16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Clar RK nu se poate schimba el va ramane RK.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
buna ,sa-r putea acum RK sa-si fi semnat sentinta la moarte:evil: din partea lui SULTAN si sincer ce va pati de acum nebunul de RK merita cu varf si indesat si sper ca ai va da SULTAN o lectie lui RK pe care sa nu o uite niciodata cat va trai el .Si cel mai bine ar fi sa i-o sufle pe MADHU de sub nas :ingeras:
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Un om fara caracter, un las, un om de nici doi bani...!!!!!!!
Stai sa vezi cand afla Madu adevarul.... De partea cui va fi???
RK un prost!!! Nu asa afli adevarul din trecut, arucand gunoiul sub pres (in cazul de fata chemand polita ....sub acuzatii .....inventate de el)
Sper ca Sultan sa aibe un as in maneca.....prea era calm si detasat la venirea politiei cu toate ca ochii ii aruncau flacari si sageti inspre RK...
Stai sa vezi cand afla Madu adevarul.... De partea cui va fi???
RK un prost!!! Nu asa afli adevarul din trecut, arucand gunoiul sub pres (in cazul de fata chemand polita ....sub acuzatii .....inventate de el)
Sper ca Sultan sa aibe un as in maneca.....prea era calm si detasat la venirea politiei cu toate ca ochii ii aruncau flacari si sageti inspre RK...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
sigur ca de partea lui SULTAN ,poate isi va da seama MADHU ca RK sa folosit de ea:sta:
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
M-a dezamăgit total.Acum sa vedem cine-l va scoate pe Sultan di părnaie?Sper ca nu nesuferita de Tipsi.
iulianagl- moderator
Bună seara fetele. Am citit și eu rezumatul (mulțumesc Iulia) și m-am convins că RK este cel mai josnic și mai dezgustător și fără pic de caracter protagonist din tot ce-am văzut până acum. Îmi pare rău pentru Madhu că poate iubi așa o lichea.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara fetele. Am citit și eu rezumatul (mulțumesc Iulia) și m-am convins că RK este cel mai josnic și mai dezgustător și fără pic de caracter protagonist din tot ce-am văzut până acum. Îmi pare rău pentru Madhu că poate iubi așa o lichea.
Nu stiu ce o sa faca Madhu cand o sa afle.
iulianagl- moderator
Ce-ar mai putea face? Pe RK nu-l poate schimba iar ea și-a legat destinul de lichea așa că n-are decât să îndure.iulianagl a scris:
Nu stiu ce o sa faca Madhu cand o sa afle.
narcisa- vip
Chestia ca prin minciunile si egoismul lui si mai ales prin neincrederea lui ii va dezbina si n-o sa fie decat vina lui RK.El are o obsesie ca Sultan o vrea pe Madhu.narcisa a scris:
Ce-ar mai putea face? Pe RK nu-l poate schimba iar ea și-a legat destinul de lichea așa că n-are decât să îndure.
iulianagl- moderator
Ciudat este acum ca Sultan va crede ca Madhu l-a tradat iar cand o sa afle Madhu ce a facut RK, ea o sa creada ca a tradat-o.Dar este prea tarziu Madhu a cam incurcat itele de tot.Ia luat tacerea lui RK de buna credinta ca are ganduri bune in a discuta cu Sultan sa rezolve problema cand de fapt era tocmai invers.Parca deja il vad pe Sultan suparat foc ca nici n-o sa mai vrea sa o vada in fata ochilor pe Madhu iar pe Madhu cum e furioasa pe RK. Ciudata sunt si eu ca ma uit la QH dar ma gandesc la Madhu inca n-am terminat de digerat asa cum trebuie intamplarile.
iulianagl- moderator
Si mai ciudat este ca iar am ramas de una singura sa dondai pe aici in pustiu.
iulianagl- moderator
Nu ești singură dar tre să recuperez QH iar ultimele 2 ep din Madhu nu le-am văzut, doar ce-am citit. Și parcă mi s-a luat de RK și de schimonoselile lui, nu-mi transmit decât că e o jigodie și la câte jigodii am văzut azi în QH nu mai am cuvinte și pentru RK.iulianagl a scris:Si mai ciudat este ca iar am ramas de una singura sa dondai pe aici in pustiu.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Nu ești singură dar tre să recuperez QH iar ultimele 2 ep din Madhu nu le-am văzut, doar ce-am citit. Și parcă mi s-a luat de RK și de schimonoselile lui, nu-mi transmit decât că e o jigodie și la câte jigodii am văzut azi în QH nu mai am cuvinte și pentru RK.
Si in asta de astazi de la ei a aratat cum a ajuns acasa oaia ratacita, "live and kicking" si cu forte proaspete impotriva lui Buni.
iulianagl- moderator
Cum a zis Khushi ca daca ai probleme cu zaharul asta nu inseamna ca trebuie sa le faci viata amara celorlalti.Asa si RK daca ai prbleme cu capul asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca cumzici tu.
iulianagl- moderator
Ce bine le zici!!!iulianagl a scris: Cum a zis Khushi ca daca ai probleme cu zaharul asta nu inseamna ca trebuie sa le faci viata amara celorlalti.Asa si RK daca ai prbleme cu capul asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca cumzici tu.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Noapte buna dragalaselor.
iulianagl- moderator
Noapte buna fetelor!...In sfarsit am ajuns si eu acasa.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Lui RK i se mai potrivește una: dacă ai probleme cu capul, taie-l și aruncă-l la câini. Sau atârnă-l în ștreang ca taică-tu, nouă ne e totuna.iulianagl a scris: Cum a zis Khushi ca daca ai probleme cu zaharul asta nu inseamna ca trebuie sa le faci viata amara celorlalti.Asa si RK daca ai prbleme cu capul asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca cumzici tu.
narcisa- vip
Salutare fetele.
narcisa- vip
Buna eu am fost mai indulgenta aici ca pe celelalte situri l-am balacarit deajuns.narcisa a scris:
Lui RK i se mai potrivește una: dacă ai probleme cu capul, taie-l și aruncă-l la câini. Sau atârnă-l în ștreang ca taică-tu, nouă ne e totuna.
iulianagl- moderator
Am lăsat un mesaj pe tellydatka si cineva mi-a răspuns ca cica se pare ca am înțeles ce este ascuns Rk a fost si va rămâne mereu un las.Asta e deci nu numai noi suntem de părere ca Rk este asa cum il vedem.M-a enervat la culme cei care tot comentează ca Rk a facut bine ce a facut.Pe naiba.narcisa a scris:
Lui RK i se mai potrivește una: dacă ai probleme cu capul, taie-l și aruncă-l la câini. Sau atârnă-l în ștreang ca taică-tu, nouă ne e totuna.
iulianagl- moderator
Lor li s-a părut că ăsta e un lucru ascuns? Îl trâmbițează RK în fiecare episod. Și mă mir că mai sunt persoane care cred că RK a făcut bine ce-a făcut, dar probabil că sunt suficiente persoane pe lumea asta care acționează mișelește ca RK.iulianagl a scris:
Am lăsat un mesaj pe tellydatka si cineva mi-a răspuns ca cica se pare ca am înțeles ce este ascuns Rk a fost si va rămâne mereu un las.Asta e deci nu numai noi suntem de părere ca Rk este asa cum il vedem.M-a enervat la culme cei care tot comentează ca Rk a facut bine ce a facut.Pe naiba.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Lor li s-a părut că ăsta e un lucru ascuns? Îl trâmbițează RK în fiecare episod. Și mă mir că mai sunt persoane care cred că RK a făcut bine ce-a făcut, dar probabil că sunt suficiente persoane pe lumea asta care acționează mișelește ca RK.
Cam asa am vrut sa le mai las un mesaj dar m-am lasat pagubasa ca-mi aprind paie in cap degeaba.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum