Serialesitelenovelet
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți

Pagina 38 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 Empty Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de lica54 Vin 26 Iul 2013, 8:21 am

Dragalaselor buna dimineata la o cafea cu iz si aroma indiana!
O zi minunata cu multe bucurii va kiss kiss 

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 MwzVQPA

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 O6u3vfl

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 Buna-dimineata-1967_d8cac75f283d8f
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 Empty Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Iul 2013, 8:45 am

Buna dimi!Sultan e fresh...Smile 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Iul 2013, 8:50 am

iulianagl a scris:Buna dimi ladies, ce zi frumoasa este afara.Si ce fresh arata Sultan in clipurile puse de Victoria pentru care ii multumim.kiss O sa ma gândesc la el toată ziua iar diseară la biserica in loc sa citesc crezul cine știe pe unde-mi va zbura mintea.
Smile Iuliana concentreaza-te ai grija sa nu-l vezi pe Sultan in locul lui BabaJi.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 26 Iul 2013, 9:38 am

16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 1011345_638452352833614_805025837_n
Buna dimineata!
Sa aveti o zi minunata!16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 1314545130

Ultima editare efectuata de catre petronela in Vin 26 Iul 2013, 10:19 am, editata de 1 ori
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Iul 2013, 10:01 am

petronela a scris:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi minunanta!16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 1314545130
Ai pregatit masa.Pe mine ma astepti?..Vin imediat.16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 517793 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 26 Iul 2013, 11:15 am

Admin_dea05 a scris:
Ai pregatit masa.Pe mine ma astepti?..Vin imediat.16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 517793 
Te astept cu mare drag ...kiss 
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Iul 2013, 1:08 pm

Deci pana la urma dl Avinesh este căsătorit chiar foarte fericit căsătorit cu prietena lui pe care a curtat-o timp de 8ani s-a căsătorit pentru ca asa a vrut, pe soția lui o cheamă Raisa si au un băiat de 1 an s-au căsătorit pe 29 Decembrie 2010.Deci Avinesh este luat.sad 
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 26 Iul 2013, 1:34 pm

iulianagl a scris:Deci pana la urma dl Avinesh este căsătorit chiar foarte fericit căsătorit cu prietena lui pe care a curtat-o timp de 8ani s-a căsătorit pentru ca asa a vrut, pe soția lui o cheamă Raisa si au un băiat de 1 an s-au căsătorit pe 29 Decembrie 2010.Deci Avinesh este luat.sad 
Ma bucur pentru el si imi place ca nu a facut mare tam-tam la fiecare interviu cat de mult o iubeste pe sotia lui....a durat destul pana s-a dezlegat misterul ...16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 1328178742 

Ultima editare efectuata de catre petronela in Vin 26 Iul 2013, 1:45 pm, editata de 1 ori
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Vin 26 Iul 2013, 1:43 pm

Buna! Sunt noua, n-am prea comenant aici, dar va citesc de multa vreme...Si observ ca aproape toate sunteti fane Sultan, si aveti nevoie si de fane RK ca sa schimbati pareri...:D Eu sunt fana RK:) Daca vreti eu va pot spune de ce il prefer pe RK si nu pe Sultan..
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Iul 2013, 3:07 pm

Criss Criss a scris:Buna! Sunt noua, n-am prea comenant aici, dar va citesc de multa vreme...Si observ ca aproape toate sunteti fane Sultan, si aveti nevoie si de fane RK ca sa schimbati pareri...:D Eu sunt fana RK:) Daca vreti eu va pot spune de ce il prefer pe RK si nu pe Sultan..
Te așteptăm cu mare drag la comentarii ca să echilibrăm balanța Sultan - RK. kiss 
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Vin 26 Iul 2013, 3:28 pm

Ms :)
Pentru inceput sa spun de ce il prefer pe RK si nu pe Sultan, nu ?

Sunt de acord ca RK a facut multe greseli, dar adevarul este ca si s-a cait pentru ele...A condus beat, a dat peste Mukund, n-a fost pedepsit pe masura..Dar ce sa il invinovatim pe el pentru asta? De vina este politia si mama lui Mukund care s-a lasat cumparata si s-a aliat cu RK s-o distruga pe Madhu...RK s-a casatorit cu Madhu, a umilit-o destul de mult, dar tot el este si cel care a salvat-o cand a fost in pericol..Cu toate ca el era obsedat sa se razbune pe Madhu, ati vazut ca a ajutat-o mult..cand el putea sa-l bage pe Malik in inchisoare, dar n-a facut asta..de ce? Pentru Madhu...I-a casatorit pe Padmini si Malik. A vrut s-o ajute pe Trishna in cariera, toate astea numai pentru Madhu...
Iar Sultan.. Sultan este un gangster..conteaza daca a omorat oameni rai sau oameni buni? Tot oameni a omorat..ar trebui si Sultan sa fie pedepsit pentru crimele comise..oamenii pe care i-a omorat, probabil aveau si ei familii acasa.Sunt de acord, Sultan a avut o viata grea..dar trebuia sa se face neaparat gangster? Altceva nu putea sa se faca? El afirma ca isi iubeste copilul, nu neg asta..Se vede ca il iubeste pe Aryan..Dar de ce isi folosea propriul copil ca momeala? Care era siguranta ca el o sa ajunga la timp sa-l salveze?
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 3:29 pm

ma bucur mult ca inca rk le place la spectatori

Ultima editare efectuata de catre victoria in Vin 26 Iul 2013, 3:32 pm, editata de 2 ori

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 3:31 pm

Criss Criss a scris:Ms :)

Sunt de acord ca RK a facut multe greseli, dar adevarul este ca si s-a cait pentru ele...A condus beat, a dat peste Mukund, n-a fost pedepsit pe masura..Dar ce sa il invinovatim pe el pentru asta? De vina este politia si mama lui Mukund care s-a lasat cumparata si s-a aliat cu RK s-o distruga pe Madhu...RK s-a casatorit cu Madhu, a umilit-o destul de mult, dar tot el este si cel care a salvat-o cand a fost in pericol..Cu toate ca el era obsedat sa se razbune pe Madhu, ati vazut ca a ajutat-o mult..cand el putea sa-l bage pe Malik in inchisoare, dar n-a facut asta..de ce? Pentru Madhu...I-a casatorit pe Padmini si Malik. A vrut s-o ajute pe Trishna in cariera, toate astea numai pentru Madhu...  
Iar Sultan.. Sultan este un gangster..conteaza daca a omorat oameni rai sau oameni buni? Tot oameni a omorat..ar trebui si Sultan sa fie pedepsit pentru crimele comise..oamenii pe care i-a omorat, probabil aveau si ei familii acasa.Sunt de acord, Sultan a avut o viata grea..dar trebuia sa se face neaparat gangster? Altceva nu putea sa se faca? El afirma ca isi iubeste copilul, nu neg asta..Se vede ca il iubeste pe Aryan..Dar de ce isi folosea propriul copil ca momeala? Care era siguranta ca el o sa ajunga la timp sa-l salveze?
kiss kiss 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 918686 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 517793 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 517793 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 357595 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 357595 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 357595 

victoria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 3:34 pm

sunt de ocord cu tine criss ai dreptate daca rk trebue pedepsit pentru tot atunci si sultan trebue sa stea la inchisuare pentru crimele care lea comis in fata la lege toti suntem egali

victoria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 3:35 pm

ce spune aici salman despre drashti cine a inteles?????????????

victoria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 3:39 pm

victoria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Vin 26 Iul 2013, 3:48 pm

wow, victoria, ma bucur ca esti de acord cu mine kiss 
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Vin 26 Iul 2013, 3:53 pm

victoria a scris:
ce spune aici salman despre drashti cine a inteles?????????????

Salman o compara pe DD cu un copil, spune ca ea e la fel de incantata/emotionata cum e un copil cand primeste o jucarie noua si se joaca cu ea...Si spune ca pentru un dansator e foarte important sa ramane emotionat..Si o lauda, spune ca nu este aroganta, ca nu arata atitudine si ca este o studenta perfecta, il asculta si face exact cum spune el.. si spune ca ea desi oboseste nu se da batuta niciodata
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 5:27 pm

multumesc cris

victoria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Iul 2013, 5:35 pm

Criss Criss a scris:Ms :)

Mulțumim pentru opinia ta Criss. Sunt de acord cu ce spui cu câteva mici observații, mie nu mi se pare că RK s-a căit pentru niciuna din greșelile sale. Din contră, a persistat în greșeli din ce în ce mai mari. Că n-a făcut închisoare sau n-a plătit în nici un fel pentru accidentul lui Mukund e de învinovățit pentru că el e cel care a mituit-o pe mama lui Mukund, în caz de mită se pedepsește nu doar cel care ia ci și cel care dă. Iar el, dacă era un om integru, trebuia să se predea la poliție pentru accident și să suporte consecințele nu să umble cu mita ca să scape basma curată. Tu spui că RK a umilit-o destul de mult pe Madhu, eu spun că a umilit-o prea mult și din pură răutate. Dar e adevărat că acest destul sau acest prea mult depind de puterea fiecăruia de a suporta până la o anumită limită. Ce pare pentru unul o palmă pentru altul poate părea o mângâiere. Nu mai vorbesc de trădarea lui, n-ai spus nimic de asta, sper că n-ai inclus-o la capitolul umilițe îndurate pentru că e un lucru de o cu totul altă natură. A stat zi de zi cu ea, s-a prefăcut că o iubește când de fapt cocea planuri de răzbunare. Fiecare zâmbet, fiecare îmbrățișare era doar încă o picătură de otravă care ar fi trebuit să o distrugă pentru totdeauna. Faptul că Madhu a supraviețuit acestei lovituri, nu e meritul lui RK. Câte persoane nu s-au sinucis pentru lucruri mai mici. Dacă Madhu ar fi făcut la fel sau dacă pur și simplu ar fi înnebunit din cauza durerii ce ar mai fi putut face RK, la ce ar fi folosit căința lui care oricum nu a venit. Veți spune să nu s-a întâmplat nimic de genul ăsta dar asta, cum am spus deja, nu e meritul lui RK ci al familiei care a stat alături de ea. Cât despre a salva pe cineva care e în pericol sunt sigur că oricine care are un dram de omenie ar fi făcut același lucru, iar dacă te referi la scenele cu tatăl ei, recunosc că nu pot să-mi dau cu părerea pentru că mi s-au părut atât de fanteziste și ridicole și grotești că am cam sărit peste ele. Dar să punem o bilă albă pentru RK pentru acest lucru. Și încă una pentru căsătoria părinților ei care oricum nu mai are nici o valoare deoarece personajul Malik nu mai este în film și nu ne-am putut bucura de această căsătorie. Oricum, nici faptul că nu a depus plângere împotriva lui Malik când a vrut să-l împuște nu mă face să-l iert nici pe e și nici pe Bittu pentru faptul că erau amândoi să- omoare pe Malik. Iar pentru acest lucru RK chiar nu a plătit în nici un fel și nici nu cred că Madhu a aflat de cruzimea de care au dat dovadă cei doi când l-au lăsat mai mult mort pe Malik. Iarăși, faptul că Malik a supraviețuit nu e meritul lui RK. Cât despre nenumăratele umilințe îndurate de Madhu în toate momentele vieții ei cu RK, inclusiv după ce a cerut-o de nevastă (mă refer la spălatul rufelor în public, în fața camerelor de luat vederi când a spus tuturor că Madhu a vrut să se răzbune pe el), când mai că a numit-o c....vă pe platoul de filmare în fața colegilor ei de muncă (nu știu ce a spus procurorul despre Madhu la tribunal de a sărit RK la gâtul lui dar să-și aducă aminte de câte ori a spus el despre Madhu și despre iubitul ei Sultan, dacă el vedea lucrurile în acest mod să nu se supere că le-au văzut și alții - totuși e posibil să mă înșel asupra a ceea ce a spus procurorul, dar faptul că RK a jignit-o considerând-o iubita lui Sultan și a și trâmbițat acest lucru în fața tuturor rămâne valabil) deci, aceste nenumărate umilințe au fost trecute cu vederea de toți fanii lui RK. Cum a plătit RK pentru ele? Nimeni nu mă poate convinge că a plătit în vreun fel. Și din această cauză nu pot înțelege cum a acceptat Madhu să se întoarcă la RK. Ce dovadă de dragoste i-a adus acesta, cum a făcut-o să aibă încredere că s-a schimbat, iartă-mă, dar nu pot înțelege. Așa că toate lucrurile bune făcute de RK pălesc în fața lucrurilor rele.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 26 Iul 2013, 5:43 pm

Narcisa 10 cu felicitari...ai fost si esti la inaltime...kiss 
16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 291660  16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 38 2364036189 
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Iul 2013, 5:48 pm

Și acum să spun de ce nu-mi place RK.
Nu-mi place atitudinea lui arogantă, faptul că-i desconsideră pe cei din jurul lui, faptul că se consideră deasupra legii, că-și bate joc de toată lumea și că are un comportament de huligan, că nu înțelege că viața lui privată nu trebuie expusă în văzul lumii, pentru că dacă el nu are rușine nu înseamnă că nici cei din jurul lui nu au, nu-mi place că-i umilește pe toți din jurul lui și că-i pune în situații jenante. În mai puține cuvinte nu-mi place RK pentru faptul că-i desconsideră pe ceilalți, mai mult chiar, nu-i consideră oameni. Ăsta e păcatul cel mai grav al lui RK din punctul meu de vedere și pentru acest păcat vreau să plătească, vreau să înțeleagă că el nu e mai presus de ceilalți, vreau să coboare de pe tronul unde se consideră zeu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Iul 2013, 5:57 pm

Și acum două cuvinte despre Vivian. Nu vreau să confundăm omul cu actorul și cu personajul.
Vivian ca om: îmi place pentru aspectul fizic dar nu-l apreciez pentru că am înțeles că nu ar fi chiar în regulă comportamentul lui față de colegii de pe platou.
Vivian ca actor: este omul unui singur rol, i-a reușit de minune să fie arogant și disprețuitor dar în rest nu-mi transmite nimic. Totuși pentru rolul RK pot să-i dau 10, a făcut un personaj foarte credibil. Nu l-am mai văzut și în alt film ca să pot spune mai multe dar în Madhubala nu-i ies scenele romantice, nu e credibil în rolul de îndrăgostit, ori nu se potrivește cu Drashti ori nu vrea să se implice.

Și că tot mi-am dat seama că ăsta e cuvântul pe care îl căutam, nu-mi place RK pentru disprețul pe care îl are pentru ceilalți.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Vin 26 Iul 2013, 6:11 pm

Despre episoadele din saptamana asta nu pot comenta, nu pot spune nimic din ce s-a intamplat la tribunal, cu procurorul, etc..ca n-am vazut episoadele...
Razbunarea lui RK fata de Madhu eu am luat-o ca pe o obsesie de-a lui, de aceea l-am iertat pentru ceea ce i-a facut lui Madhu...Filmul se numeste o iubire, o pasiune/obsesie..depinde cum vreti sa traduceti cuvantul junoon...Pt Rk in momentul acela cel mai important lucru a fost obsesia lui de razbunare, iar ca sa se razbune a facut orice..a jucat teatru cu Madhu ca o iubeste...cel putin el asa a zis ca totul a fost o pacaleala, ca atunci el n-a iubit-o deloc..Chiar asa a fost? N-a iubit-o? Daca nu o iubea, atunci putea sa profite mai mult de iubirea ei, putea sa consume casatoria, ceea ce ar fi facut-o pe Madhu si mai mult sa sufere...RK cu toate ca o iubea pe Madhu a ales razbunarea...A fost cea mai mare greseala, dar asta nu insemna ca n-o iubea...El incerca sa se faca pe el insusi sa creada ca n-o iubeste...Iar RK n-are si el motive pentru care a devenit asa cum este? La fel cum Sultan are motive pt cum a devenit, pentru mine si RK are motive... Eu cred ca este trumatizant pentru un copil sa-si vada tatal spanzurat, sa nu stie de ce tatal sau s-a omorat.. Sultan de unde stie ca RK a dus o viata usoara? Doar pentru ca acum are faima si bani? Stie el cum a dus-o RK cu tatal sau vitreg si fratele lui...si ce mai frate ca i-a furat iubita, cu toate astea RK le-a permis sa stea in casa lui pe banii lui..si ii mai scapa si de politie cand erau prinsi in baruri deocheate...Si nu cumva si Radha e vinovata de cum a ajuns RK? Pana la urma ea era mama lui, putea sa se impuna cand avea ocazia...nu sa stea si sa planga ca fiul ei o uraste si se comporta urat cu ea... Cand il vedea pe RK ca greseste trebuia sa-l plesneasca, trebuia sa-l pedepseasca, sa-i faca ceva...nu sa-l lase in voia sortii doar pentru ca el o ura, iar ea nu voia ca ura lui fata de ea sa se amplifice...
Dar nu mi-ai spus nimic despre Sultan si comportamentul lui. Astept sa-mi spui de ce il placi asa de mult, poate imi schimb si eu parerea despre el
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Vin 26 Iul 2013, 6:15 pm

nimeni nu puate sti cum e cun actor pe platau si avinesh puate se camporta urit asa stie numai persuanele care muncesc acola si daca era asa nu il tineau mult de mult aveau sal alunge si sa fie alt actor in locul lui lasam balta rk el e arogant e o persuana rea sa zicem da de ce nu vedeti si asta in sultan el e un criminal cum el a devenit criminal asa si rk sa facut rau di cauza lui taicaso , si da de ce rk trebue sa ste inchis daca sultan e viu si tot asta a fost un plan de aa lui sultan si dipali sunt sigura ca ea stia de asta 99% . acum sultan e mai bun decit rk ca o vrea pe madhu si o ameninta nu cred si sultan e un las cum se comporta si cu arian tot timpul stiga la el numai datorita lui madhu a devenit putin mai bun si cum o spus criss persuanele acelea care lia ucis ele nu aveau parinti copii sotie eu cu ce erau devina. si rk facea un lucru rau si dupa unul bun . la inceput o fast putin si vina lui madhu ia nutrebuea sa apere o persuana asa juasnica ca mukun care a tradato pina la urma. rk sa insurat cu ia si el singur nu a inteles ca era indragostiti de madhu si sa razbunat pe ia dar dupa sa cait cred ca putea sa sufere putin mai mult dar senarstii nu au vrut asta.

victoria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 38 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum