16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
https://youtu.be/TrVngsM6G2I
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna dimi ladies!Din câte am mai citit si eu se pa ca Madhu este însărcinată asa spun unele guri ca va lesina in bratele lui Rk si de aici se constata ca e in fine de mult a luat-o razna totul in serial iar creativii nu mai au nici un fel de poveste ca serialul sa revină la viața.Puteau face multe chestii cu intrarea lui Avinesh dar..nu serialul acum probabil se îndreaptă spre catastrofa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata dragalaselor!Buna Iuliana! buna narcisa!aveti perfecta draptate in ceia ce spuneti a ajuns serialul de doi bani...Madhu pur si simplu a ajuns sa-i cerseasca dragostea lu RK dar el este tot arogant...O singura iubire o singura pasiune o fi doar a lu Madhu ea lo fi iubind numai pe RK in ciuda a tot ce ii faceel....Cat despre Sulta arata foarte bine...Si Madhu cand naiba a ramas insarcinata cand erau in studiou pe roata aia din mijloc...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata la o cafea!
lica54- vip
Buna fetelor!Am ramas socata oare moare Sultan?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Super!Acum am vazut si eu.Vivian era tare prezentabil, frumos.tiberici a scris:Buna!Buna la toata lumea!]
Dansul de azi jurizat la 29 de puncte..!!! De la min 4.50
DD a stralucit!!!!! Numai cuvinte de lauda la adresa lor... A venit si Vivian s-o sustina...
Admin_dea05- Admin
Bună Anda. Asta mai lipsea, să facă din RK un criminal, că în rest avea toate bubele. Dacă moare și se termină serialul nu voi fi prea supărată.Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Am ramas socata oare moare Sultan?
[flash(425,350)]http://wsh]
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Din ce-a pus Anda se pare că au trecut de la intrarea lui Avinesh la ieșirea lui Avinesh. Cred că i-a stat tare în coaste lui Vivian de s-au gândit să-l scoată. Dar decât să-i strice personajul mai bine să nu mai fie deloc. Așa n-o să mai am motiv să mă uit și poate îmi văd și eu în sfârșit de ale mele.iulianagl a scris:Buna dimi ladies!Din câte am mai citit si eu se pa ca Madhu este însărcinată asa spun unele guri ca va lesina in bratele lui Rk si de aici se constata ca e in fine de mult a luat-o razna totul in serial iar creativii nu mai au nici un fel de poveste ca serialul sa revină la viața.Puteau face multe chestii cu intrarea lui Avinesh dar..nu serialul acum probabil se îndreaptă spre catastrofa.
narcisa- vip
Nu prea îmi amintesc scena cu roata, probabil n-a fost nimic de capul ei, altfel nu-mi explic. Iar Madhu poate să cerșească cât vrea ea dragostea lui RK, nu o va primi pentru că RK e incapabil de un asemenea sentiment.lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Buna Iuliana! buna narcisa!aveti perfecta draptate in ceia ce spuneti a ajuns serialul de doi bani...Madhu pur si simplu a ajuns sa-i cerseasca dragostea lu RK dar el este tot arogant...O singura iubire o singura pasiune o fi doar a lu Madhu ea lo fi iubind numai pe RK in ciuda a tot ce ii faceel....Cat despre Sulta arata foarte bine...Si Madhu cand naiba a ramas insarcinata cand erau in studiou pe roata aia din mijloc...
narcisa- vip
M-am uitat la ep 321 mi s-a parut superb Vivian a jucat bine.Imi pare rau in schimb ca astia i-au distrus caracterul lui Sultan parca e un nebun iar faza cu Madhu cand il scuipa e oribila mai degraba trebuia sa-l faca sa inteleaga ca nu-l iubeste si sa fie alaturi si de el calmandu-l dar acum ea l-a facut sa fie si mai plin de ura, pacat!Oricum toata familia Kundra este plina de nebuni....narcisa a scris:Din ce-a pus Anda se pare că au trecut de la intrarea lui Avinesh la ieșirea lui Avinesh. Cred că i-a stat tare în coaste lui Vivian de s-au gândit să-l scoată. Dar decât să-i strice personajul mai bine să nu mai fie deloc. Așa n-o să mai am motiv să mă uit și poate îmi văd și eu în sfârșit de ale mele.iulianagl a scris:Buna dimi ladies!Din câte am mai citit si eu se pa ca Madhu este însărcinată asa spun unele guri ca va lesina in bratele lui Rk si de aici se constata ca e in fine de mult a luat-o razna totul in serial iar creativii nu mai au nici un fel de poveste ca serialul sa revină la viața.Puteau face multe chestii cu intrarea lui Avinesh dar..nu serialul acum probabil se îndreaptă spre catastrofa.
Admin_dea05- Admin
Astia se joaca cu caracterul personajelor cum bate vantul in ziua aceea... ..tipic indian, m-am enervat!
Ati auzit ceva ca Sultan moare?Sau totusi ma gandesc ca nu moare iar Madhu ii va dona sange.... sau chiar RK.....
Ati auzit ceva ca Sultan moare?Sau totusi ma gandesc ca nu moare iar Madhu ii va dona sange.... sau chiar RK.....
Admin_dea05- Admin
nu cred ca avinesh essa din film pentru vivian ca la indieni nu asa daca era putea sal scuata pe vivian si sa fie un alt actor in locul lui
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Cu nebunii nu te pui. Nu cred că Sultan ar fi înțeles oricât de mult i-ar fi explicat Madhu. Dar faza cu scuipatul a fost cam deplasată, nu-i stă în caracter lui Madhu să se comporte ca o mahalagioaică, ca să nu-i spun altfel că tot îi spune Dipsy Chawllbala (știe ea ce știe). Dar indianul tot .......... rrom rămâne.Admin_dea05 a scris:
M-am uitat la ep 321 mi s-a parut superb Vivian a jucat bine.Imi pare rau in schimb ca astia i-au distrus caracterul lui Sultan parca e un nebun iar faza cu Madhu cand il scuipa e oribila mai degraba trebuia sa-l faca sa inteleaga ca nu-l iubeste si sa fie alaturi si de el calmandu-l dar acum ea l-a facut sa fie si mai plin de ura, pacat!Oricum toata familia Kundra este plina de nebuni....
narcisa- vip
Vivian e protagonistul, fără el nu se poate dar fără Avinesh da. Iar la indieni totul e posibil în afară de un singur lucru, respectul de sine al femeii.victoria a scris:nu cred ca avinesh essa din film pentru vivian ca la indieni nu asa daca era putea sal scuata pe vivian si sa fie un alt actor in locul lui
narcisa- vip
narcisa a scris:
Vivian e protagonistul, fără el nu se poate dar fără Avinesh da. Iar la indieni totul e posibil în afară de un singur lucru, respectul de sine al femeii.
Buna!Si asa am cam abandonat serialu daca mai ese si Avinesh din serial chir nu mai are nici un farmec...De RK numi place de nici o culoare acum s-a prostit de tot si Madhu deci totul va fi un esec pentru mine...
lica54- vip
Poate nu moare Sultan, poate îi donează Madhu sânge, vorba Andei, nu mă mai atrage serialul dar de dragul vremurilor trecute parcă n-aș vrea să termin cu filmul ăsta.lica54 a scris:
Buna!Si asa am cam abandonat serialu daca mai ese si Avinesh din serial chir nu mai are nici un farmec...De RK numi place de nici o culoare acum s-a prostit de tot si Madhu deci totul va fi un esec pentru mine...
narcisa- vip
Narcisa tradu ce spune aici...
RK to be jailed; Vinay Apte to enter Madhubala
Neha Maheshwri, TNN | Jul 16, 2013, 03.30 PM IST
0
comments
0
inShare
Share More
AA
Filme
www.seenow.ro - Filme, Seriale si Documentare online, pe tableta si pe smartphone
Ads by Google
READ MORE Vivian Dsena|Vinay Apte|Madhubala --- Ek Ishq Ek Junoon|Madhubala|Drashti Dhami
Vinay Apte
More Pics
With the equation changing for the worse between step-brothers RK ( Vivian Dsena) and Sultan ( Avinesh Rekhi), it will be another blow to Madhubala ( Drashti Dhami) in Madhubala --- Ek Ishq Ek Junoon.
It seems an intense fight between RK and Sultan -- on a helipad -- is in the offing and from what we hear from our sources, the viewers won't be too delighted with its outcome. The shocker is that Sultan will accidentally get shot by RK and fall into a creek. RK will then get jailed for the murder attempt. Life will become difficult for Madhubala as the evidence will be against RK. That's when Bollywood actor Vinay Apte, who was also seen in Ranbir Kapoor-starrer Rajneeti, will enter the show as the public prosecutor.
Says a source, "A huge drama will unfold when RK and Sultan confronts each other at a fort. Sultan will accidentally fall into the creek and RK will be jailed for the same.The courtroom drama is expected to stretch to 12 episodes. Vinay's role is a cameo appearance of 15 days and he will start shooting with us soon."
Vinay remained unavailable for comment
Neha Maheshwri, TNN | Jul 16, 2013, 03.30 PM IST
0
comments
0
inShare
Share More
AA
Filme
www.seenow.ro - Filme, Seriale si Documentare online, pe tableta si pe smartphone
Ads by Google
READ MORE Vivian Dsena|Vinay Apte|Madhubala --- Ek Ishq Ek Junoon|Madhubala|Drashti Dhami
Vinay Apte
More Pics
With the equation changing for the worse between step-brothers RK ( Vivian Dsena) and Sultan ( Avinesh Rekhi), it will be another blow to Madhubala ( Drashti Dhami) in Madhubala --- Ek Ishq Ek Junoon.
It seems an intense fight between RK and Sultan -- on a helipad -- is in the offing and from what we hear from our sources, the viewers won't be too delighted with its outcome. The shocker is that Sultan will accidentally get shot by RK and fall into a creek. RK will then get jailed for the murder attempt. Life will become difficult for Madhubala as the evidence will be against RK. That's when Bollywood actor Vinay Apte, who was also seen in Ranbir Kapoor-starrer Rajneeti, will enter the show as the public prosecutor.
Says a source, "A huge drama will unfold when RK and Sultan confronts each other at a fort. Sultan will accidentally fall into the creek and RK will be jailed for the same.The courtroom drama is expected to stretch to 12 episodes. Vinay's role is a cameo appearance of 15 days and he will start shooting with us soon."
lica54- vip
Nici eu nu-l abandonez pentru ca nu m-am uitat acum la 300 de episoade degeaba si oricum eu la alt serial nu ma uit decat la Accept, care pe mine una nu prea ma incanta cum decurg evenimentele pe acolo..e ceva de gen serial SFnarcisa a scris:Poate nu moare Sultan, poate îi donează Madhu sânge, vorba Andei, nu mă mai atrage serialul dar de dragul vremurilor trecute parcă n-aș vrea să termin cu filmul ăsta.lica54 a scris:
Admin_dea05- Admin
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TrVngsM6G2I#at=85
lica54- vip
ia uitati ce frumoasa e Drashti...
lica54- vip
Intra un actor Vinay Apte care va juca rolul procurorului in serial.Se pare ca RK il impusca accidental pe Sultan iar acesta cade intr-un parau, iar RK ajunge sa fie inchis pentru tentativa de omor, deci Sultan nu moarelica54 a scris:
Admin_dea05- Admin
E superba! Nu mai pot de dragul ei.Oare chiar nu e cuplata cu nimeni???E asa de misterioasa fata asta!!lica54 a scris:ia uitati ce frumoasa e Drashti...
]
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
E superba! Nu mai pot de dragul ei.Oare chiar nu e cuplata cu nimeni???E asa de misterioasa fata asta!!
Ori nu are pe nimeni ori se ascunde asa de bine de nu o vede nimeni...este imposibil paparatii sa nu fie si pe urma ei...
lica54- vip
Admin_dea05 a scris:
Intra un actor Vinay Apte care va juca rolul procurorului in serial.Se pare ca RK il impusca accidental pe Sultan iar acesta cade intr-un parau, iar RK ajunge sa fie inchis pentru tentativa de omor, deci Sultan nu moare
De aici o sa inceapa cosmarul lu Madhu...
lica54- vip
lica54 a scris:Narcisa tradu ce spune aici...
Scuze Dadi pentru întârziere, făceam mâncare și am văzut târziu mesajul. Oricum Anda a făcut rezumatul dar traduc și eu ideile principale.
Cu ecuația care se înrăutățește între fratii vitregi RK (Vivian Dsena) și Sultan (Avinesh Rekhi)va fi o altă lovitură pentru Madhubala (Drashti Dhami), în Madhubala --- Ek Ishq Ek Junoon.
Se pare că va fi o lupta intensă între RK și Sultan - pe un heliport -iar telespectatorii nu vor fi prea încântati cu rezultatul acesteia. Șocant este că Sultan va fi accidental împușcat de către RK și va cădea într-un pârâu. RK va fi închis pentru tentativă de omor. Viața va deveni dificilă pentru Madhubala căci dovezile vor fi împotriva lui RK. Atunci actorul Vinay Apte de la Bollywood, care a a fost, de asemenea, văzut în Ranbir Kapoor-interpretând pe Rajneeti, va intra în show-în calitate de procuror public.
O dramă imensă se va desfasura atunci când RK și Sultan se confruntă unul cu altul. Sultan va cădea accidental în pârâu și RK va fi pedepsit cu inchisoarea pentru asta. Drama asta este de așteptat să se întindă pe 12 episoade. Rolul lui Vinay este o apariție cameo de 15 zile și el a va începe să filmeze cu noi curând ".
Vinay a ramas indisponibil pentru comentariu.
Nu mi s-a părut că R fără K l-a împușcat accidental. Sunt sigură că a făcut-o premeditat și e supărat că nu i-a reușit.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum