7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
ei, doar suntem femei ,cum sa nu fim curioase!mayya54 a scris:
Ca sa te impresioneze nu mai tb sa te uti la promo, mi se intampla si mie, nu mai e la fel cand vezi si declaratiile lor, dar ce sa facem ne mananca degetele si cautam sa vedem ce va mai fi,cum va fi si tot asa ...
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
da,dar ai vazut-o pe Razia ce fortoasa este,cum tragea ea de bunica! cred ca l-a depasit pe Jammy!mayya54 a scris:
O tinea ca doar nu degeaba a facut cele sase pachetele
mita baston- vip
pai ce farmec ar mai avea sa nu ne tina pe jar! cred ca totusi e sadica putin.mai mult decat am meritacostearamona a scris:o sa ne lase madam cu ochi in soare pana luni ,asa o sa se termine episodul de maine cu prapastia ,asa e intotdeauna cand devine interesant te face sa astepti un wekend intreg
mita baston- vip
mita baston a scris:
da,dar ai vazut-o pe Razia ce fortoasa este,cum tragea ea de bunica! cred ca l-a depasit pe Jammy!
Inainte sa se lupte cu dadi l-a plimbat si pe Jammy ca doar era Pocitania in calduri
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
s-a "incalzit" mai tarziu,cand l-a vazut imbracandu-se atunci era in timpul programului,n-avea timp de hormoni luati raznamayya54 a scris:
Inainte sa se lupte cu dadi l-a plimbat si pe Jammy ca doar era Pocitania in calduri
mita baston- vip
Bună seara fetele. Eu sunt cam în urmă cu episoadele așa că îmi pun alte întrebări. De ce naiba ține morțis Razyia să-l căsătorească pe Ayaan cu fiică-sa că oricum îi joacă pe toți după bunul plac. Și-a întins pânzele mai ceva ca Văduva neagră, unul n-a scăpat din uneltirile ei. Ce calități, de care nu se poate dispensa, are Ayaan că eu nu am văzut nimic deosebit la el? Și că tot vorbeam de Văduva neagră unde e Mumu al Razyiei? L-a păpat, că nu l-am mai văzut de multișor timp? Sau chiar l-a îngropat ca să nu-l mai găsească Zoya? Să nu uit să spun că sunt abia la episodul 163.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Joi 04 Iul 2013, 9:24 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Eii uite ca întrebarea asta mi-am pus-o si eu si nimeni nu mi-a dat un răspuns concret asa ca trăiesc in continuare cu întrebarea asta.narcisa a scris:Bună seara fetele. Eu sunt cam în urmă cu episoadele așa că îmi pun alte întrebări. De ce naiba ține morțis Razyia să-l căsătorească pe Ayaan cu fiică-sa că oricum îi joacă pe toți după bunul plac. Și-a întâns pânzele mai ceva ca Văduva neagră, unul n-a scăpat din uneltirile ei. Ce calități, de care nu se poate dispensa, are Ayaan că eu nu am văzut nimic deosebit la el? Și că tot vorbeam de Văduva neagră unde e Mumu al Razyiei? L-a păpat, că nu l-am mai văzut de multișor timp? S-au chiar l-a îngropat ca să nu-l mai găsească Zoya? Să nu uit să spun că sunt abia la episodul 163.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
bine ai venit !narcisa a scris:Bună seara fetele. Eu sunt cam în urmă cu episoadele așa că îmi pun alte întrebări. De ce naiba ține morțis Razyia să-l căsătorească pe Ayaan cu fiică-sa că oricum îi joacă pe toți după bunul plac. Și-a întâns pânzele mai ceva ca Văduva neagră, unul n-a scăpat din uneltirile ei. Ce calități, de care nu se poate dispensa, are Ayaan că eu nu am văzut nimic deosebit la el? Și că tot vorbeam de Văduva neagră unde e Mumu al Razyiei? L-a păpat, că nu l-am mai văzut de multișor timp? S-au chiar l-a îngropat ca să nu-l mai găsească Zoya? Să nu uit să spun că sunt abia la episodul 163.
poate ii place felul cum se imbraca Ayan Kojak a aparut de vreo doua episoade,e bine mersi,chiar prea bine,era gata sa loveasca un copil,pardon,sa-l" educe",zicea el!
mita baston- vip
Mamu pentru mine e varianta urata a lui Lakshmi din Iss.mita baston a scris:
bine ai venit !
poate ii place felul cum se imbraca Ayan Kojak a aparut de vreo doua episoade,e bine mersi,chiar prea bine,era gata sa loveasca un copil,pardon,sa-l" educe",zicea el!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
cred totusi ca Shireen este "tezaurul national"al balamucului ala de familie ,altfel de ce ar fi vrut sa-l atraga si pe Rashid?! le trebuia un mototol ascultator! dar pantalonii aia portocaliu spre roz ai lui Ayan,au contat si ei pentru postul de "mototolul junior"
mita baston- vip
iulianagl a scris:
Mamu pentru mine e varianta urata a lui Lakshmi din Iss.
mayya54- vip
oare noi la ce episod am ajuns? am trecut de 180?iulianagl a scris:
mita baston- vip
Narcisa,ai pierdut nunta,dar nu-i bai ca si ginerele a ratat-o,o motana mai nesuferita ca oricand,o bunica disparuta in beciul familiei Adams,si paralizata pe deasupra,o Humaira cu amnezie si tulburari de personalitate,un Jeleu suferind,o Zoye aproape muta cateva episoade,si cam atat.mai vrei?
mita baston- vip
Maine seara e episodul 180 ...mita baston a scris:
oare noi la ce episod am ajuns? am trecut de 180?
mayya54- vip
mita baston a scris:Narcisa,ai pierdut nunta,dar nu-i bai ca si ginerele a ratat-o,o motana mai nesuferita ca oricand,o bunica disparuta in beciul familiei Adams,si paralizata pe deasupra,o Humaira cu amnezie si tulburari de personalitate,un Jeleu suferind,o Zoye aproape muta cateva episoade,si cam atat.mai vrei?
Intr-o fraza ti-am spus ce s-a intamplat in ultimele 50 de episoade
mayya54- vip
Să înțeleg că numai un nebun și-ar pune întrebări legate de acțiunea personajelor. Totuși sunt sigură că nu eram așa înainte de a mă uita la filme indiene.mita baston a scris:
bine ai venit !
narcisa- vip
cred ca pana se impaca ei ne apuca episodul 400! adica sper sa se impace,sa nu ne lase suferinde in pragul ierniimayya54 a scris:
Intr-o fraza ti-am spus ce s-a intamplat in ultimele 50 de episoade
mita baston- vip
Lakshmi era chiar drăguță și avea și păr, cred că s-a simțit jignită de comparația cu Mamu.iulianagl a scris:
narcisa- vip
nu sunt prea mult diferiti de nebunii nostri!poate mai frumosi un pic si apoi,am trecut prin nebuni turci,coreeni,acum le-a venit randul celor din Indianarcisa a scris:
Să înțeleg că numai un nebun și-ar pune întrebări legate de acțiunea personajelor. Totuși sunt sigură că nu eram așa înainte de a mă uita la filme indiene.
mita baston- vip
cred ca era mai "umana"decat el!narcisa a scris:
Lakshmi era chiar drăguță și avea și păr, cred că s-a simțit jignită de comparația cu Mamu.
mita baston- vip
mita baston a scris:
cred ca pana se impaca ei ne apuca episodul 400! adica sper sa se impace,sa nu ne lase suferinde in pragul iernii
Pai pe 29 octombrie se implineste un an de cand au inceput filmarile la acest serial, Nikhat nici pana acum nu s-a casătorit cu "Virilul de Imran", el apare ocazional in film, dar bine mai lasa pe cate una gravida si tot asa ...
mayya54- vip
Eu sunt la ep în care Razyia îl șantajează pe Ayaan (nu mai știu a câta oară) cu clipul cu Imran. Cât despre nunta lui Asad cu Zoya am o plăcere diabolică să-i știu despărțiți, la cum s-a purtat cu Zoya o merită pe deplin. Știu că Mayya l-ar ierta dar eu încă nu. Prea e bătut în cap. Oare Zoya ar putea fi fericită cu așa un tolomac?mita baston a scris:Narcisa,ai pierdut nunta,dar nu-i bai ca si ginerele a ratat-o,o motana mai nesuferita ca oricand,o bunica disparuta in beciul familiei Adams,si paralizata pe deasupra,o Humaira cu amnezie si tulburari de personalitate,un Jeleu suferind,o Zoye aproape muta cateva episoade,si cam atat.mai vrei?
narcisa- vip
Fetele va pupacesc si va spun noapte buna, ma duc sa continui cu inca 3 episoade Narcisa intra mai des pe la noi si o sa vezi ca nu mai trebuie sa te uiti la serial, e mai bine sa-l vizionezi prin ochii si mintea noastra ...
mayya54- vip
narcisa a scris:
Eu sunt la ep în care Razyia îl șantajează pe Ayaan (nu mai știu a câta oară) cu clipul cu Imran. Cât despre nunta lui Asad cu Zoya am o plăcere diabolică să-i știu despărțiți, la cum s-a purtat cu Zoya o merită pe deplin. Știu că Mayya l-ar ierta dar eu încă nu. Prea e bătut în cap. Oare Zoya ar putea fi fericită cu așa un tolomac?
Eu l-as ierta pe Karan, nu si pe Asad
mayya54- vip
La coreeni nu m-am uitat decât foarte puțin dar turcii mi s-au părut mult mai coerenți.mita baston a scris:
nu sunt prea mult diferiti de nebunii nostri!poate mai frumosi un pic si apoi,am trecut prin nebuni turci,coreeni,acum le-a venit randul celor din India
narcisa- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!