13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Iulia, mor de inimă.
Mie imi spui, am asa o inima rea sunt foarte dezamagita cred ca iar fac tensiune.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
da sigur va avea nevoie de bautura Madhunarcisa a scris:Cred că o să se apuce Madhu de băutură, altfel cum va putea să-l suporte?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
[quote="Lucica10"]il bateti atunci cand il luati la draci
anyta- vip
cum nu este nu el a intrat in casa lui rk ? ce magar nici nu o lasa sa-i intre mancare calumea trebuie sa zica el ceva
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Etee vrea si bandajat....ca la taiat mama....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
[quote="anyta"]da ANYTA daca o mai supara mult pe MADHU ma las de film decat sa fac tensiune sa ajung pe la spital ,,vb NARCISEI ,,
Lucica10- vip
Ce cai verzi pe pereți mai visam noi. Gata, nu mai fac nici un scenariu și nu-mi mai imaginez nimic.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris: Ce cai verzi pe pereți mai visam noi. Gata, nu mai fac nici un scenariu și nu-mi mai imaginez nimic.
Narcisa mor uite acum mi se pune pe inima ma duc sa-mi iau tensiunea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
fetelor ce ati patit? ce aveti?
anyta- vip
anyta a scris:fetelor ce ati patit? ce aveti?
Ti-a placut comportamentul superstarului RK....??.. Ai iubi asa specimen sa te lege cu lantul de el....?? Sa te trezesti dimineata incatusata....???
tiberici- vip
La nebuni cu el.....!!!
Sper ca Radhna sa fie de partea lui Madu....Sa aibe si ea un sprijin cat de cat in casa aia de nebuni....
Sper ca Radhna sa fie de partea lui Madu....Sa aibe si ea un sprijin cat de cat in casa aia de nebuni....
tiberici- vip
Mă gândeam eu, cu dramul de înțelepciune care mi-a mai rămas, că e cam devreme să vină Sultan după ea, dar știam că nici indienii nu sunt mai breji și că sunt în stare de orice. Și chiar au fost, ne-au înjunghiat pe la spate . S-au purtat cu noi mai rău decât s-a purtat RK cu Madhu . Se vede că încă nu s-au calmat fanii lui RK de asta nu sunt scene cu Sultan și Madhu. Fetele, care vă pricepeți și știți de unde, să aduceți TRP-ul să vedem cât au crescut în clasament de când cu nebunia lui RK.iulianagl a scris:
Narcisa mor uite acum mi se pune pe inima ma duc sa-mi iau tensiunea.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 13 Apr 2013, 6:56 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
anyta a scris:fetelor ce ati patit? ce aveti?
Dar tu unde ai fugit???
tiberici- vip
Nu mai pune și tu sare pe rană. Nu râde de suferința noastră, cel puțin nu mai mult decât am râs noi când sufereai tu.anyta a scris:fetelor ce ati patit? ce aveti?
narcisa- vip
Bonjur dragalaselor!Naspa ep la ce ne asteptam noi si ce aiureli ne dau astia...Eu sa fi fost in locu lu Madhu faceam cava saream pe geam ma apucam de spart prin casa nu sa stea sa il priveasca atata in ochi pe idiot si sa il mai panseze si la mana...Nu dau bir cu fugiti nu mai imi vine sa-l mai urmaresc deloc...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
RK ZICI CA I-ATAIAT LIMBA DE NU ZICE NIMIC MADHU MANIACUL NAIBI NOAPE BUNA
Lucica10- vip
eu nu am fugit nicaieri,nici episodul de azi nu l-am vazut
anyta- vip
Bună Dadi. Nici eu nu înțeleg atitudinea ei, unde e pisica sălbatică de care vorbea RK? Sau poate asta e noua tactică, să-l plictisească pe RK cu moleșeala ei.lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Naspa ep la ce ne asteptam noi si ce aiureli ne dau astia...Eu sa fi fost in locu lu Madhu faceam cava saream pe geam ma apucam de spart prin casa nu sa stea sa il priveasca atata in ochi pe idiot si sa il mai panseze si la mana...Nu dau bir cu fugiti nu mai imi vine sa-l mai urmaresc deloc...
narcisa- vip
Noapte bună , dar așa de devreme?Lucica10 a scris: RK ZICI CA I-ATAIAT LIMBA DE NU ZICE NIMIC MADHU MANIACUL NAIBI NOAPE BUNA
narcisa- vip
Mă uitam la Geet și făceam comparație, cât de frumoasă era Drashti în Geet, se vede că și peste ea trece timpul. Gurmeet s-a bucurat de tot ce a fost mai frumos la Drashti, ce fel îl privea, n-am văzut nici măcar o dată să se uite la fel la RK.
narcisa- vip
narcisa a scris:Bună Dadi. Nici eu nu înțeleg atitudinea ei, unde e pisica sălbatică de care vorbea RK? Sau poate asta e noua tactică, să-l plictisească pe RK cu moleșeala ei.
La drept vorbind RK nu are nici cu cine sta de vorba nici cu cine se certa si trebue sa-si iasa si el din fire
lica54- vip
Zicem noi dar Madhu e deșteaptă, a descoperit ea ce-l scoate din pepeni pe RK, dacă ar reacționa i-ar face pe plac lui RK. Așa, la un moment dat, el se va sătura de statuie. Mai trebuie să lucreze la partea cu lacrimile, să nu mai plângă în fața lui, dar până la urmă e și ea om.lica54 a scris:
La drept vorbind RK nu are nici cu cine sta de vorba nici cu cine se certa si trebue sa-si iasa si el din fire
narcisa- vip
narcisa a scris:Mă uitam la Geet și făceam comparație, cât de frumoasă era Drashti în Geet, se vede că și peste ea trece timpul. Gurmeet s-a bucurat de tot ce a fost mai frumos la Drashti, ce fel îl privea, n-am văzut nici măcar o dată să se uite la fel la RK.
Si nici nu se va uita la RK asa....Urmaresc DMLG abia astept sa ajung la ep cu ea sa vad cum joaca acolo...
lica54- vip
Iuliaaaaaaa, cât ai tensiunea?
narcisa- vip
Și eu mă uit, de fapt am șase seriale pe listă în prezent, așa reușesc să mai uit de câte îi face RK lui Madhu.lica54 a scris:
Si nici nu se va uita la RK asa....Urmaresc DMLG abia astept sa ajung la ep cu ea sa vad cum joaca acolo...
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum