7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
si vrea ca noi sa ramanem prosti? nu-i frumos din partea dumneaei azi o fi partea cu prapastia?iulianagl a scris:
Pai sa o intrebam pe madam ca poate stie!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
si vrea ca noi sa ramanem prosti? nu-i frumos din partea dumneaei azi o fi partea cu prapastia?
Pai cam asta ar vrea dumneaei.Mi-ar placea sa fie astazi faza cu dealul si cred ca o sa fie dar pe la sfarsit ca sa ne-o arate maine mai in detaliu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
a inceput frumos! si l-au si barbierit pe Jeleu! si am vazut si vreo doi elefanti,alternativa la pisica ucigasaiulianagl a scris:
Pai cam asta ar vrea dumneaei.Mi-ar placea sa fie astazi faza cu dealul si cred ca o sa fie dar pe la sfarsit ca sa ne-o arate maine mai in detaliu.
mita baston- vip
Hai ca te las sa te uiti eu ma uit dupa ce se aseaza poporul la culcusurile lor.mita baston a scris:
a inceput frumos! si l-au si barbierit pe Jeleu! si am vazut si vreo doi elefanti,alternativa la pisica ucigasa
iulianagl- moderator
ca sa-ti spun drept,cred ca sunt cam obosita si nu am perceput cum trebuia ditamai scena mult laudata cu desertul sunt sigura ca e doar vina mea,nu putea Madam sa dea chix cu asa ceva. a fost frumoasa,destul de sugestiva(ei in negru,in desertul ala fierbinte,proiectia Zoyei pe cer)dar nu m-a impresionat.cu siguranta sunt eu defecta! parca mai mult mi-a placut cum alerga dupa ea prin multime.nici declaratia nu mi-a dat palpitatii mai degraba astept episodul de maine,cand il suna pe Asad si ii spune ca stie ca nu-i vinovat.cred ca soarele din desertul ala m-a batut pe mine-n cap;) astept sa-l vad hd,poate-mi schimb parerea..iulianagl a scris:
Hai ca te las sa te uiti eu ma uit dupa ce se aseaza poporul la culcusurile lor.
mita baston- vip
Asad : whether you believe me or not, forgive me or not, be with me or not but this is eternal truth that I love you
hai sa vedem cat de etern e adevarul asta!
hai sa vedem cat de etern e adevarul asta!
mita baston- vip
aproape tot episodul de azi a fost redat in spoilere,poate de aceea mi s-a parut un fel de :"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!"
mita baston- vip
mi-au placut:elefantii,pantofii lui Asad(cu toate ca la un moment dat avea niste adidasi), peisajul,sau ma rog,locul in care au filmat declaratia(parca a dat dramatism+romantism momentului),trecerea de la el in genunchi in fata avand fantana arteziana la cea cu el in genunchi in desert,si proiectia Zoyei pe cer,el urcand duna aceea!
parca interzisesera media de pe platoul de filmare,cum naiba a transpirat tot episodul,cu o luna inainte?! pacat de munca actorilor ! si era sa uit,mi-a placut cum ii statea Humairei in sari! si maine cred ca la telefon nu e Asad ci motana,ca prea n-am vazut-o de vreo doua episoade..
parca interzisesera media de pe platoul de filmare,cum naiba a transpirat tot episodul,cu o luna inainte?! pacat de munca actorilor ! si era sa uit,mi-a placut cum ii statea Humairei in sari! si maine cred ca la telefon nu e Asad ci motana,ca prea n-am vazut-o de vreo doua episoade..
mita baston- vip
merg sa mai citesc cum au perceput si altii episodul ,ca sa ma conving cat sunt de imbecila si insensibila
mita baston- vip
e clar:sunt lipsita de orice sentiment! in afara unui comentariu referitor la faptul ca episodul a fost un fel de clip de promovare turistica a regiunii,n-am gasit nici o plangere! ergo,sunt precum Asad,cu o inima de piatra,numai ca la mine e, supliment, din piatra si creierul!
