7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
da,o sa mancam tortulet pe 29! mai bine ca nu au inaintat cu povestea lui Nikhat,ar fi fost a treia nunta care nu apuca sa se termine!mayya54 a scris:
Pai pe 29 octombrie se implineste un an de cand au inceput filmarile la acest serial, Nikhat nici pana acum nu s-a casătorit cu "Virilul de Imran", el apare ocazional in film, dar bine mai lasa pe cate una gravida si tot asa ...
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Dar ca replici cred că sunt la egalitate.mita baston a scris:
cred ca era mai "umana"decat el!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
De intrat intru tot timpul, sunt la curent cu toate dar când văd episoadele nu încetez să mă minunez de ce le poate mintea. Și mă gândesc că mintea mea e tare simplă pe lângă ce au ei în cap.mayya54 a scris:Fetele va pupacesc si va spun noapte buna, ma duc sa continui cu inca 3 episoade Narcisa intra mai des pe la noi si o sa vezi ca nu mai trebuie sa te uiti la serial, e mai bine sa-l vizionezi prin ochii si mintea noastra ...
narcisa- vip
stai linistita,ca te-a razbunat Madama..... plange Asad de vreo zece episoade incoace si tot nu s-a opritnarcisa a scris:
Eu sunt la ep în care Razyia îl șantajează pe Ayaan (nu mai știu a câta oară) cu clipul cu Imran. Cât despre nunta lui Asad cu Zoya am o plăcere diabolică să-i știu despărțiți, la cum s-a purtat cu Zoya o merită pe deplin. Știu că Mayya l-ar ierta dar eu încă nu. Prea e bătut în cap. Oare Zoya ar putea fi fericită cu așa un tolomac?
mita baston- vip
pa! deci maine seara,cand vin,daca nu-mi convine episodul cu prapastia,o sa am la ce ma uitamayya54 a scris:Fetele va pupacesc si va spun noapte buna, ma duc sa continui cu inca 3 episoade Narcisa intra mai des pe la noi si o sa vezi ca nu mai trebuie sa te uiti la serial, e mai bine sa-l vizionezi prin ochii si mintea noastra ...
mita baston- vip
Și Karan a călcat pe bec? Că am înțeles că soțioara lui s-a implicat cam mult în Saras. În film nu în personaj.mayya54 a scris:
Eu l-as ierta pe Karan, nu si pe Asad
narcisa- vip
ar vrea ei sa aiba macar un neuron de-al taunarcisa a scris:
De intrat intru tot timpul, sunt la curent cu toate dar când văd episoadele nu încetez să mă minunez de ce le poate mintea. Și mă gândesc că mintea mea e tare simplă pe lângă ce au ei în cap.
mita baston- vip
are si el parte de ceva mai multe replici acum,dar tot n-o dovedeste pe iubita lui sotienarcisa a scris:
Dar ca replici cred că sunt la egalitate.
mita baston- vip
Deci tot mormoloc a rămas, în loc să facă ceva plânge. Am zis eu că nu-i bun de Zoya. Toți Khanii sunt niște mototoli, unul mai nătâng ca altul.mita baston a scris:
stai linistita,ca te-a razbunat Madama..... plange Asad de vreo zece episoade incoace si tot nu s-a oprit
narcisa- vip
Dar nu-l dau că e singurul.mita baston a scris:
ar vrea ei sa aiba macar un neuron de-al tau
narcisa- vip
face cat toti ai lornarcisa a scris:
Dar nu-l dau că e singurul.
mita baston- vip
pai pana incepem scoala speram sa se lumineze,ca altfel se prapadeste bietul Karannarcisa a scris:
Deci tot mormoloc a rămas, în loc să facă ceva plânge. Am zis eu că nu-i bun de Zoya. Toți Khanii sunt niște mototoli, unul mai nătâng ca altul.
mita baston- vip
Dragelor vă urez o noapte bună, mă duc să joc Monopoly cu piticul că n-am pace de el, stă cu gura pe mine mai ceva ca motana cu ochiul pe Zoya și Asad. Și pun pariu că dacă în locul Raziyei era fi-miu de mult era însurat Ayaan cu Humaira, atât e de insistent. Și eu, ca Ayaan, nu mă las ușor dar ăsta micu mă dovedește. fetele.
narcisa- vip
personajul nici acum nu stie ce-a fost!sau daca ! nu l-am mai urmarit!narcisa a scris:
Și Karan a călcat pe bec? Că am înțeles că soțioara lui s-a implicat cam mult în Saras. În film nu în personaj.
mita baston- vip
sper sa castige piticul! distractie placuta si noapte buna!narcisa a scris:Dragelor vă urez o noapte bună, mă duc să joc Monopoly cu piticul că n-am pace de el, stă cu gura pe mine mai ceva ca motana cu ochiul pe Zoya și Asad. Și pun pariu că dacă în locul Raziyei era fi-miu de mult era însurat Ayaan cu Humaira, atât e de insistent. Și eu, ca Ayaan, nu mă las ușor dar ăsta micu mă dovedește. fetele.
mita baston- vip
Chiar așa afectat cum este, nu-i așa? Hai că trebuia să-l laud și eu puțin, vezi cum mi-am luat-o în neuron, dacă mă lauzi?mita baston a scris:
face cat toti ai lor
Iza (pot să-ți spun așa) tu te uiți la Cenzurat de pe LookTV?
narcisa- vip
[quote="mita baston"]
personajul nici acum nu stie ce-a fost!sau daca ! nu l-am mai urmarit![/quote
Nici eu dar nu abandonez ideea. Îl las pentru la toamnă când sper să am mai mult timp.
personajul nici acum nu stie ce-a fost!sau daca ! nu l-am mai urmarit![/quote
Nici eu dar nu abandonez ideea. Îl las pentru la toamnă când sper să am mai mult timp.
narcisa- vip
imi face placere nu,nu ma uit! mai mult bantui la calculator.sa ma uit?narcisa a scris:
Chiar așa afectat cum este, nu-i așa? Hai că trebuia să-l laud și eu puțin, vezi cum mi-am luat-o în neuron, dacă mă lauzi?
Iza (pot să-ți spun așa) tu te uiți la Cenzurat de pe LookTV?
mita baston- vip
De când jucăm n-am câștigat niciodată. Pe lângă neuron mai trebuie și un dram de noroc.mita baston a scris:
sper sa castige piticul! distractie placuta si noapte buna!
narcisa- vip
sa sti ca am dat drumul la tv!
mita baston- vip
Al meu a scos aparatoarea de la bicicleta si umbla cu ea prin casa si-l intreb ce e aia din mana lui, dar mamaia cica e aparatoarea de la bicicleta, dar taica-su ca de ce a scos-o ca o sase murdareasca, mamaia cand a auzit a scos-o asa o sa-l las funigai.N-am inteles ce a vrut sa spuna dar am lasat-o asa.narcisa a scris:Dragelor vă urez o noapte bună, mă duc să joc Monopoly cu piticul că n-am pace de el, stă cu gura pe mine mai ceva ca motana cu ochiul pe Zoya și Asad. Și pun pariu că dacă în locul Raziyei era fi-miu de mult era însurat Ayaan cu Humaira, atât e de insistent. Și eu, ca Ayaan, nu mă las ușor dar ăsta micu mă dovedește. fetele.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
E o emisiune asemănătoare cu Cârcotașii dar mi se pare că are mai mulți neuroni. Cel puțin cea de săptămâna trecută care a avut ca temă amenda de 7000 de euro pentru cei ce spun țigan cu sens peiorativ a fost foarte distractivă.mita baston a scris:
imi face placere nu,nu ma uit! mai mult bantui la calculator.sa ma uit?
narcisa- vip
si daca te apropiai de finish,trebuia sa te impiedici undeva si sa-l lasi sa castigenarcisa a scris:
De când jucăm n-am câștigat niciodată. Pe lângă neuron mai trebuie și un dram de noroc.
chiar ma rad ! privind emisiunea!
mita baston- vip
Deci ai abandonat ușor ideea. E mai bine așa, ai mai multă liniște. Acum chiar plec, deja m-a înnebunit de cap cu rugămințile. De acum trebuie să mă rog eu de el să se ducă la culcare.iulianagl a scris:
Al meu a scos aparatoarea de la bicicleta si umbla cu ea prin casa si-l intreb ce e aia din mana lui, dar mamaia cica e aparatoarea de la bicicleta, dar taica-su ca de ce a scos-o ca o sase murdareasca, mamaia cand a auzit a scos-o asa o sa-l las funigai.N-am inteles ce a vrut sa spuna dar am lasat-o asa.
Noapte bună Iulia.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Deci ai abandonat ușor ideea. E mai bine așa, ai mai multă liniște. Acum chiar plec, deja m-a înnebunit de cap cu rugămințile. De acum trebuie să mă rog eu de el să se ducă la culcare.
Noapte bună Iulia.
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!