Serialesitelenovelet
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 Empty Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de petronela Mier 10 Iul 2013, 9:39 pm

iulianagl a scris:

Nu!!16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 Being-confused-smiley-emoticon
Deci, ne-am saturat de Vivian...trebuia sa profite acum si sa-si faca o iesire triumfala daca tot are pistolul in mana...16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 41236902 
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 Empty Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 9:40 pm

petronela a scris:
Deci, ne-am saturat de Vivian...trebuia sa profite acum si sa-si faca o iesire triumfala daca tot are pistolul in mana...16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 41236902 

Ha, n-ai sa vezi ca-l scapa Madhu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 9:53 pm

Avinesh Rekhi who plays Sultan in Madhubalais currently not being appreciated by the audience for trying to disrupt RK and Madhubala’s relation.
According to the sources,”Avineshreceives letters and some threat full messages on his cell phone.The situation gets worse withsome one messaging him theword “Sadakchaap”.
We contacted Avinesh Rekhi and he said “It’s all part of work and I have to bear the consequences.”
Come on people there is a huge difference between real and reel life and don’t judge people on the basis of their work.

Fratilor indienii astia chiar sunt dusi rau de tot ce naiba are de a face personajul cu viata reala.Asa s-a intamplat si la Iss fanii au luat-o razna si asa s-a terminat serialul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 10 Iul 2013, 10:04 pm

iulianagl a scris:

Fratilor indienii astia chiar sunt dusi rau de tot ce naiba are de a face personajul cu viata reala.Asa s-a intamplat si la Iss fanii au luat-o razna si asa s-a terminat serialul.

Am citit si eu unele mesaje care il vor afara din serial pe Sultan...Ce le-o fi placand la RK nu pot sa imi dau seama...
Totusi eu ma gandesc unde femeile sunt invatate sa fie jignite si injosite de barbati lor li se pare o atitudine normala la RK de acea il iubesc mult...
Dar Sultan cautand sa faca dreptate mamei sale fata de suferinta prin care a trecut lor nu li se pare normal...
Ca doar Sultan nu are intentia de ai desparti pe Madhu de Sultan...Neincrederea lui RK in Madhu i-a adus in situatia asta de se cearta mereu...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 10:09 pm

lica54 a scris:

Am citit si eu unele mesaje care il vor afara din serial pe Sultan...Ce le-o fi placand la RK nu pot sa imi dau seama...
Totusi eu ma gandesc unde femeile sunt invatate sa fie jignite si injosite de barbati lor li se pare o atitudine normala la RK de acea il iubesc mult...
Dar Sultan cautand sa faca dreptate mamei sale fata de suferinta prin care a trecut lor nu li se pare normal...
Ca doar Sultan nu are intentia de ai desparti pe Madhu de Sultan...Neincrederea lui RK in Madhu i-a adus in situatia asta de se cearta mereu...

Nu stiu dar este o porcarie trebuie sa faca diferenta dintre serial si viata reala ca la urma urmei ei pe platou sunt prieteni.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 10:23 pm

Se crede ca ratingul serialului asa de scazut se datoreaza lui Sultan.Dar eu una nu cred, creativii numai au ce sa bage.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Iul 2013, 10:26 pm

Buna fetelor!Ce mai faceti?Dezbateti?Eu una m-am saturat de acest serial vreau un alt proiect cu Drashti.16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 1450537109 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Iul 2013, 10:28 pm

iulianagl a scris:Se crede ca ratingul serialului asa de scazut se datoreaza lui Sultan.Dar eu una nu cred, creativii numai au ce sa bage.
Vreau un nou serial Drashti si Avinesh.Eu zic ca sa consumat tot ce trebuia sa ne arate in acest serial, nu mai ma satisface nimic ....stupid..nu stiu ceva nu mai merge ....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 10:30 pm

Admin_dea05 a scris:
Vreau un nou serial Drashti si Avinesh.Eu zic ca sa consumat tot ce trebuia sa ne arate in acest serial, nu mai ma satisface nimic ....stupid..nu stiu ceva nu mai merge ....

Si eu tot la fel.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Iul 2013, 10:34 pm

iulianagl a scris:
Si eu tot la fel.
Luna trecuta cum deschideam calculatorul ma uitam la serial acum sunt deja in urma cu episoadele citesc doar traducerea ta si ce mai povestiti din film in rest nu mai ma atrage deloc.M-am saturat!!!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 10:35 pm

Admin_dea05 a scris:
Luna trecuta cum deschideam calculatorul ma uitam la serial acum sunt deja in urma cu episoadele citesc doar traducerea ta si ce mai povestiti din film in rest nu mai ma atrage deloc.M-am saturat!!!

Cunosc acest sentiment.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Mier 10 Iul 2013, 10:38 pm

religia la indieni la majoritatea sunt musulmani ,si la musulmani cea care are intaietate este prima sotie ,in caz ca barbatul vrea sa se insoare cu alta femeie trebuie sa aibe acordul si sa fie de acord cu a doua nevasta ,prima .Si la MADHUBALA prima sotie a lui MK este MEERA si cum ea nu stia de a doua casatorie a lui MK cu RADHA ,deci nu ar cam fi legitima .DE aici si faptul ca RK e fiu nelegitim nu este recunoscut dupa lege .In sfarsit sufera si RK ,ia venit si lui randul ce ma bucur merita din plin tot ce i se intampla Evil or Very Mad 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 244732 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 780376 
costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 10:40 pm

costearamona a scris:religia la indieni la majoritatea sunt musulmani ,si la musulmani cea care are intaietate este prima sotie ,in caz ca barbatul vrea sa se insoare cu alta femeie trebuie sa aibe acordul si sa fie de acord cu a doua nevasta ,prima .Si la MADHUBALA prima sotie a lui MK este MEERA si cum ea nu stia de a doua casatorie a lui MK cu RADHA ,deci nu ar cam fi legitima .DE aici si faptul ca RK e fiu nelegitim nu este recunoscut dupa lege .In sfarsit sufera si RK ,ia venit si lui randul ce ma bucur merita din plin tot ce i se intampla Evil or Very Mad 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 244732 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 780376 

Da dar ei nu sunt musulmani in serial cei din QH sunt musulmani.Asa ca nu vad de ce nu ar fi amandoi ilegitimi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Iul 2013, 10:42 pm

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:

Cunosc acest sentiment.
Si sincer o spun mie imi place de Vivian, e dragut dar m-am saturat de acest serial, vreau ceva nou....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 10 Iul 2013, 10:46 pm

Trag cortina ca am restanta la somn aseara am avut musafiri si nu am dormit toata noapte va kiss kiss  si va doresc somn usor...

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 X7LVt6v
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 10:47 pm

lica54 a scris:Trag cortina ca am restanta la somn aseara am avut musafiri si nu am dormit toata noapte va kiss kiss  si va doresc somn usor...

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 X7LVt6v

Noapte buna, Dadi.kiss 
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Iul 2013, 10:49 pm

lica54 a scris:Trag cortina ca am restanta la somn aseara am avut musafiri si nu am dormit toata noapte va kiss kiss  si va doresc somn usor...
Noapte buna!kiss 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 11:33 pm

Deci ratingul de saptamana asta este de 1,2.Foarte putin.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 11:36 pm

What you said is true .. There are a lot of Vivian fans and Even I like him from PKYEK days .. But there is so much expression in Sultaan's eyes .. That makes him more appealing to the fan girls .. And Sulbala has been right from the day Sultaan entered the show .. Feel free yaara ....just speak your mind and go to bed feeling light and happy .. With dreams of Sulbala romance ....
Uite ce mi-a scris o tipa.Deci nu numai noi credem ca intrarea lui Avinesh ca Sultan a fost un lucru bun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Iul 2013, 11:37 pm

Noapte buna dragelor.kiss 
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Joi 11 Iul 2013, 1:44 am

fetelor toti uamenii isi sustin prieteni ppuate vivia si sotia lui e prietana de mai mult tim cu Karanvir Bohra mie imi place de el ca actor eu am vazut un serial cu dinsul numai ca era rau dar juca bine si da asta nu inseamna ca cu drashti nu sun prieteni si pe ia puate o sustin dar trebue sa alega unul nui puate sustine pe toti

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Joi 11 Iul 2013, 1:46 am

si da voua nu va place de rk sau de vivian aveti dreptate cam fals juaca . juaca el dar ma cam enerviaza cind spune dialoguri din filme. un pupic si nuapte buna:emo: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 770964 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 1770706045 

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 11 Iul 2013, 8:29 am

Buna dimineata dragalaselor!O cafea buna si o zi frumoasa 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 155520 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 155520 

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 TLuISJK

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 RTwMbnH

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 8252856
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Iul 2013, 8:57 am

Buna dimi!!!!16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 22 433230 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 11 Iul 2013, 6:48 pm

Bonjur!Offff ce suparata sunt pe Madhu de ce nu l-o fi lasat naibi sa se impuste ca uiteasa scapam si noi de el si el de atata suferinta...
Si ce cuminte statea RK si asculta la insultele lui Sultan...De fapt el asculta de fratele mai mare Smile 
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum