa se amestece in ea?Madhu esti o proasta.
iulianagl- moderator
https://youtu.be/2HS7A64bCkQ
costearamona- vip
Se vede că face mult sport, dar nu știu cum de-a căpătat burtica că de agil e foarte agil, deci se mișcă mult. Am revăzut primele episoade în care a apărut și mi-au plăcut scenele în care se bătea cu mafioții, au fost cele mai credibile scene din toate serialele indiene pe care le-am văzut, el a interpretat cât mai aproape de real. Cred că face un sport legat de lupte și sigur în câteva secunde l-ar face knockout pe Vivian.iulianagl a scris:
Este super mai ales in episodul de astazi cand isi facea antrenamentul, perfect.
Ai mai găsit ceva noutăți despre ce va fi în film săptămâna viitoare?
narcisa- vip
https://youtu.be/_Uedgu7gBJo
costearamona- vip
Aș putea spune că-l joacă prea bine, de aceea nici nu-mi mai place la fel de mult, nu-mi plac ticăloșii.victoria a scris:rk daca juaca rolul de un ticalos dar il juaca fuarte bine
narcisa- vip
https://youtu.be/DOS7pfNnpRg ceva nou cu RK,MADHU si SULTAN
costearamona- vip
narcisa a scris:Se vede că face mult sport, dar nu știu cum de-a căpătat burtica că de agil e foarte agil, deci se mișcă mult. Am revăzut primele episoade în care a apărut și mi-au plăcut scenele în care se bătea cu mafioții, au fost cele mai credibile scene din toate serialele indiene pe care le-am văzut, el a interpretat cât mai aproape de real. Cred că face un sport legat de lupte și sigur în câteva secunde l-ar face knockout pe Vivian.
Ai mai găsit ceva noutăți despre ce va fi în film săptămâna viitoare?
Nu doar ca o sa vina Padmini si Madhu nu vrea sa se intoarca acasa.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum