16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna dimi.Mi-a placut scena dintre Meera si Sultan in sfarsit in nebunia ei a acceptat ca Sultan sa-i spuna mama si chiar sa-l mangaie, e bine ca nu s-a mai smuncit din atingerea lui.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Sikki e cea mai nevinovata persoana din lumea hindustana auzi cica SK necasatorit e bun pentru afacerea lui. Deepali nu se potoleste ce mi-as dori ca sa o dea afara din casa aia sa vedem ce naiba o sa faca ea fara protectia familiei Khundra.
iulianagl- moderator
buna fetele :* ....ce faceti????eu recuperz madhu acum :)
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Buna, vizionare placuta.AdrianaMatza a scris:buna fetele :* ....ce faceti????eu recuperz madhu acum :)
iulianagl- moderator
ms ms...am de recuperat k sunt in urma rau
AdrianaMatza- vip
DD..!!! De la min 2.50 a luat 30 de pc!!!
Relatia sora - frate...tema dansului "Familia"
In sala e si sotioara lui Vivian......Il incurajeaza pe Karan a conturat inaintea lui DD ....27pct
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna, bravo in sfarsit amajuns acolo unde trebuie.
iulianagl- moderator
Încă n-am văzut ep de ieri dar mi-a plăcut cel de alaltăieri, ce privire rușinată avea Sultan când i-a luat la rost Madhu pe RK și Sultan. Și el a fost mult mai îngrijorat că bara va cădea în capul lui Madhu, lui Vivian nu prea i-a ieșit prefăcătura.iulianagl a scris:Buna dimi.Mi-a placut scena dintre Meera si Sultan in sfarsit in nebunia ei a acceptat ca Sultan sa-i spuna mama si chiar sa-l mangaie, e bine ca nu s-a mai smuncit din atingerea lui.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara fetele.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Încă n-am văzut ep de ieri dar mi-a plăcut cel de alaltăieri, ce privire rușinată avea Sultan când i-a luat la rost Madhu pe RK și Sultan. Și el a fost mult mai îngrijorat că bara va cădea în capul lui Madhu, lui Vivian nu prea i-a ieșit prefăcătura.
Eu acum il vad pe cel de vineri.
iulianagl- moderator
Rk:Uita-te la mine cand vorbesti!
Sultan se uita la Madhu ca el vorbea cu ea nici decum cu el.Abuzatul de RK inca este gelos pe Sultan chiar daca a castigat-o pe Madhu.
Sultan se uita la Madhu ca el vorbea cu ea nici decum cu el.Abuzatul de RK inca este gelos pe Sultan chiar daca a castigat-o pe Madhu.
iulianagl- moderator
Deva, Deva, este super, se exprima mult mai bine.Dar cand veni vorba de Madhu ei lasa armele jos.
iulianagl- moderator
Sper să-i unească pe frați, asta dacă într-adevăr sunt frați, iar dacă Sultan nu poate fi cu Madhu măcar să fie buni prieteni. Se vede că Sultan respectă mult relația pe care o are cu Madhu. Numai să nu se schimbe din cauza urii. Cred că dacă RK ar accepta că sunt frați și mama lui ar fi repusă în drepturi Sultan nu ar avea intenții rele cu ei. Dar e prea devreme pentru așa ceva.iulianagl a scris:Deva, Deva, este super, se exprima mult mai bine.Dar cand veni vorba de Madhu ei lasa armele jos.
narcisa- vip
El nici nu vrea altceva decat ca mama lui sa-si capete identitatea.Intr-adevar el o respecta pe Madhu si chiar de o iubeste in inima lui ea ii ramane prietena iar RK nu vede asta el este orbit de gelozie si crede ca Sultan vrea sa-i desparta dar nu e asa.Si daca o sa ajunga sa se desparta Madhu de el nu va fi din cauza nimanui decat din cauza lui.Prin ura si gelozia si neincrederea lui asta o va desparti pe Madhu de el.El asta vede ca Sultan vrea sa-i faca rau.narcisa a scris:
Sper să-i unească pe frați, asta dacă într-adevăr sunt frați, iar dacă Sultan nu poate fi cu Madhu măcar să fie buni prieteni. Se vede că Sultan respectă mult relația pe care o are cu Madhu. Numai să nu se schimbe din cauza urii. Cred că dacă RK ar accepta că sunt frați și mama lui ar fi repusă în drepturi Sultan nu ar avea intenții rele cu ei. Dar e prea devreme pentru așa ceva.
iulianagl- moderator
Cam greu să creadă RK în prietenia dintre soția lui și Sultan. Și mie mi-e greu să diger că nu vom vedea mai mult din relația Sultan-Madhu.iulianagl a scris:
El nici nu vrea altceva decat ca mama lui sa-si capete identitatea.Intr-adevar el o respecta pe Madhu si chiar de o iubeste in inima lui ea ii ramane prietena iar RK nu vede asta el este orbit de gelozie si crede ca Sultan vrea sa-i desparta dar nu e asa.Si daca o sa ajunga sa se desparta Madhu de el nu va fi din cauza nimanui decat din cauza lui.Prin ura si gelozia si neincrederea lui asta o va desparti pe Madhu de el.El asta vede ca Sultan vrea sa-i faca rau.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Cam greu să creadă RK în prietenia dintre soția lui și Sultan. Și mie mi-e greu să diger că nu vom vedea mai mult din relația Sultan-Madhu.
Doar tie?
iulianagl- moderator
N-avem baftă Iulia.iulianagl a scris:
Doar tie?
narcisa- vip
narcisa a scris:
N-avem baftă Iulia.
Asta se stie!
iulianagl- moderator
Noapte buna si un inceput de saptamana cat mai frumos.
iulianagl- moderator
Si ca sa nu plec cu mana goala va recomand filmul Mausam l-am vazut pe bolly este super si de o sensibilitate exceptionala.Un clip cu o melodie din film.
iulianagl- moderator
Iuli il gasesc cu traducere ? e actorul care imi place mie ..iulianagl a scris:Si ca sa nu plec cu mana goala va recomand filmul Mausam l-am vazut pe bolly este super si de o sensibilitate exceptionala.Un clip cu o melodie din film.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
buna fetelee ...o sapt ffff frumoasa va doresc :*
AdrianaMatza- vip
iulianagl- moderator
RK and Madhubala relation turns sour and Avinash Rekhi's cameo extended
Well here we are updating our fans on the latest developments of Madhubala. There will be some major drama in the show with some rifts in the relation of RK and Madhubala.
The show will see a high point were Sultan wants to show RK that he was the first child of Mohan Kundra and to prove this Madhubala will join hands with Sultan to prove the same in which the relation of RK and Madhubala will turn sour.
According to our sources,Sultan's character played by Avinash Rekhi was supposed to end in June but seeing the power of the character the CV's have extended the role till it reaches a mere conclusion and the tracks in the future will be path breaking for RK played Vvian Dsena.
So get geared for some Sultan drama in June.
Oh nu, nu vreau sa plece Avinesh!
Well here we are updating our fans on the latest developments of Madhubala. There will be some major drama in the show with some rifts in the relation of RK and Madhubala.
The show will see a high point were Sultan wants to show RK that he was the first child of Mohan Kundra and to prove this Madhubala will join hands with Sultan to prove the same in which the relation of RK and Madhubala will turn sour.
According to our sources,Sultan's character played by Avinash Rekhi was supposed to end in June but seeing the power of the character the CV's have extended the role till it reaches a mere conclusion and the tracks in the future will be path breaking for RK played Vvian Dsena.
So get geared for some Sultan drama in June.
Oh nu, nu vreau sa plece Avinesh!
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
DD....la repetitii pt spectacolul de sambata....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum