16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
lica54
Lucica10
dica
iulianagl
victoria
narcisa
AdrianaMatza
petronela
costearamona
anyta
Andreea_Miha
15 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Eu nu mai m-am uitat la nici un ep de cand RK a ajuns la inchisoare.lica54 a scris:Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Gata v-am citit deci nu mai are rost sa ma uit la episod.Eu una astept la un alt track ala cu intoarcerea lui Sultan.
Buna dea mai dureaza pana apare Sultan... cateva ep asa o tine cu judecarea lui RK
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna! Buna la toata lumea!
RK isi da arama pe fata si-n tribunal....
Dar oare cine face poze avocatului langa valiza cu bani.....???? Sa-l santajeze oare Bituji...???
Dar oare cine face poze avocatului langa valiza cu bani.....???? Sa-l santajeze oare Bituji...???
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Acum că RK a recunoscut că a vrut să-l omoare pe Sultan, mă gândesc că-i va fi greu avocatului lui RK să mai construiască un caz de legitimă apărare. Oare cum va pleda de acum?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ba da, merită pe deplin, doar e un criminal, până la proba contrarie care nu cred să mai vină. Dar noi mereu suntem de acord una cu alta, păcat că nu știm ce gândesc și fetele din tabăra lui RK. Unde sunt Victoria și Anyta să ne spună și ele ce gândesc despre ce-a făcut RK.lica54 a scris:Ce spuneti voi nu merita inchis pe viata?Un comportament de huligan...Imi pare rau pentru Madhu ca inca nu isi da seama pe cine are alaturi ii de mila...
narcisa- vip
Eu mă gândesc la două variante, ori Marathe vrea să demonstreze caracterul josnic al familiei Khundra, el un criminal, ea o mituitoare și atunci pozele sunt făcute de cineva angajat de el, ori chiar e un lacom și vrea Bittuji să demostreze ce fel de caracter are Marathe ca să nu mai prezinte credibilitate în tribunal și să-l scoată din joc și atunci pozele sunt făcute de cineva angajat de Bittu. Poate fi și varianta gândită de tine dar nu văd de ce ar face Bittu așa ceva. Deși, dacă mă gândesc cum era la început nu mai sunt așa sigură de integritatea lui.tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
narcisa- vip
Bună Anda. Sunt și persoane care laudă foarte tare acțiunea filmului de după dispariția lui Sultan.Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Gata v-am citit deci nu mai are rost sa ma uit la episod.Eu una astept la un alt track ala cu intoarcerea lui Sultan.
narcisa- vip
Mi-am adus aminte de polițistul care îl tot pupa în fund pe RK și voia să-i dea un premiu că i-a scăpat de un criminal. Dar prin asta nu a devenit și RK un criminal? Deci dacă cineva îl omoară pe RK nu merită și el un premiu? Și până la urmă să nu uităm că nici Sultan nu e criminal că a vrut. Și el merită un premiu, chiar mai multe, că a scăpat lumea de atâția criminali. Ce ziceți fetelor, gândesc drept sau strâmb?
narcisa- vip
Sunt supărată, nimeni nu vrea să vorbească cu mine, mă lăsați să spun tot ce-mi trece prin gând. Nu e nimeni de acord cu mine, nimeni împotriva mea?
narcisa- vip
Hei gândești foarte drept.narcisa a scris:Sunt supărată, nimeni nu vrea să vorbească cu mine, mă lăsați să spun tot ce-mi trece prin gând. Nu e nimeni de acord cu mine, nimeni împotriva mea?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bună Anyta, stai după perdea, ia spune cum se văd lucrurile din tabăra lui RK că noi din tabăra lui Sultan suntem mereu de acord.
narcisa- vip
Mai cer și eu părerea, două păreri nu strică.iulianagl a scris:
Hei gândești foarte drept.
narcisa- vip
Deloc nu strica.Dar cel mai mare premiu vine la Rk si istoricul lui.narcisa a scris:
Mai cer și eu părerea, două păreri nu strică.
iulianagl- moderator
Da, câțiva ani buni de închisoare. Să văd dacă-i ține de urât aroganța lui, în spatele gratiilor.iulianagl a scris:
Deloc nu strica.Dar cel mai mare premiu vine la Rk si istoricul lui.
narcisa- vip
Pai nici acolo nu ia dispărut aroganta el e superstarul Rk.Iar ca întreba Tiberici oare cine le face poze?Pai m-am gândit Marhati a pus pe cineva ca sa vadă toti pana unde poate merge cineva sa-si salveze persoana iubita iar in cazul lui Rk asta înseamnă mita.Marhati considera ca Rk nu merita sa fie liber ci in închisoare ca doar nu are nimic diferit fata de ceilalți semeni.narcisa a scris:
Da, câțiva ani buni de închisoare. Să văd dacă-i ține de urât aroganța lui, în spatele gratiilor.
iulianagl- moderator
Dragelor, vă spun o seară bună, văd că nimeni nu are chef de vorbă, ni l-a tăiat comportamentul lui RK. Nici Anyta n-a avut curaj să intre să ne spună ce gândește și să-i ia partea lui RK, cred că și ea a ajuns la concluzia că RK nu face două parale.
narcisa- vip
Sper să fie varianta asta, vreau să-l văd pe RK cum se perpelește la gândul că el va fi în închisoare iar Madhu liberă, pradă dușmanilor.iulianagl a scris:
Pai nici acolo nu ia dispărut aroganta el e superstarul Rk.Iar ca întreba Tiberici oare cine le face poze?Pai m-am gândit Marhati a pus pe cineva ca sa vadă toti pana unde poate merge cineva sa-si salveze persoana iubita iar in cazul lui Rk asta înseamnă mita.Marhati considera ca Rk nu merita sa fie liber ci in închisoare ca doar nu are nimic diferit fata de ceilalți semeni.
narcisa- vip
Libera si de bratul dusmanului.narcisa a scris:
Sper să fie varianta asta, vreau să-l văd pe RK cum se perpelește la gândul că el va fi în închisoare iar Madhu liberă, pradă dușmanilor.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Sper să fie varianta asta, vreau să-l văd pe RK cum se perpelește la gândul că el va fi în închisoare iar Madhu liberă, pradă dușmanilor.
Da dar sa afle ca Sultan traeste si sa il chinue gandurile ca Madhu acum poate fi a lui Sultan....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Asta ar fi cea mai mare pedeapsa.lica54 a scris:
Da dar sa afle ca Sultan traeste si sa il chinue gandurile ca Madhu acum poate fi a lui Sultan....
iulianagl- moderator
Nu sunt de acord cu voi rk a fast damui pedepsit nu intele de ce il uritti asa de dare nici sultan nui inget el inca e mai rau decit rk el fura lumea ucide cere bani e un gangster e mult mai rau decit rk
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Dar cine ți-a spus că-l urâm pe RK, pur și simplu nu ne place de el dar de la neplăcere la ură e cale lungă și nu-și are rostul că vorbim de un personaj fictiv. Mă bucur că ai apărut să ne spui ce gândești despre RK, dar să nu-ți fie cu supărare că nu suntem de acord cu tine, RK nici nu e mai rău decât Sultan și nici nu a fost pedepsit pentru tot ce a făcut. Disprețul pe care îl are față de semenii lui și aroganța lui nu pot fi pedepsite atât de ușor și în nici un caz cu închisoarea.victoria a scris:Nu sunt de acord cu voi rk a fast damui pedepsit nu intele de ce il uritti asa de dare nici sultan nui inget el inca e mai rau decit rk el fura lumea ucide cere bani e un gangster e mult mai rau decit rk
narcisa- vip
Aș vrea eu.iulianagl a scris:
Libera si de bratul dusmanului.
narcisa- vip
Cât ar rezista cu gândul ăsta? Cred că ar dărâma zidurile închisorii numai să nu-l lase pe Sultan să câștige. Observați că nu am spus din dragoste pentru Madhu că nu cred în dragostea lui pentru ea.lica54 a scris:
narcisa- vip
Și încă un lucru, pe care l-am mai scris deja, Sultan a omorât tot oameni răi, criminali, au spus doar că nu a făcut rău nevinovaților ci doar i-a pedepsit pe cei care meritau. Atunci de ce e Sultan mai rău? De ce nu beneficiază de aceeași clemență ca și RK, care până în momentul în care își va face apariția Sultan, e tot un criminal.victoria a scris:Nu sunt de acord cu voi rk a fast damui pedepsit nu intele de ce il uritti asa de dare nici sultan nui inget el inca e mai rau decit rk el fura lumea ucide cere bani e un gangster e mult mai rau decit rk
narcisa- vip
Pai Rk e RK si Sultan e Sultan uneori se vede invers.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum