16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
petronela a scris:
Seamana mai mult a cascadorie decat a dans....dar probabil ca le place senzationalul...
Pai tu ce parere ai?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Oooo shut up Rk!!Cine naiba se crede de da buzna asa in camera cuiva chiar daca e casa lui.
iulianagl- moderator
Chiar e proasta Madhu de nu-i spune adevarul poate asa ii mai scade din aroganta aia stupida.
iulianagl- moderator
Cred ca mai lungesc cu spusul..si asa s-au grabit cu dezvaluirile...ce umplutura mai au in continuare...???iulianagl a scris:Chiar e proasta Madhu de nu-i spune adevarul poate asa ii mai scade din aroganta aia stupida.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Cred ca mai lungesc cu spusul..si asa s-au grabit cu dezvaluirile...ce umplutura mai au in continuare...???
Au devenit enervanti exact ca motana din QH.
iulianagl- moderator
Acolo e periculoasa rau motana.... dar nu numai ea...madam Gul a facut selectie numai pentru rautati.... nici nu-ti vine sa te uiti...iulianagl a scris:
Au devenit enervanti exact ca motana din QH.
petronela- vip
RK nu are o grilfriend doar glumea cu Madhu..a aparut un interviu cu ei,in care RK ii spune la sfarsit lui MAdhu ca doar glumeaiulianagl a scris:Ce naiba?Rk are o girlfriend?Si pleacă la Paris?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Ce dezgustător e RK, până și modul în care i-a spus lui Madhu că o iubește, în episodul de luni și gestul lui de a trimite bezele cu două degete mi s-a părut batjocoritor. Mi-a venit să vomit, pur și simplu nu mai suport acest personaj.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Ce dezgustător e RK, până și modul în care i-a spus lui Madhu că o iubește, în episodul de ieri și gestul lui de a trimite bezele cu două degete mi s-a părut batjocoritor. Mi-a venit să vomit, pur și simplu nu mai suport acest personaj.
Gand la gand cu bucurie de mult ma bate gandul sa abandonez acest serial...RK a devanit insuportabil...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl- moderator
Abandon in grup..e ca terapia in grup...
petronela- vip
Eu am să mă uit cât va fi Sultan în film. Pe urmă, voi vedea cum am chef. Dar e clar că RK nu-mi va mai intra în veci la inimă.lica54 a scris:
Gand la gand cu bucurie de mult ma bate gandul sa abandonez acest serial...RK a devanit insuportabil...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Eu am să mă uit cât va fi Sultan în film. Pe urmă, voi vedea cum am chef. Dar e clar că RK nu-mi va mai intra în veci la inimă.
La comportamentul pe care il are e greu sa indragesti un asa personaj...il detest...
lica54- vip
lica54- vip
lica54 a scris:Noapte buna!
Noapte buna, Dadi.
iulianagl- moderator
cind ei se mai certau imi placia dar acum am perdut interesu la madhubala
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
madhu ca porstuta rabda totul si sa imbracat in sari nu imi place
victoria- vip
fetelor voi cum vati comporta cu o persuana necunoscuta care ar veni si var spune ca el e fratele sau sora tata e ca tatal tau a fast un ticalos care sia indepartat fiul de mama dar tu sa iti iubeste tare tata eu mas comporta fuarte urit si iasi spune niste cuvinte fuarte urite
victoria- vip
saracul SULTAN si MEERA nu sunt vinovati cu nimic ,singurul vinovat este MOHAN KHUNDRA si o parte de vina are si RADHA pt ca stia adevarul si nu a spus nimanui .Si RK seamana foarte mult cu tatal lui rau ,in schimb SULTAN este bun cu mult bunsimt si stie cum sa se poarte cu respect
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Buna dimi.Eu mai întâi as caută sa aflu adevarul nu sa acuz si sa vorbesc urat atât timp cat nu știi nimic caută adevarul.Iar Radha poarta si ea o parte de vina pentru ca acoperă greșeala lui Mohan iar acum comite din nou greseala de ai ascunde adevarul lui Rk adică el il obliga pe Sultan sa-i spună adevarul lui Meera care e săracă dusă in lala world dar lui ca este sănătos la minte ii ascunde adevarul.De ce atâta menajare pentru el?Ca e Rk supervedeta?Adica vreau sa spun ca lui Rk i se iarta si i s-au iertat prea multe greșeli.Cred ca a venit timpul sa i se dea si lui o lecție si sa-i mai taie din aroganta.costearamona a scris:saracul SULTAN si MEERA nu sunt vinovati cu nimic ,singurul vinovat este MOHAN KHUNDRA si o parte de vina are si RADHA pt ca stia adevarul si nu a spus nimanui .Si RK seamana foarte mult cu tatal lui rau ,in schimb SULTAN este bun cu mult bunsimt si stie cum sa se poarte cu respect
iulianagl- moderator
Buna dimineata dragalaselor! zi frumoasa plina de bucurii
lica54- vip
Buna dimieata!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetelor eu sunt tare curioasa sa vad ce rating are serialul saptamana asta.Eu cred ca-i in libera cadere..... Trebuie sa schimbe track-ul ca asta nu mi-a placut.Deobicei ma uitam si la episoadele traduse de fete dar acum nici nu mai mi-am dat interesul saptamana asta am privit episodul o data si acela pe repede dat apoi am citit rezumatul Iulianei si gata episodul.... Deja devine plictisitor!!!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Fetelor eu sunt tare curioasa sa vad ce rating are serialul saptamana asta.Eu cred ca-i in libera cadere..... Trebuie sa schimbe track-ul ca asta nu mi-a placut.Deobicei ma uitam si la episoadele traduse de fete dar acum nici nu mai mi-am dat interesul saptamana asta am privit episodul o data si acela pe repede dat apoi am citit rezumatul Iulianei si gata episodul.... Deja devine plictisitor!!!!
Buna dea!Da nu mai prezinta nici serialu e de doi bani...
Ai citit articolul de la noutati?Avinesh pomeneste de sotia lui....
lica54- vip
Am vazut Lica.Deci pana la urma e casatorit si asta.lica54 a scris:
Buna dea!Da nu mai prezinta nici serialu e de doi bani...
Ai citit articolul de la noutati?Avinesh pomeneste de sotia lui....
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum