16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Eu nici nu mai vreau să citesc astfel de păreri că mă enervez degeaba.iulianagl a scris:
Cam asa am vrut sa le mai las un mesaj dar m-am lasat pagubasa ca-mi aprind paie in cap degeaba.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:
Eu nici nu mai vreau să citesc astfel de păreri că mă enervez degeaba.
Eu nu m-am enervat ma mira faptul cat de proaste sunt acum nu ca imi place Sultan mai noi o face pe Madhu curva pentru ca si Padmini a avut o relatie extraconjugala cu Malik si asa o sa aibe si Madhu o relatie extraconjugala cu Sultan si eu am intrebat tipa care a spus ast daca stie ce inseamna o extrmarital affair.Doame sunt atat de tampiti unia din cate stiu eu Padmini nu a facut asta inainte de casatorie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Fetele s-a ivit o problema n-o sa pot face rezumatul in seara asta.Narcisa daca ai timp si poti te rog un pic de ajutor.Mersic!
iulianagl- moderator
Îl fac eu.iulianagl a scris:Fetele s-a ivit o problema n-o sa pot face rezumatul in seara asta.Narcisa daca ai timp si poti te rog un pic de ajutor.Mersic!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna fetelor!
Ce au incurcat astia itele.Parca Mohan s-a casatorit cu Radha pentru ca era bogata acum de unde pana unde pamantul ala e a lui Mohan...Iar faza cu Sultan ca s-a mutat tocmai in camera lui Sikki si Dips a fost comica rau...acum astia unde vor dormi......Numai o uitatura din partea lui Sultan iar Sikki accepta tot ce ii se cere....
Ce au incurcat astia itele.Parca Mohan s-a casatorit cu Radha pentru ca era bogata acum de unde pana unde pamantul ala e a lui Mohan...Iar faza cu Sultan ca s-a mutat tocmai in camera lui Sikki si Dips a fost comica rau...acum astia unde vor dormi......Numai o uitatura din partea lui Sultan iar Sikki accepta tot ce ii se cere....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna!Multumesc Narcisa!
iulianagl- moderator
Era sa-mi stea pufuletul in gat la faza cu Bittuji si Sikki de la inceputul episodului.
iulianagl- moderator
S-a insufletit atmosfera cand a aparut Sultan capteaza toata atentia.
iulianagl- moderator
Cel mai nevinovat si ospitalier din toata casa aia este Sikki de aia il iubesc, imi place foarte mult ca personaj.
iulianagl- moderator
Totusi Sultan repecta pe cei mai in varsta mi-a placut cumpleaca capul cand ii il roaga Radha sa nu cheme garda sau media ca nu vrea teatru.
iulianagl- moderator
Acum RK o sa stea cu ochii pe Madhu mai ceva ca pe butelie de frica sa nu o ia Sultan.Aici chiar nu sunt de acord cu venirea lui Sultan in conacul lui Rk.
iulianagl- moderator
Si mie mi se pare prea trasa de par venirea asta a lui la conac dar cu siguranta imi va placea aceasta situatie creata in casa lui RK.....Casa lui RK pamantul de sub casa a lui Sultan ... Stai sa vezi cand va veni si baiatul iar el va sta numai pe langa Madhu atunci RK ce va face ..???Cu siguranta ii va turna un copil Madhubalei ...iulianagl a scris:Acum RK o sa stea cu ochii pe Madhu mai ceva ca pe butelie de frica sa nu o ia Sultan.Aici chiar nu sunt de acord cu venirea lui Sultan in conacul lui Rk.
Admin_dea05- Admin
Ca sa fie si mai in siguranta.Admin_dea05 a scris:
Si mie mi se pare prea trasa de par venirea asta a lui la conac dar cu siguranta imi va placea aceasta situatie creata in casa lui RK.....Casa lui RK pamantul de sub casa a lui Sultan ... Stai sa vezi cand va veni si baiatul iar el va sta numai pe langa Madhu atunci RK ce va face ..???Cu siguranta ii va turna un copil Madhubalei ...
iulianagl- moderator
Noapte buna dragalaselor.
iulianagl- moderator
Deja mi-l inchipui pe baiat cum le strica momentele mai intime ale lui RK si Madhu..iulianagl a scris:
Ca sa fie si mai in siguranta.
Admin_dea05- Admin
Noapte buna!iulianagl a scris:Noapte buna dragalaselor.
Admin_dea05- Admin
ce bine arata SULTAN ,si ce turba RK de ciuda :Nervi:ca nu a iesit cum a vrut el si sa vezi de acum ce zile fripte ai va face SULTAN
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
The talented actor Vivian Dsena who is currently seen playing the role of RK in Saurabh Tiwari's Nautanki Films popular daily soap Mandhubala - Ek Ishq Ek Junoon on Colors, will be going out of India to celebrate his birthday.
Well we got to know that Vahbiz and Vivian Dsena are going for a small trip on Vivian Dsena's birthday that falls on the coming Friday that is 28th of June.
To know more we contacted our source and he confirmed the news saying, "Yes Vahbbiz and Vivian are going out of the country to celebrate Vivian's birthday. Vivian has planned a destination out of India to celebrate his birthday along with his wife Vahbbiz Dorabjee Dsena."
We tried contacting Vahbbiz and Vivian Dsena to know where they are going for Vivian's birthday trip, but they both were unavailable to comment.
But well Vahbbiz's tweet on the social networking site Twitter shows her happiness, "last nite I gifted Vivian his bday gift.its a music dock.he luvvvedit.on d Bday hes kidnapping Me n takin me away 2 a secret destination;-)"
We hope they have a great time and pre birthday wishes for Vivian Dsena from TellyBuzz!
Vivian pleaca in excursie de ziua lui.
Well we got to know that Vahbiz and Vivian Dsena are going for a small trip on Vivian Dsena's birthday that falls on the coming Friday that is 28th of June.
To know more we contacted our source and he confirmed the news saying, "Yes Vahbbiz and Vivian are going out of the country to celebrate Vivian's birthday. Vivian has planned a destination out of India to celebrate his birthday along with his wife Vahbbiz Dorabjee Dsena."
We tried contacting Vahbbiz and Vivian Dsena to know where they are going for Vivian's birthday trip, but they both were unavailable to comment.
But well Vahbbiz's tweet on the social networking site Twitter shows her happiness, "last nite I gifted Vivian his bday gift.its a music dock.he luvvvedit.on d Bday hes kidnapping Me n takin me away 2 a secret destination;-)"
We hope they have a great time and pre birthday wishes for Vivian Dsena from TellyBuzz!
Vivian pleaca in excursie de ziua lui.
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Serios?Ori este cu Salman al tau ori cu Avinesh al meu!
iulianagl- moderator
Stai asa ca nu am renuntat nici la Avinesh...iulianagl a scris:
Serios?Ori este cu Salman al tau ori cu Avinesh al meu!
Admin_dea05- Admin
A da?Admin_dea05 a scris:
Stai asa ca nu am renuntat nici la Avinesh...
iulianagl- moderator
Bonjur dragalaselor!
Fiind sezonul visinilor astazi am facut dulceata de visine...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Bonjur dragalaselor!
Fiind sezonul visinilor astazi am facut dulceata de visine...
Ha, Dadi ai venit de la tara icarcata cu bunatati ca o furnicuta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ha, Dadi ai venit de la tara icarcata cu bunatati ca o furnicuta.
Buna Iuliana!Pai tu nu stii cum se vine de la tara din toate cate putin...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum