7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
mayya54 a scris:
Îi facem cunostinta cu Monica ex Columbeanu ca ea are experinta de pus poseta in cap
uite cum ai reusit sa-mi stergi toata supararea provocata de miorlaitoarea aia! eram la tine in vizita sa vad episoadele noi.multumesc si tie si Alexei
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
pai azi a venit frumusel acasa Jeleul si a gasit-o pe Zoya gata de nunta,cu preot cu tot,si cu o Dilshad radiind de bucurie,dar ,tampita de pisica(imi vine sa troznesc cate una de cate ori o vad) a reusit sa il abureasca pe Jeleu ca e gravida si luni cred ca in loc de "Qubool hai "o sa zica Marmeladul" Qubool nahi" (scuze pentru traducere)mayya54 a scris:Eu nu comentez ca inca nu am vazut, sunt in urma rau de tot, si pe cel de aseara l-am dat inainte la scenele cu pricina.
mita baston- vip
mita baston a scris:dar nu pricep de ce pleaca el de acasa,la locul faptei? adica de ce il lasa Zoya sa plece,nu zicea ea ca stie ca nu s-a intamplat nimic intre ei?! si motana care sa tricoteze,n-am mai pomenit imi venea sa-i bag poseta aia pe cap si sa o strang biiiiiiiine de tot!
Probabil ca vrea sa fie putin singur.
vai! cata dreptate aveai Maya,cand ziceai ca ar fi trebuit Zoya sa-i sara in brate Tampitului de Magiun ,atunci in Ajmer! ar fi trebuit si azi sa faca acelasi lucru,sa nu o lase pe creatura aia sa profite,nu s-a invatat minte ca nu trebuie lasata singura cu "Jammy" ,ca imediat apare necazul?!
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Sam 13 Iul 2013, 7:54 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
pai singur o sa ramana ,daca nu-i vine mintea la cap si hormonii undeva!Alexa20 a scris:
Probabil ca vrea sa fie putin singur.
mita baston- vip
Episodul de ieri Maha a fost o tampenie. Si nu are legatura cu tot ce s-a intamplat in episodul de azi. Doar drumul dintre Tanveer si Asad. Si partea cu Razi si fetele
App, a observat vreuna dintre voi care a vazut episodul de azi, ca Zoya i-a zis lui Tanveer Billo Rani ? Vai ce am ras cand a venit Asad cu Tanu acasa si era totul gata de nunta, ce ii sclipea ochii. A zis gata am pus-o ma marit cu Asad Dar teapaaaaaaaaaaaa
App, a observat vreuna dintre voi care a vazut episodul de azi, ca Zoya i-a zis lui Tanveer Billo Rani ? Vai ce am ras cand a venit Asad cu Tanu acasa si era totul gata de nunta, ce ii sclipea ochii. A zis gata am pus-o ma marit cu Asad Dar teapaaaaaaaaaaaa
da,am auzit cand ii zicea Bilo Rani,am inteles ca este denumirea persoanelor false,sau ceva de genul,care au un comportament ne la locul lui,poate ca de aia i-a zis asa. si mi-a placut si teapa,dar a trebuit sa-si ascunda frustrarea si sa se fereasca de ochii lui Dilshad,care se cam uita la ea.poate totusi a spus Zoya cuiva de ce e in stare "Tanu"Alexa20 a scris:Episodul de ieri Maha a fost o tampenie. Si nu are legatura cu tot ce s-a intamplat in episodul de azi. Doar drumul dintre Tanveer si Asad. Si partea cu Razi si fetele
mai,dar bunica pe role,cu toate ca scena era de groaza,imi venea sa rad crunt cand am vazut la ce a recurs Razia!
mita baston- vip
dar cate zile or fi facut de la Ajmer in Bhopal,ca iarasi avea Jeleul un inceput de barba
mita baston- vip
mita baston a scris:
da,am auzit cand ii zicea Bilo Rani,am inteles ca este denumirea persoanelor false,sau ceva de genul,care au un comportament ne la locul lui,poate ca de aia i-a zis asa. si mi-a placut si teapa,dar a trebuit sa-si ascunda frustrarea si sa se fereasca de ochii lui Dilshad,care se cam uita la ea.poate totusi a spus Zoya cuiva de ce e in stare "Tanu"
mai,dar bunica pe role,cu toate ca scena era de groaza,imi venea sa rad crunt cand am vazut la ce a recurs Razia!
Vai dar ce au furat aia sifonerul O plimba si ei pe bunica Imi place noua Humera
si mie! abia astept sa se indragosteasca Ayan de ea ,si ea sa-i dea papucii!Alexa20 a scris:
Vai dar ce au furat aia sifonerul O plimba si ei pe bunica Imi place noua Humera
mita baston- vip
mita baston a scris:
da,am auzit cand ii zicea Bilo Rani,am inteles ca este denumirea persoanelor false,sau ceva de genul,care au un comportament ne la locul lui,poate ca de aia i-a zis asa. si mi-a placut si teapa,dar a trebuit sa-si ascunda frustrarea si sa se fereasca de ochii lui Dilshad,care se cam uita la ea.poate totusi a spus Zoya cuiva de ce e in stare "Tanu"
Am vazut si eu acum episodul, si mie mi-a venit sa rad cand am vazut-o pe bunica pe role, ar fi fost culmea sa îsi revina bunica si sa o vezi cum se dadea pe role pe platoul de filmare. Doamne ce se amuza ei la filmari, iar noi stam cu nervii pe moate
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
si ce moate! parca noua Humaira este cumva ca vechea Zoye! mi-a placut de ea azi,si imi place ca ea o sa fie cea care o sa-i vada adevarata fata a mamei ei! cred ca de aia nici nu o sa impotriveasca la casatoria lui Ayan cu Zoya,daca se respecta scenariul initialmayya54 a scris:
Am vazut si eu acum episodul, si mie mi-a venit sa rad cand am vazut-o pe bunica pe role, ar fi fost culmea sa îsi revina bunica si sa o vezi cum se dadea pe role pe platoul de filmare. Doamne ce se amuza ei la filmari, iar noi stam cu nervii pe moate
mita baston- vip
Fetele episodul vi-l traduc maine, acum sunt un pic obosita. Va pupic dulcik ma duc in pat.
somn usor!si multumim !Alexa20 a scris:Fetele episodul vi-l traduc maine, acum sunt un pic obosita. Va pupic dulcik ma duc in pat.
mita baston- vip
eu merg sa revad niste episoade cu Arnav si Kushi! va doresc noapte buna si ne auzim maine!
mita baston- vip
Alexa20 a scris:Fetele episodul vi-l traduc maine, acum sunt un pic obosita. Va pupic dulcik ma duc in pat.
Stai linistita iubita, ca nici eu nu sunt prea rapida, daca vezi ce e pe capul meu, de abia stau putin de vorba cu voi seara si pic ca din pom. si sa ai somnik usor
mayya54- vip
Cine esta asta cu Zoya..e tare frumusel...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
un personaj din episodul Maha Ghiveci,cred ca de la Punar Vivah.lica54 a scris:Cine esta asta cu Zoya..e tare frumusel...
mita baston- vip
joaca si in CHAL SHEH AUR MAT (RISHI )asa il cheama in serial
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
What the hell .... un episod mai prost ca asta nu am vazut. In afara de palma care i-a dat-o Zoya lu Billi si in afara de Razia cand isi cauta dulapul, restul a fost doar nervi si alti nervi. Ce zambea pisica aia raioasa cand a spus ASad ca se casatoreste cu ea.
Alexa20 a scris:What the hell .... un episod mai prost ca asta nu am vazut. In afara de palma care i-a dat-o Zoya lu Billi si in afara de Razia cand isi cauta dulapul, restul a fost doar nervi si alti nervi. Ce zambea pisica aia raioasa cand a spus ASad ca se casatoreste cu ea.
Nu am vazut sa comentez, dar o sa fie si frumos. Eu tot sper sa apara un fost prieten, chiar a fost un zvon cu asta, si sa-i vedem fata lui Asad si a Motanei, cand o sa o vada pe Zoya in preajma lui, iar el o sa fie gelos, sa vezi atunci, cu toate vicleniile ei tot n-o sa reuseasca sa-l cucereasca. Oricum eu cred ca nu o sa se casatoreasca cu ea, eu cred ca o sa-si dea seama de caracterul ei pana atunci. Ramane de vazut ...
mayya54- vip
mayya54 a scris:
Nu am vazut sa comentez, dar o sa fie si frumos. Eu tot sper sa apara un fost prieten, chiar a fost un zvon cu asta, si sa-i vedem fata lui Asad si a Motanei, cand o sa o vada pe Zoya in preajma lui, iar el o sa fie gelos, sa vezi atunci, cu toate vicleniile ei tot n-o sa reuseasca sa-l cucereasca. Oricum eu cred ca nu o sa se casatoreasca cu ea, eu cred ca o sa-si dea seama de caracterul ei pana atunci. Ramane de vazut ...
Si eu sper acelasi lucru. Mai ales ca Zoya stie adevarul ei, Rashid o ajuta cand are nevoie, Dilshad nu o mai suporta pe Tanveer de cand s-a "culcat cu el" Oricum, enervant episod si ce urat i-a trantit-o Asad. O sa vezi tu episodul cand o sa pui subtitrarea. Sa vezi ce nervi iti face:(
Da, am urat genul asta de seriale. De asta am adorat DMG si Iss pyaar ...
mayya54- vip
mayya54 a scris:Da, am urat genul asta de seriale. De asta am adorat DMG si Iss pyaar ...
Bonjur!mayya dar DMG nu mai traduceti??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ba da, o sa ma ajute fetele, decat sa gasim si noi timp. Eu ma gandeam din toamna, dar Alexa cum e o draguta o sa ma ajute ea la texte si o sa incepem să le postamlica54 a scris:
Bonjur!mayya dar DMG nu mai traduceti??
mayya54- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!