mita baston- vip
Na ca si-a dat seama singura de trucul motanei.
iulianagl- moderator
ei ash! le-a auzit pe babele alea vorbind si i s-au aprins neuronii! era prea suparato-distrusa din amor ca sa mai judece!la fel ca el!nu vezi ca nici macar fiind fata in fata nu s-au agitat sa afle de fapt cine naiba a zidit-o pe Zoya?!iulianagl a scris:Na ca si-a dat seama singura de trucul motanei.
mita baston- vip
Si-a dat dar cred ca prea tarziu, o sa-i faca de petrecanie pocitania
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Meșterul Manole cine altcinevamita baston a scris:
ei ash! le-a auzit pe babele alea vorbind si i s-au aprins neuronii! era prea suparato-distrusa din amor ca sa mai judece!la fel ca el!nu vezi ca nici macar fiind fata in fata nu s-au agitat sa afle de fapt cine naiba a zidit-o pe Zoya?!
mayya54- vip
Trebuia sa nu rateze ocazia si sa-i sara in brate lui Asad in episodul de azi, nu se stie cand va mai avea ocazia. Eu sa fi fost in locul ei nu ratam ocazia
mayya54- vip
Eu cred ca o sa se ducă sa o înfrunta si atunci Motana confirma ca e asa cum spune ea si ii spune minciuna ca se casatoreste cu Jelly iar ea pr păstra iar pune botul si se duce pe deal sa-si descarce frustrarea si acolo ii vine de petrecanie.mayya54 a scris:Si-a dat dar cred ca prea tarziu, o sa-i faca de petrecanie pocitania
iulianagl- moderator
mai bine le dadea mesterul cate o caramida in cap, sa-si revina si sa inceapa sa judece!mayya54 a scris:
Meșterul Manole cine altcineva
mita baston- vip
la cat era de daramat Jeleul cred ca n-o putea tinemayya54 a scris:Trebuia sa nu rateze ocazia si sa-i sara in brate lui Asad in episodul de azi, nu se stie cand va mai avea ocazia. Eu sa fi fost in locul ei nu ratam ocazia
mita baston- vip
Ca sa te impresioneze nu mai tb sa te uti la promo, mi se intampla si mie, nu mai e la fel cand vezi si declaratiile lor, dar ce sa facem ne mananca degetele si cautam sa vedem ce va mai fi,cum va fi si tot asa ...mita baston a scris:e clar:sunt lipsita de orice sentiment! in afara unui comentariu referitor la faptul ca episodul a fost un fel de clip de promovare turistica a regiunii,n-am gasit nici o plangere! ergo,sunt precum Asad,cu o inima de piatra,numai ca la mine e, supliment, din piatra si creierul!
mayya54- vip
Numai o caramida, trebuie tot paletul.mita baston a scris:
mai bine le dadea mesterul cate o caramida in cap, sa-si revina si sa inceapa sa judece!
iulianagl- moderator
sa sti! ca prea striga ea cat o tineau plamanii ca il iubeste,ce rost mai avea sa faca asta,dupa ce i-a spus ca nu mai e vechea Zoye!iulianagl a scris:
Eu cred ca o sa se ducă sa o înfrunta si atunci Motana confirma ca e asa cum spune ea si ii spune minciuna ca se casatoreste cu Jelly iar ea pr păstra iar pune botul si se duce pe deal sa-si descarce frustrarea si acolo ii vine de petrecanie.
mita baston- vip
iulianagl a scris:
Numai o caramida, trebuie tot paletul.
mita baston- vip
mita baston a scris:
la cat era de daramat Jeleul cred ca n-o putea tine
O tinea ca doar nu degeaba a facut cele sase pachetele
mayya54- vip
o sa ne lase madam cu ochi in soare pana luni ,asa o sa se termine episodul de maine cu prapastia ,asa e intotdeauna cand devine interesant te face sa astepti un wekend intreg
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!